Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
24 Mayıs 2025 Cumartesi 13:56 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Recep Tayyip Erdoğan
Donald Trump
Ekrem Imamoğlu
Emine Erdoğan
Mehmet Şimşek
Fahrettin Altun
Alparslan Bayraktar
Hakan Fidan
Devlet Bahçeli
Mattia Ahmet Minguzzi
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Izmir
Bursa
Antalya
Kocaeli
Adana
Aydın
Diyarbakır
Samsun
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

İmamoğlu'ndan Cesur Mesaj

Ekrem İmamoğlu, seçim kazanma korkusundaki rakiplerine karşı kararlı bir duruş sergileyerek umudu büyüttü.
ANKA, 21.5.2025 21:20


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

Ekrem İmamoğlu'ndan Seçim Mesajı: 'Her Şey Çok Güzel Olacak'
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, Silivri'deki hafif cezaevinden partisine gönderdiği mesajda, karşılarındaki güçlerin kaybedecekleri korkusuyla panik içinde olduklarını belirtti. Türkiye'nin demokratik bir sürece ihtiyacı olduğunu vurgulayan İmamoğlu, terörsüz bir Türkiye hedefiyle birlikte hareket edilmesi gerektiğini ifade etti.
ANKA, 21.5.2025 21:10   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a Çıkışı
19 Mayıs 1919'da Atatürk, Samsun'a çıkarak Kurtuluş Mücadelesi'ni başlattı.
AA, 18.5.2025 11:45   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




Haftanın tarihine bakış
Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkarak kurtuluş mücadelesinin meşalesini yaktı.
AA, 18.5.2025 11:34   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İmamoğlu: "Popülist Liderler, Kendi Politik Gündemleri Uğruna, Her Şeyi Manipüle Etmekten Kaçınmıyorlar"
19 Mart operasyonuyla tutuklanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mesajı, “Avrupa Günü” resepsiyonunda okundu. İmamoğlu, mesajında, “Popülist liderler, kendi politik gündemlerine uğruna, hemen hiçbir şeyi manipüle etmekten kaçınmıyorlar” dedi. İmamoğlu, operasyon günlerine ilişkin de “Yıllardır yürüttüğümüz yerel yönetim anlayışı, halkı dışlamayan, ötekileştirmeyen, kapsayıcı yönetişime, yönetmeye dayalı bir vizyon sundu. Biz bu vizyonu hayata geçirdikçe, Türkiye'ye yaymaya çabaladıkça, üzerimizdeki baskılar arttı. Biliyorsunuz ki 19 Mart sabahı evim, yüzlerce polis tarafından kuşatıldı. Siyasi güdümlü, hukuki mesnetten yoksun suçlamalarla tutuklandım. Belediyemiz abluka altına, çalışma arkadaşlarım gözaltına alındı. Ancak halkımız, bu siyasi operasyon karşısında sessiz kalmadı.” ifadelerini kullandı.
ANKA, 17.5.2025 11:46   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Genel Başkanı Özel, Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunan İmamoğlu'nu ziyaret etti Açıklaması
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, "Biz ilk günden beri diyoruz.
AA, 15.5.2025 17:44   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Genel Başkanı Özel, Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunan İmamoğlu'nu ziyaret etti Açıklaması
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, "Biz ilk günden beri diyoruz.
AA, 15.5.2025 17:33   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İmamoğlu'na Hakaret Soruşturması
Ekrem İmamoğlu, iki savcıya hakaret iddiasıyla SEGBİS ile ifade verdi, suçlamaları reddetti.
ANKA, 14.5.2025 17:00   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ekrem İmamoğlu'na Yeni Soruşturma: Hakaretten İfade Verdi
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, 'iki savcıya hakaret' iddiasıyla başlatılan yeni soruşturma kapsamında Silivri Cezaevi'nden SEGBİS ile ifade verdi. İmamoğlu, yaptığı eleştirinin kamu görevlilerine yönelik olduğunu savundu.
ANKA, 14.5.2025 16:49   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Önder Aksakal'dan 'Terörsüz Türkiye' Açıklaması: "Meclis'teki Tüm Siyasi Partilerin İradesi Altında Gerçekleştirilmesi Görüşü Bizim İçin Değerlidir"
DSP Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Önder Aksakal, 'Terörsüz Türkiye' sürecine ilişkin "Söz konusu sürecin koordinasyonu ve alınacak kararların Meclis’teki tüm siyasi partilerin iradesi altında gerçekleştirilmesi görüşü bizim için değerlidir. Ancak bu da terör örgütünün silahları ve militanlarıyla birlikte tam olarak teslimi sonrası olarak düşünülmelidir. Tabii terör örgütü mensupları böyle bir yolu ne kadar tercih edecektir, yaşayıp göreceğiz" dedi.
ANKA, 22.5.2025 15:47   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Erdoğan'dan Özgür Özel'in erken seçim çıkışa yanıt: Türkiye'yi böyle bir badirenin içine sokmayız
Macaristan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, erken seçim tartışmalarına noktayı koydu. Erdoğan, "Ara seçimi gerektiren bir durum da yoktur. Millet, vekilleri 5 yıl görev yapsınlar diye Meclis'e göndermiştir. Sayın Özel'in anladığı manada erken seçimi bugüne kadar çok dillendirdiler. Türkiye'yi böyle bir badirenin içerisine sokmayız, sokamayız." dedi.
Haberler.com, 22.5.2025 13:31   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Erdoğan'dan Özgür Özel'in erken seçim çıkışa yanıt: Türkiye'yi böyle bir badirenin içine sokmayız
Macaristan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, erken seçim tartışmalarına noktayı koydu. Erdoğan, "Ara seçimi gerektiren bir durum da yoktur. Millet, vekilleri 5 yıl görev yapsınlar diye Meclis'e göndermiştir. Sayın Özel'in anladığı manada erken seçimi bugüne kadar çok dillendirdiler. Türkiye'yi böyle bir badirenin içerisine sokmayız, sokamayız." dedi.
Haberler.com, 22.5.2025 13:31   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'nin Pendik Mitingi... Özgür Özel, "Asgari Ücrete Temmuz Ayında Hakikatli Bir Zam Yapılması İçin Çalışmalara Başladık"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarından itibaren asgari ücrete ara zam yapılması için çalışmalar yapacaklarını belirterek, "Asgari ücrete temmuz ayında hakikatli bir zam yapılması için, bir ara zam için çalışmaları başlatmaya karar verdik. Sendikaların önerilerini alarak, gerekli araştırmaları gerekli çalışmaları yaparak, işçilerle, işverenlerle görüşerek, küçük işletmeler, KOBİ'ler için bu yükün onların sırtına gelmesini engelleyecek çözüm önerilerini dile getirerek asgari ücrete temmuz ayında zam alacağız" ifadesini kullandı.
ANKA, 21.5.2025 23:05   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ekrem İmamoğlu: Terörsüz ve Demokratik Türkiye Komisyonu Kurulmalı
İmamoğlu, PKK'nın silah bırakma kararı sonrası TBMM'de bir komisyon kurulması gerektiğini belirterek, 'Terörsüz ve Demokratik Türkiye Komisyonu' oluşturulmasının önemini vurguladı.
ANKA, 20.5.2025 21:28   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Sözcüsü Yücel: "Mustafa Kemal Atatürk ile Özdeşleşen İzmir'i, Gündoğdu Meydanı'na Demokrasi İçin Eylem Yapmaya Davet Ediyoruz"
CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, tüm İzmirlileri partisinin yarın Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenecek 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mitingine davet etti. Yücel, “Silivri zindanındaki tutsaklar için, başta Ekrem Başkan olmak üzere tüm siyasi tutuklular için özgürlük isteyeceğiz, ‘özgürlük’ diye haykıracağız. Bütün Türkiye'yi cumhuriyetle, demokrasiyle, özgürlükle, hoşgörü ve barışla özdeşleşen, Mustafa Kemal Atatürk’le ve vatan sevgisiyle özdeşleşen İzmir’i ve Ege’yi, 19 Mayıs günü saat 18.00'de Gündoğdu Meydanı'na sadece miting yapmaya değil, özgürlük ve demokrasi için eylem yapmaya, haykırmaya davet ediyoruz” dedi.
ANKA, 18.5.2025 16:11   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel: "Devlet Bey Geçmişte Olduğu Gibi 'Suçlu Yoksa Beraat Etsin' Diyorsa O Beraatin Zamanı Geldi"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklu bulunduğu soruşturmada bir suç bulunmadığını belirterek, "Bu iş bitsin eğer Devlet Bey geçmiş dönemde olduğu gibi ‘suçlu varsa yargılanıp ceza alsın yoksa beraat etsin’ diyorsa o beraatin zamanı geldi. Bir ricada bulunsun iddianame yazılsın" ifadesini kullandı. 
ANKA, 15.5.2025 15:45   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Bahçeli'den Terörsüz Türkiye Vurgusu
Devlet Bahçeli, 'Terörsüz Türkiye Stratejisi' için TBMM'de komisyon kurulmasını önerdi.
İHA, 18.5.2025 18:10   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


