Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
3 Haziran 2025 Salı 07:21 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Recep Tayyip Erdoğan
Donald Trump
Vladimir Putin
Volodimir Zelenskiy
Ekrem Imamoğlu
Hakan Fidan
Numan Kurtulmuş
Cemil Tugay
Abdullah Güler
Leyla Şahin Usta
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Izmir
Antalya
Bursa
Aydın
Samsun
Muğla
Gaziantep
Mersin
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Dilek İmamoğlu'ndan 'Kadınlara Özgürlük' Kampanyası

Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu, İBB'de tutuklu bulunan kadın çalışanlar için 'Kadınlara Özgürlük' kampanyasını başlattı. Kampanya, adalet ve eşitlik mücadelesine dikkat çekmeyi amaçlıyor.
ANKA, 30.5.2025 18:45


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

Yeni Yol Partisi Toplantısı: Adalet ve Ekonomi Vurgusu
Mahmut Arıkan, Davutoğlu ve Babacan, TBMM'de adalet, ekonomi ve infaz paketine dair görüşlerini açıkladı.
DHA, 28.5.2025 12:12   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP İstanbul'dan İmamoğlu'na Özgürlük Protestosu
CHP İstanbul İl Başkanlığı, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Ekrem İmamoğlu'nun afişlerini yasaklamasını protesto etti. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, İmamoğlu'nun toplumla bağını koparmaya çalıştıklarını ve bu durumu kınayarak, her gün farklı ilçelerde kampanya yürüteceklerini açıkladı.
ANKA, 26.5.2025 19:17   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




Yeni İnfaz Düzenlemesi TBMM'ye Sunuldu
AK Parti, infaz düzenlemeleri içeren kanun teklifini TBMM'ye sundu. Cezaların etkinliği artırılacak.
ANKA, 29.5.2025 17:23   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ak Parti, İnfaz Paketini TBMM'ye Sundu.
AK Parti, yeni infaz düzenlemelerini içeren kanun teklifini TBMM Başkanlığı’na sundu. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, "Düzenlemeyle hükümlülerin aldıkları cezayla orantılı olarak belirli bir süre ceza infaz kurumunda geçirmeleri sağlanarak cezanın etkinliğini daha artırmayı hedefliyoruz. Cezası az olan, kamuoyunda vatandaşlarımız nezdinde yatarı olmayan şeklinde ifade edilen durumlarda da özellikle toplumsal suçlarda infial uyandıran 2 yılın altındaki cezalara da 1 yıllık denetimli serbestlik dönemi içerisindeki dönemin 5 günden aşağı olmamak üzere onda birinin de ceza infaz kurumunda geçirilmesini öngörüyoruz" dedi.
ANKA, 29.5.2025 17:12   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel: Bir sonraki cumhurbaşkanını sadece bir irade belirler, o da milletin iradesidir
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bir sonraki cumhurbaşkanını ne başsavcılar ne siyasetçiler ne askerler ne de başka bir vesayet kurumu belirler.
DHA, 25.5.2025 21:09   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel: Bir sonraki cumhurbaşkanını sadece bir irade belirler, o da milletin iradesidir
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bir sonraki cumhurbaşkanını ne başsavcılar ne siyasetçiler ne askerler ne de başka bir vesayet kurumu belirler.
DHA, 25.5.2025 20:58   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'nin Bursa'daki "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" Mitingi... Özgür Özel: "Tüm Suriyeli Sığınmacılar Memleketlerine Gidecekler, Söz Veriyoruz"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, "Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında Suriye'de de barış, eşitlik, kardeşlik, demokrasi olacak. Tüm Suriyeli sığınmacılar memleketlerine gidecekler, söz veriyoruz" dedi. 
ANKA, 25.5.2025 19:24   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Sözcüsü Deniz Yücel: Cuntacı Bir Anlayışla Kaleme Alınan Bir Anayasa Elbette Ki 86 Milyon İçin Yapılmıyor
CHP Sözcüsü Deniz Yücel, MYK toplantısı devam ederken yaptığı açıklamada “İktidar kamuoyu önündeki yeni Anayasa açıklamalarında, toplumun her kesimince tabiri caizse ‘kabul edilebilir’ bulunacak düzenlemeleri vaat etti. Bunu yaparken de itiraz edenin ‘düşman’ olduğu algısını oluşturmak için elinden geleni yaptı. İktidarın gerçek niyeti hiçbir zaman, özgürlüklerin, demokratik hakların genişletilmesi olmadı. Ya da gerçekten ‘sivil’ bir anayasa yapma dertleri yoktu. Nitekim üzerinde sadece “yeni” yazan ancak cuntacı bir anlayışla kaleme alınan bir Anayasa elbette ki 86 milyon için yapılmıyor” ifadelerini kullandı.
