Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
23 Mayıs 2025 Cuma 15:05 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Recep Tayyip Erdoğan
Donald Trump
Ekrem Imamoğlu
Viktor Orban
Ilham Aliyev
Binyamin Netanyahu
Emine Erdoğan
Ali Şir Nevai
Aziz Sancar
Timur Cihantimur
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Izmir
Bursa
Aydın
Antalya
Adana
Kocaeli
Diyarbakır
Samsun
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

TRT Tartışması TBMM'de Gündeme Geldi

TBMM'de CHP ve AK Parti milletvekilleri arasında TRT'nin tarafsızlığı konusunda tartışmalar yaşandı.
DHA, 20.5.2025 23:39


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

TBMM Genel Kurulu'nda 'Meclis başkan vekilliği' tartışması (2)
GENEL KURULDA, 'TRT' TARTIŞMASITBMM Genel Kurulu'nda CHP'nin Meclis Başkanlığına sunduğu, 'TRT'nin tarafsızlığını kaybetmesiyle ortaya çıkan rejim krizi konusunda genel görüşme açılması' başlıklı önerge görüşmelerine başlandı.
DHA, 20.5.2025 23:29   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'nin İzmir'deki "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" Mitingi... Özgür Özel, "Terörsüz ve Demokratik Bir Türkiye Komisyonu Kurulmalıdır"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Nihayet bize saldıranlar, dönmüşler dün komisyon teklifi açıklıyorlar. Elbette bir kişinin dediği gibi olmayacak. Bir siyasi lider çıkıp da koskoca Gazi Meclis’e istikamet dayatmayacak. Ancak Meclis zeminine gelmeleri, toplumsal mutabakat aramaları, ilk baştan beri söylediğimiz şeffaf, denetlenebilir bir zemine yaklaşmaları olumludur. Elbette terörsüz Türkiye. Ancak terörsüz, demokratik ve zengin bir Türkiye. Türkiye’de Türk’ün de Kürt’ün de Laz’ın da Çerkes’in de Gürcü’nün Pomak’ın yüzünü güldürür. Kimse ‘Çocukların geride kalacak, gözüm arkada kalacak’ demez. Bunun için terörsüz Türkiye’yi savunurken, tam bir demokrasi için mücadele etmeliyiz. Bunun için terörsüz ve demokratik bir Türkiye komisyonu kurulmalıdır. Artık antidemokratik uygulamalardan dönülmelidir" dedi.
ANKA, 19.5.2025 22:17   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




TBMM Genel Kurulu... Veli Ağbaba'dan Ak Parti'ye Süreç Tepkisi: PKK'yla Barış Yaparken CHP'ye Savaş Açtınız
CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, TBMM Genel Kurulu'nda; "PKK'yla barış yaparken CHP'ye savaş açtınız, Öcalan'la barışıyorsunuz, İmamoğlu'yla savaşıyorsunuz. Kandil'le barış, Ümit Özdağ'la savaş; PKK'yla barış, Gezi tutsaklarıyla savaş. 'Umut hakkı olsun, Öcalan Meclis'e gelsin' diyorsunuz, belediyelerimize HDK'dan terör soruşturması açıyorsunuz. Barış gelecekse memlekete önce adaletin gelmesi lazım" dedi.
ANKA, 14.5.2025 00:31   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'nin Pendik Mitingi... Özgür Özel: "Biz 19 Mayıs'ta İzmir'de Bir Kapanışı Değil, Bir Başlangıcı Gerçekleştirdik"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 19 Mart darbe girişiminin ardından her hafta sonu bir ilde olduklarını hatırlatarak, "Samsun’dan başlayarak, Yozgat’ta, Mersin’de, Konya’da, Van’da ve nihayet 19 Mayıs’ta 2 milyon İzmirli ile birlikte Gündoğdu Meydanı’ndaydık. Dediler ki, ‘19 Mayıs’ta muhteşem bir miting yaptınız ve herhalde burada bitiyor’. Şunu söyledik; Biz 19 Mayıs’ta İzmir’de bir kapanışı değil, bir başlangıcı gerçekleştirdik. Ekrem Başkan’ı, belediye başkanlarımızı, belediye meclis üyelerimizi, belediyedeki bürokratlarımızı, bütün arkadaşlarımızı alana kadar and olsun ki bu bir başlangıçtır" dedi. 
ANKA, 21.5.2025 22:11   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TSK'da Atama Yetkisi... CHP'li Başarır: "Bu Meclis Buna İzin Vermemeli Çünkü Erdoğan'a Yetki Verdikçe Ülke Kötüye Gitti"
CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, yarın komisyonda görüşülecek kanun teklifiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Türk Silahlı Kuvvetleri'nin tayin-terfi süreçlerine doğrudan doğruya müdahale etme yetkisi verildiğini belirterek, "Şimdi istedikleri subayı terfi beklemeksizin generalliğe doğru götürecek, istediği subayı görevden alıp kapının önüne koyacak. Tek adam bu yetkileri istiyor. Bu Meclis buna izin vermemeli çünkü Recep Tayyip Erdoğan'a yetki verdikçe ülke kötüye gitti. Tüm yetkilerin kötüye kullandı" dedi.
ANKA, 21.5.2025 15:49   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TSK'da Atama Yetkisi... CHP'li Başarır: "Bu Meclis Buna İzin Vermemeli Çünkü Erdoğan'a Yetki Verdikçe Ülke Kötüye Gitti"
CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, yarın komisyonda görüşülecek kanun teklifiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Türk Silahlı Kuvvetleri'nin tayin-terfi süreçlerine doğrudan doğruya müdahale etme yetkisi verildiğini belirterek, "Şimdi istedikleri subayı terfi beklemeksizin generalliğe doğru götürecek, istediği subayı görevden alıp kapının önüne koyacak. Tek adam bu yetkileri istiyor. Bu Meclis buna izin vermemeli çünkü Recep Tayyip Erdoğan'a yetki verdikçe ülke kötüye gitti. Tüm yetkilerin kötüye kullandı" dedi.
ANKA, 21.5.2025 15:38   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


