Beşiktaş'ta 19 Mayıs Coşkusu: Gençlik Festivali ve Yürüyüş
Beşiktaş Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı'nda düzenlediği 'Gençlik Festivali' ile kutladı. Festivalde gençler eğlenceli etkinliklerle bayramın tadını çıkardı. Ayrıca, binlerce vatandaş Dolmabahçe'den Beşiktaş'a yürüyüş gerçekleştirdi.
DHA, 20.5.2025 10:51
Beşiktaş'ta Atatürk'ü Anma Etkinliği Beşiktaş Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Bandırma Vapuru ile Samsun'a hareketinin 106. yılı dolayısıyla anma etkinliği düzenledi. Törende başkan vekili Rasim Şişman, Atatürk'ün bağımsızlık mücadelesinin simgesi olan İlk Adım Anıtı'na çelenk bıraktı.
DHA,
16.5.2025 21:28
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Taksim'de 19 Mayıs Töreni… Nuri Aslan: İbb Başkanı Ekrem İmamoğlu Cumhuriyetin İkinci Yüz Yılını İnşa Etmek İçin Silivri'den Yola Çıktı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Taksim Cumhuriyet Anıtı önünde tören düzenlendi. Törenin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Vekili Nuri Aslan, “Bugün 19 Mayıs 1919’un aynısı yaşanıyormuş gibi. İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Cumhuriyetin ikinci yüz yılını inşa etmek için Silivri’den yola çıktı.” dedi. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de, "Bugün ikinci yüzyılda gençler yine mücadelede en öndeler. Bu mücadeleyi gençlerle birlikte vermeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanı adayımızı Silivri zindanından alacağız. Bütün siyasi tutsakları Silivri zindanından alacağız. Gazi Mustafa Kemal Ataürk’ün emaneti olan kurumları tekrar alacağız.” ifadelerini kullandı.
ANKA,
19.5.2025 12:13
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Milli Mücadele'nin İlk Adımının Atıldığı Karaköy Rıhtımı'nda Anlamlı Tören Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 16 Mayıs 1919’da Kurtuluş Savaşı’na ilk adımı attığı Karaköy Rıhtımı’nda bir tören düzenlendi. Milli Mücadele şehitlerinin anıldığı törende; Cezaevinde bulunan Beşiktaş’ın seçilmiş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ile Şişli’nin seçilmiş Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan’ın gönderdikleri mektuplar okundu. Akpolat mektubunda, "Bu zulmü bitireceğiz, birbirimize kavuşacağız" derken, Şahan ise, "Ölüm fermanıyla buradan yola çıkan Atatürk’ün olduğu yerden hatırlatıyoruz; bu halkı, bizi yenemeyeceksiniz" ifadelerine yer verdi.
ANKA,
16.5.2025 15:56
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
İstanbul'da 19 Mayıs'ta Sahne Gençlerin: 'Gençliğimiz Var' İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı bu yıl “Gençliğimiz Var” temasıyla kutluyarak tümsahneleri gençlere ayıracak. Üniversite tiyatro toplulukları, lise müzik grupları ve gençlik orkestraları İBB’nin konuğu olarak sahne alacak. 19 Mayıs'ta “Mustafa Kemal Yürüyüşü” düzenlenecek. Yürüyüşün ardından, İBB Kent Orkestrası ve Redd’in sahne alacağı konserle İstanbullular bayram coşkusunu hep birlikte yaşayacak.
ANKA,
16.5.2025 14:13
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 21.5.2025 00:45:25