MHP Genel Başkanı Bahçeli: "TBMM Başkanı'nın çağrısı ile 'Yeni Yüzyılın Terörsüz Türkiye Stratejisi; Milli Birlik ve Dayanışma Komisyonu' kurulması...
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "TBMM Başkanı'nın çağrısı ile 'Yeni Yüzyılın Terörsüz Türkiye Stratejisi; Milli Birlik ve Dayanışma Komisyonu' kurulması samimi teklif ve temennimizdir" dedi.
İHA, 18.5.2025 17:59   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İyi Partili Çömez: "Suriye'nin Kuzeyinde Yıllarca Emperyaller Tarafından Desteklenmiş Unsurlar Silah Bırakacak Mı?"
İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, PKK'nın fesih kararı almasının ardından başlayan tartışmalara ilişkin, "Suriye’nin kuzeyinde yıllarca emperyaller tarafından beslenmiş, desteklenmiş, eğitilmiş bu unsurlar silah bırakacak mı bırakmayacaklar mı? Cezaevinde bulunan PKK’lı teröristlere bir af hazırlığı var mı? Terörist başı cezaevinden çıkacak mı ve çıkacaksa buna hazırlamış olduğunuz bir konut ya da düzen var mı?" diye sordu.
ANKA, 15.5.2025 17:45   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İyi Partili Çömez: "Suriye'nin Kuzeyinde Yıllarca Emperyaller Tarafından Desteklenmiş Unsurlar Silah Bırakacak Mı?"
İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, PKK'nın fesih kararı almasının ardından başlayan tartışmalara ilişkin, "Suriye’nin kuzeyinde yıllarca emperyaller tarafından beslenmiş, desteklenmiş, eğitilmiş bu unsurlar silah bırakacak mı bırakmayacaklar mı? Cezaevinde bulunan PKK’lı teröristlere bir af hazırlığı var mı? Terörist başı cezaevinden çıkacak mı ve çıkacaksa buna hazırlamış olduğunuz bir konut ya da düzen var mı?" diye sordu.
ANKA, 15.5.2025 17:34   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 24.5.2025 13:56:16
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.