Tarsus'ta 25.05.2025 Tarihinde 20 Çift Nikah Fidanı ekti
Tarsus Belediyesi Nikah Salonu, simetrik tarihe sahip 25 Mayıs 2025'te 20 çiftin nikahını kıydı. Çiftler, bu özel günün anlamını vurgulayarak, yoğun talep nedeniyle nikah memurlarının gün boyunca çalıştığını ifade etti.
ANKA, 26.5.2025 10:15
Aslan: Ekrem Başkanımıza ve İstanbul'a Hizmet Etmekten Başka Suçu Olmayan Tüm Çalışma Arkadaşlarımıza Selam Olsun İstanbul, Fatih Sultan Mehmet tarafından fethinin 572. yıldönümünü, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yokluğunda kutladı. İstanbullular, İBB Başkanvekili Nuri Aslan’ın katılımıyla, “Edirnekapı’dan Saraçhane’ye İstanbul’un Muhafızları" yürüyüşü gerçekleştirdi. Saraçhane önünde toplanan vatandaşlara konuşan Aslan, “Bizim en büyük görevimiz, İstanbul’a sahip çıkmaktır. Bu görev, Fatih Sultan Mehmet Han’a borcumuzdur, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e sözümüzdür, bu kadim şehri devredeceğimiz gençlerimize mirasımızdır. İşte bu yüzden Ekrem Başkanımız, ‘Bizler İstanbul’un muhafızıyız’ dedi. İşte bu yüzden bizler, İstanbul’un havasına, suyuna, toprağına, tarihine, kültürüne sıkıca sarılıyoruz. Ve bu yüzden İstanbul’un hakkını koruyoruz. İstanbul’un fethinin 572. yılı kutlu olsun. İstanbul’a sahip çıkan herkese selam olsun. İstanbul’un muhafızlarından, Silivri’deki hücresinde kalbi bizimle atan Ekrem İmamoğlu Başkanımıza ve İstanbul’a hizmet etmekten başka suçu olmayan tüm çalışma arkadaşlarımıza selam olsun” dedi.
ANKA,
29.5.2025 22:44
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
4. Uluslararası Antalya Yörük Türkmen Festivali'ne Davet Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 30 Mayıs - 1 Haziran tarihlerinde düzenlenecek 4. Uluslararası Antalya Yörük Türkmen Festivali'ne vatandaşları davet etti. Festivalde Kıraç, Funda Arar ve Uğur Önür gibi sanatçılar sahne alacak. Ayrıca, Yörük Türkmen kültürü ve geleneksel etkinlikler de yer alacak.
ANKA,
26.5.2025 15:00
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 4.6.2025 15:54:48