Konya'da Kurban Bayramı Coşkusu Konya'nın Beyşehir ve Derebucak ilçelerinde, protokol üyeleri ve vatandaşlar, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programları düzenledi. Beyşehir ve Derebucak'taki bayram etkinliklerinde kaymakamlar ve belediye başkanları vatandaşlarla bir araya geldi.
İHA,
6.6.2025 12:27
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Tokyo Camisi'nde Kurban Bayramı Heyecanı Japonya'nın başkenti Tokyo'daki Müslümanlar, Kurban Bayramı'nı Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Tokyo Camisi'nde coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. İmam Hatibi Musa Atcı, bayram namazı yoğunluğunun devam etmesini beklediklerini belirtirken, bayramlaşma programının Diyanet Türk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirileceğini açıkladı.
AA,
5.6.2025 11:24
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Amasra ve Safranbolu Kurban Bayramı İçin Hazır Amasra ile Safranbolu, Kurban Bayramı tatilinde doğa ve tarih ile iç içe bir tatil geçirmek isteyen ziyaretçilerini bekliyor. Amasra'da otel ve pansiyonlarda doluluk yüzde 80'e ulaşırken, Safranbolu'da ise bu oran yüzde 70'lere çıktı. Yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken iki ilçe, bayram süresince yoğun bir ziyaretçi akınına hazırlanıyor.
AA,
3.6.2025 11:19
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 8.6.2025 02:04:31