ANKA, 2.6.2025 19:13   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'nin Antalya'da On Binlerin Katılımıyla Düzenlediği "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" Mitingine, "Ahtapot Saray'da" Sloganı Damga Vurdu
CHP'nin "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinglerinin dokuzuncusu Antalya'da on binlerin katılımıyla düzenlendi. Mitingde, tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu için adalet çağrısı yükselirken, "Ahtapot nerede?" sorusuna alandan yankılanan "Saray'da" yanıtı dikkat çekti.
ANKA, 1.6.2025 20:27   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'li Belediyeler Yeni Operasyon.. Ali Mahir Başarır: "Bu Tip Soruşturmalar Ancak Mafya Düzeninde Olur, Hukuk Düzeninde Olmaz"
CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, CHP'li belediyelere yönelik operasyonlara tepki gösterdi. Başarır, "Bu tip soruşturmalar ancak mafya düzeninde olur, hukuk düzeninde olmaz. Çadır devletlerinde yok. Bakın Zimbabve, asker eşliğinde altın aranıyor, hukuk yok. Biz onların hukukun üstünlüğü endeksinde gerisindeyiz, işte bu yüzden gerideyiz" dedi. Başarır, "VIP'de 3 bavul kaçak altın yakalattı, o MHP milletvekilleri istifa etti. Hani fezleke beyler" diye sordu. 
ANKA, 31.5.2025 18:34   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'li Belediyelere Yönelik Operasyona Tepkiler Düzce Mitingine Damga Vurdu: "Öcü Gibi Korkuyorlar Ekrem Yoldaşımdan"
CHP’nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinginin sekizincisi, Düzce’de düzenlendi. Anıtpark Meydanı’nı dolduran, meydan dışında da bariyerler arkasından mitingi takip eden Düzceliler, İstanbul'da sabaha karşı düzenlenen son operasyona ve belediye başkanlarının gözaltına alınmasına tepkiliydi. Miting meydanına İmamoğlu'nun özgürlüğünü isteyen pankartlar asıldı, “Öcü gibi korkuyorlar Ekrem yoldaşımdan”, “Sen telef edemezsin ama bu millet taltif edecek” yazılı dövizler dikkat çekerken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, mitinge gelen Düzcelilere “Diplomasız Erdoğan” sloganı attırdı.
ANKA, 31.5.2025 17:59   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'nin "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" Mitingi... Özgür Özel: "Darbe Bu Kez Postalla, Tankla Değil; Savcı Cübbesi ile Geldi"
 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ''Sayın Erdoğan, etme bulma dünyası. Sen, 31 yıl önce gidilmiş, bol bol fotoğraf çektirilmiş, mezuniyet törenine katılmış, havaya kep atılmış, namusluca alınmış diplomaya dil uzatınca, Düzce gibi güzelim bu memlekette Ekrem’in diplomasını sorgulayanlara, 'Benim diplomamı da sorgulayın' diyenler sana sesleniyor: 'Diplomasız Erdoğan' diye'' dedi. 
ANKA, 31.5.2025 16:23   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'nin "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" Mitingi... Özgür Özel: "Aç, Yoksul Bıraktığınız Emeklinin, Çiftçinin, Emekçinin İki Yakası Elinizdedir.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Düzce'de düzenlenen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinginde yaptığı konuşmada, "19 Mart darbesi, 82 milyon insanın her birinin cebinden 28 bin lira aldı. Bu darbe yapıldığında harcanan, yakılan rezerv 60 milyar doları aşmıştı. Bariyerlerin arkasından bakan Düzce’nin çiftçilerinin bütün borçlarını, Türkiye’deki bütün çiftçilerin borçlarını kapatabilir, faiziyle bir o kadarını da onlara verebilirdik. Bugün için Türkiye’de işsiz olanların tamamına 15’er bin lira işsizlik maaşı bağlayabilirdik. Atanmayan öğretmenlerin, bir milyon öğretmenin hepsini atayabilir, 3 yıllık maaşını peşin verebilirdik. İşte böyle bir parayı, sırf Ekrem İmamoğlu’ndan güya kurtulabilmek için harcadılar, yaktılar. Emeklime mi, çiftçime mi, işsizime mi, asgari ücretlime mi? Değil. Tayyip Bey’in korkularına harcadılar. Ama bundan kurtulamazsınız. Bunu yaparak ne Ekrem Başkan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığından, milletimizin takdiriyle bir sonraki cumhurbaşkanı olacak olmasından kurtulursunuz, ne de günü gelince mahşerde bunun hesabını verirsiniz. Aç, yoksul bıraktığınız emeklinin, çiftçinin, emekçinin iki yakası elinizdedir. Seçim sandığı gelince hesabı görmek onların elindedir. Sonunuz yakındır" dedi. 
