AK Parti'den 19 Mayıs Kutlaması: Zülal Tannur'un İlham Verici Hikayesi
AK Parti, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı görme engelli genç girişimci Zülal Tannur'un hayat hikayesiyle kutladı. Tannur, yerli otomobil Togg'un yapay zeka destekli görme asistanı sistemini geliştirirken, gençlerin azmi ve geleceğe inancı hakkında önemli mesajlar verdi.
AA, 19.5.2025 10:34
CHP'nin İzmir'deki "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" Mitingi... Özgür Özel, "Terörsüz ve Demokratik Bir Türkiye Komisyonu Kurulmalıdır" CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Nihayet bize saldıranlar, dönmüşler dün komisyon teklifi açıklıyorlar. Elbette bir kişinin dediği gibi olmayacak. Bir siyasi lider çıkıp da koskoca Gazi Meclis’e istikamet dayatmayacak. Ancak Meclis zeminine gelmeleri, toplumsal mutabakat aramaları, ilk baştan beri söylediğimiz şeffaf, denetlenebilir bir zemine yaklaşmaları olumludur. Elbette terörsüz Türkiye. Ancak terörsüz, demokratik ve zengin bir Türkiye. Türkiye’de Türk’ün de Kürt’ün de Laz’ın da Çerkes’in de Gürcü’nün Pomak’ın yüzünü güldürür. Kimse ‘Çocukların geride kalacak, gözüm arkada kalacak’ demez. Bunun için terörsüz Türkiye’yi savunurken, tam bir demokrasi için mücadele etmeliyiz. Bunun için terörsüz ve demokratik bir Türkiye komisyonu kurulmalıdır. Artık antidemokratik uygulamalardan dönülmelidir" dedi.
ANKA,
19.5.2025 22:17
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bahçeli'den 19 Mayıs Mesajı: "Hiçbir Emperyalist Komplo Millet Çınarında Buluşan Ebedi Dost ve Kardeşliği Heba ve İsraf Edemeyecektir" MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda "27 Şubat İmralı çağrısıyla kabuğunu kıran, 10 Mart’ta PYD/YPG’nin silahları Suriye Arap Cumhuriyeti’ne teslim etmeyi, yeni yönetimin kurumlarına entegre olmayı bir mutabakat zaptıyla kabule dayanan, 12 Mayıs’ta ise PKK’nın silah bırakma ve fesih işlemini teyit eden zincirleme gelişmeler Türkiye ve bölge ülkeleri adına çok hayırlı adımlardır. Ok yaydan çıkmıştır. Geriye dönüş yoktur. Bunun hilafına herhangi bir eylem, tertip, tuzak, kara propaganda ve ajitasyon vahim sonuçları teşhir edecek, tedavüle sokacaktır. Türkiye hepimizindir. Türk milleti büyük ve kudretli bir ailedir. Bin yıldır biriz, beraberiz ve kardeşiz. Hep birlikte Türk milletiyiz. Hiçbir emperyalist komplo, hiçbir yabancı senaryo ve oyun, hiçbir yalan ve dedikodu aramıza giremeyecek, millet çınarında buluşan ebedi dost ve kardeşliği heba ve israf edemeyecektir" ifadelerini kullandı.
ANKA,
18.5.2025 18:28
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 21.5.2025 11:29:44