TBMM Genel Kurulu
AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, "Kimsenin terörsüz Türkiye'den korkmasına gerek yoktur.
AA, 20.5.2025 19:08   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


TBMM Genel Kurulu... CHP'li Başarır: Neden Ekrem İmamoğlu Cezaevinde, Mehmet Şimşek Hala Parayı Yönetiyor?
TBMM Genel Kurulu'nda konuşan CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, "İstanbul Belediyesinin 22 bürokratı sabah şafak operasyonuyla gözaltına alındı. Dün önemli bir belge ortaya çıktı. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in Ekpet şirketi ile İngiltere'de şirket kurduğu, daire edindiği ortaya çıkıyor. İBB Başkanımız cezaevinde. Bir tarafta ülkenin Maliye Bakanı var, bu devletten 11 milyar yeni ihale alan bir işadamıyla uzun süredir ortak şirketi olduğu ortaya çıkıyor, özel uçaklarda resimler ortaya çıkıyor. Ama Mehmet Şimşek'le ilgili hiçbir soruşturma yok. Ekrem İmamoğlu'nun iddia edilen ihaledeki şirketlerin sahibiyle özel uçakta bir resmi var mı; yok. Ortaklığı var mı; yok. Peki neden Ekrem İmamoğlu cezaevinde, Mehmet Şimşek hala parayı yönetiyor" dedi.
ANKA, 20.5.2025 18:58   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel'den Akın Gürlek'e: "Ne Demek Antetsiz Kağıda Dedikodu Basın Bülteni"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ile yaptığı görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik üçüncü dalga operasyonda gözaltına alınanlarla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek tarafından bazı basın mensuplarına gayrı resmi bilgi paylaşıldığını belirterek, “Ne demek antetsiz kağıda dedikodu basın bülteni? Hadi açıklama yap, 'Yapmadım’ de. Biraz utanmak olur, sıkılmak olur. Mücadele için paparazzilik yaptıracaksın öyle mi? Yazıklar olsun” dedi.
ANKA, 20.5.2025 17:36   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ali Mahir Başarır'dan Erdoğan'a: "Senin Kendi Yaptığın Anayasaya Göre Bir Daha Aday Olma İmkanın Yok. Sen Aday Olamazsın Zaten"
CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarını kastederek, "‘Bir daha aday olmayacağım’ diyerek bana lütufta bulunmuyorsun. Senin kendi yaptığın anayasaya göre bir daha aday olma imkanın yok. Sen aday olamazsın zaten. Gelin kasımda seçim olsun bu ülkeyi kurtaralım ve halk rahatlayabilir dedik. Buna da izin vermiyorsun o zaman demek ki sen aday olmayacaksın, yeni anayasayı da ilk seçimde gelecek olan iktidar milletvekilleri bu Meclis’te yapacak" ifadesini kullandı.
ANKA, 22.5.2025 15:32   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'li Çakırözer'den İktidara Eleştiri
CHP'li Utku Çakırözer, KKTC'nin Türk Devletleri Teşkilatı'na alınmamasını ve iktidarın tutumunu eleştirdi.
ANKA, 21.5.2025 18:49   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'li Çakırözer'den İktidara KKTC Tepkisi: Kıbrıs Türkü'nün Liderini Yanınıza Alamıyorsanız Ne İşiniz Var Bu Fotoğrafta
CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, KKTC'nin Türk Devletleri Teşkilatı'na alınmaması üzerinden iktidarın dış politika hamlelerini eleştirerek "Türk Devletleri Topluluğu'nun zirvesinde Türkiye orada, ev sahibi Macaristan, Azerbaycan, Türkmenistan Özbekistan, Kazakistan liderleri hepsi orada. Bu fotoğrafta kim yok? KKTC yok, Ersin Tatar yok. Yanınızdaki 3 lider daha dün Güney Kıbrıs Rum kesimini tanıyıp büyükelçilik açmadılar mı? Sordunuz mu dönüp 'Bu ne iştir kardeşlerim' diye? Kıbrıs Türkünün liderini yanınıza alamıyorsanız ne işiniz var bu fotoğrafta" dedi.
ANKA, 21.5.2025 18:38   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


