Nijerya Ordusu, Terörle Mücadele Kapsamında 4 Pakistan Vatandaşını Gözaltına Aldı
Nijerya'da terör örgütleriyle bağlantılı oldukları iddiasıyla 4 Pakistan vatandaşı gözaltına alındı. Ordunun düzenlediği operasyon, silah kaçakçılığı ve teröristlere eğitim verme faaliyetlerine yönelikti. Nijerya ordusu, uluslararası işbirliği çağrısında bulundu.
AA, 29.5.2025 19:33
MİT ve ISI Ortak Operasyonla DEAŞ Sorumlusunu Yakaladı MİT ile Pakistan istihbarat teşkilatı ISI'nın ortak operasyonunda, DEAŞ'ın medya ve lojistik alanında faaliyet gösteren sözcüsü Özgür Altun, Pakistan-Afganistan sınırında yakalandı. Terörist, Türkiye'den Afganistan'a geçişleri organize eden ve Türkiye’ye yönelik eylem planları yapan bir kişi olarak işlemdeydi.
DHA,
1.6.2025 11:58
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Suriye'den Türkiye'ye davet! MSB, 19 Mayıs'ta personel görevlendirdi Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından Suriye'deki son gelişmelere ilişkin yapılan açıklamada, ''Suriye Yeni Hükümetinden Koordinasyon Biriminin Şam/Suriye'de görev yapması yönünde davet alınmış, Türkiye, Suriye ve Ürdün'den müteşekkil Koordinasyon Birimi 19 Mayıs tarihinde Suriye'de göreve başlamıştır. Biz de Koordinasyon Birimi için personel görevlendirmesini yaptık.'' denildi.
Haberler.com,
29.5.2025 11:44
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Suriye'den Türkiye'ye davet! MSB, 19 Mayıs'ta personel görevlendirdi Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından Suriye'deki son gelişmelere ilişkin yapılan açıklamada, "Suriye Yeni Hükümetinden Koordinasyon Biriminin Şam/Suriye'de görev yapması yönünde davet alınmış, Türkiye, Suriye ve Ürdün'den müteşekkil Koordinasyon Birimi 19 Mayıs tarihinde Suriye'de göreve başlamıştır. Biz de Koordinasyon Birimi için personel görevlendirmesini yaptık." denildi.
Haberler.com,
29.5.2025 11:44
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 8.6.2025 08:17:06