ANKA, 31.5.2025 16:23   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel: "Bizim Boğazımızdan Bir Lokma Kamu Malı Geçmemiştir. Tayyip Bey Aynısını Söylesin Bakalım"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Silivri’de tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu’nu ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Kamu malına el uzatmak kul hakkına girmek en büyük günahlardan biridir” sözleri üzerine, “Biz kamu malına el atmayız. AK Parti’de büyük ihaleleri kimin alacağına kim karar veriyorsa kamu malına o el uzatıyordur. Ben Tayyip Bey’e bir tek şunu söyleyeyim: Kamu malına eğer ben el uzattıysam bana haram zıkkım olsun. Sen el uzattıysan sana haram zıkkım olsun. Sen bunu böyle bir kere söyle: ‘Kamu malına el uzattıysam haram zıkkım olsun’ diye. Bir duyayım, bu kulaklar duysun. Ben bu kadar kolay söyleyebiliyorum. Bizim boğazımızdan bir lokma kamu malı geçmemiştir. Tayyip Bey aynısını söylesin bakalım” dedi.
ANKA, 28.5.2025 17:09   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Anne-Baba Dayanışma Ağı Tutuklu Gençler İçin 30 Mayıs'ta Silivri'ye Çağrı Yaptı: "Çocuklarımız, Ülkemiz İçin Adalet İstiyoruz"
Anne-Baba Dayanışma Ağı, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun diplomasının iptal edilmesi ve 19 Mart operasyonu sonrasında başlayan eylemler nedeniyle iki ayı aşkın süredir tutuklu bulunan gençler için basın açıklaması gerçekleştirdi. Gösteri ve protesto hakkının Anayasal bir hak olduğunun vurgulandığı açıklamada, "Kendine bir gelecek yaratmaya çalışan çocuklarımız haftalardır parmaklıklar arkasında. Çocuklarımız için, ülkemiz için adalet istiyoruz. Herkesi 30 Mayıs’ta Silivri’ye çocuklarımızın özgürlüğü için çocuklarımızın sesine ses olmaya çağırıyoruz" ifadelerine yer verildi.
ANKA, 28.5.2025 16:38   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Yarın Grup Toplantımızda Ona Ahtapotu Göstereceğim
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "İstanbul'dan Türkiye'ye ve yurt dışına uzanan ahtapotun kolları bir bir deşifre oluyor" sözlerine karşılık olarak, "Ben yarın ona bir ahtapot göstereceğim. Savcının yöneltmediği suçlamayı ispatlanmış gibi söylüyor. Ben Erdoğan’ın bir tek gördüğü ahtapotu, yarın grup toplantımızı izleyen herkese göstereceğim inşallah. Ahtapot dediğin nasıl bir şey oluyormuş, görelim bakalım" dedi. Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Anayasa değişikliği teklifine ilişkin olarak ise, "Olacak şey değil. Menemen yapamam senle, değil Anayasa yapmak" ifadesini kullandı.
ANKA, 27.5.2025 00:35   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Deniz Yücel: "Chp Olarak Bir Bayramlaşma Programı Yapmayı Doğru Bulmadık"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında parti genel merkezinde toplanan Merkez Yönetim Kurulu devam ederken açıklama yapan Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Kurban Bayramı'nda diğer partilerle bayramlaşmayacaklarını belirterek, "Geçtiğimiz bayramın öncesinde İBB Başkanımız ve çalışma arkadaşları, yol arkadaşları hukuksuz bir şekilde tutuklanmıştı. Biz o zaman 'Bayram bayram olmaktan çıktı' demiştik. Şu anda da aynı noktadayız. Hukuksuzluklar artarak devam ediyor. Böyle bir ortamda böyle bir süreçte biz CHP olarak bir bayramlaşma programı yapmayı doğru bulmadık" dedi.
ANKA, 26.5.2025 18:31   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel, Sosyalist Enternasyonal Toplantısı'nda Önemli Açıklamalar Yaptı
Özgür Özel, İstanbul'daki toplantıda dünya sorunlarına dikkat çekti ve sosyal demokrasi vurgusu yaptı.
DHA, 24.5.2025 15:19   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel Sosyalist Enternasyonal Konsey Toplantısı'nda konuştu
CUMHURİYET Halk Partisi Lideri Özgür Özel, İstanbul'da düzenlenen Sosyalist Enternasyonal Konsey Toplantısı'na katıldı.
DHA, 24.5.2025 15:08   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 3.6.2025 07:21:53
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.