TBMM Genel Kurulunda muhalefet partilerinin grup önerileri kabul edilmedi
TBMM Genel Kurulunda, Yeni Yol Partisi, İYİ Parti, DEM Parti ve CHP'nin gündeme ilişkin grup önerileri kabul edilmedi.
AA, 20.5.2025 21:44   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


TBMM Genel Kurulunda muhalefet partilerinin grup önerileri kabul edilmedi
TBMM Genel Kurulunda, Yeni Yol Partisi, İYİ Parti, DEM Parti ve CHP'nin gündeme ilişkin grup önerileri kabul edilmedi.
AA, 20.5.2025 21:33   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Terörsüz Türkiye İçin Hedef Birlik
Leyla Şahin Usta, terörsüz Türkiye hedefi için birlikte çalışacaklarını vurguladı.
AA, 20.5.2025 19:19   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Genel Başkanı Özel: "19 Mart Darbe Girişiminin Karargahı Maalesef Beştepe; Maalesef Silahı, Mühimmatı Yalan ve İftiradır'
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ''Her darbenin bir karargahı vardır. 19 Mart darbe girişiminin karargahı maalesef Beştepe’dir. Her darbenin silahı vardır. 19 Mart darbesinin silahı, yargıdır. Her silahın kurşunu, mühimmatı vardır. Maalesef 19 Mart darbe girişiminin silahı, mühimmatı yalan ve iftiradır'' dedi.
ANKA, 16.5.2025 16:48   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


TBMM'de Grupların Önerileri Reddi
TBMM Genel Kurulu'nda Yeni Yol, İYİ Parti, DEM Parti ve CHP'nin grup önerileri kabul edilmedi.
AA, 13.5.2025 20:57   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


TBMM'de Barış Önerisi Reddedildi
DEM Parti'nin barış deneyimlerini araştırma önergesi, AK Parti ve MHP'nin oylarıyla reddedildi.
ANKA, 13.5.2025 20:38   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


TBMM Genel Kurulu... Tekin Bingöl: Adaletin, Demokrasinin, İnsan Haklarının İnşa Edilmediği Bir Süreçte Barıştan Asla Söz Edilemez
DEM Parti'nin dünya barış deneyimlerinin araştırılması amacıyla verdiği grup önerisi TBMM Genel Kurulu'nda reddedildi. CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, "Selahattin Demirtaş, Ümit Özdağ, Figen Yüksekdağ, hele hele Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu niye tutsak, hangi anlayış onları tutsak ediyor? Can Atalay, Ekrem İmamoğlu, bizim arkadaşlarımız ve diğer siyasi tutsakları bıraktıkları zaman barış anlamlı. Adaletin, demokrasinin, insan haklarının inşa edilmediği bir süreçte barıştan asla söz edilemez" dedi.
ANKA, 13.5.2025 20:27   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 23.5.2025 15:05:39
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.