Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
18 Haziran 2025 Çarşamba 08:11 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Donald Trump
Recep Tayyip Erdoğan
Ferdi Zeyrek
Binyamin Netanyahu
Ekrem Imamoğlu
Akın Gürlek
Ali Hamaney
Vladimir Putin
Hakan Fidan
Numan Kurtulmuş
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Tahran
Izmir
Bursa
Antalya
Aydın
Adana
Tel Aviv
Kayseri
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Sosyal Medya Paylaşımları Gerekçe Gösterilerek Avukat Kerim Bütün'e Soruşturma Başlatıldı

19 Mart sürecinde gözaltına alınan öğrencilerin avukatlığını yapan Kerim Bütün, sosyal medya paylaşımları nedeniyle soruşturma geçirdi. Avukat Bütün, bu durumu, baskı ve sindirme amacıyla yapıldığını ifade etti. Meslek örgütlerinden konuyla ilgili tepkiler geldi.
ANKA, 10.6.2025 21:17


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

Avukat Kerim Bütün'e Sosyal Medya Nedeniyle Soruşturma
19 Mart'ta gözaltına alınan avukat Kerim Bütün, sosyal medya paylaşımlarıyla soruşturuldu.
ANKA, 10.6.2025 21:28   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Fetullah Gülen'in Kuzeni Kemalettin Gülen İstanbul'da Gözaltına Alındı
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in kuzeni Kemalettin Gülen, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle İstanbul'da gözaltına alındı.
ANKA, 17.6.2025 06:40   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




CHP'den İsrail Eleştirisi
Murat Emir, Türkiye'nin iç siyasetiyle dış ticaretin çelişkisini eleştirerek adalet vurgusu yaptı.
ANKA, 17.6.2025 19:14   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


TBMM Genel Kurulu... CHP'li Emir'den İktidara İsrail Eleştirisi: İç Cepheyi Güçlendirmenin Bir Yolu Vardır, O da Adalettir
CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, "Siyasi iktidarın İsrail'i eleştirdiğini, İsrail'le ilgili her türlü güzel sözleri, her türlü meydanlarda nutukları attığını görüyoruz ama iş Amerika'ya gelince suspus oluyorlar. İsrail'e Filistin üzerinden giden 500 kat artmış olan dış ticareti mi durdurdunuz? Türk halkına diyorsunuz ki: 'İç cepheyi kuvvetlendirelim sırada Türkiye var.' Muhalefet sussun, demokrasi, adalet talep etmesin; biz bunu reddediyoruz. İç cepheyi güçlendirmenin bir yolu vardır, o da adalettir. Adaletsizliklerinizden, hukuksuzluklarınızdan vazgeçin, iç cephe o şekilde kuvvetlenecektir" dedi.
ANKA, 17.6.2025 19:03   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ümit Özdağ Savunmasını Yaptı
Tutuklu Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, savcılığı eleştirerek beraat talep etti.
ANKA, 17.6.2025 12:28   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ümit Özdağ'ın Savunmasından: "Beraat Kararıyla İnsanların Adalet İçin Tekrar Umutlanmasını Sağlayacaksınız"
Sosyal medya paylaşımları nedeniyle "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek" suçlamasıyla 149 gündür tutuklu bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, esas hakkındaki mütalaaya karşı savunma yaptı. Özdağ, siyasi bir soruşturma çerçevesinde tutuklu bulunduğunu, hakim ve savcılar üzerinde büyük bir baskı olduğunu ileri sürerek, "Sizin iyi bir hukukçu olduğunuzu, sizi tanıyan herkes söylüyor. Bugün vereceğiniz tek adil karar olan beraat kararı ile 86 milyon insana, merakla bu davanın sonucunu bekleyen Türk milletine, ülkemizde bağımsız yargı olmasa da bağımsız yargıçlar olduğu mesajını verecek ve insanların adalet için tekrar umutlanmasını sağlayacaksınız" dedi.
ANKA, 17.6.2025 12:17   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İmamoğlu davasında CHP'li Tanrıkulu'dan açıklamalar
CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu cezaevinde ziyaret etti. Tanrıkulu, yargılamaların adil olmadığını ve Silivri Cezaevi'nin iktidarın zalimliğinin simgesi haline geldiğini belirtti.
ANKA, 16.6.2025 18:31   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İmamoğlu'ndan Gaziosmanpaşa Tepkisi: Adaletin Olmadığı Bir Memlekette, Ne Yatırım Ne Huzur Ne Gelecek Ne Refah Ne Bereket Ne de Zenginlik Olur
CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’i tehdit ettiği iddiasıyla hakkında açılan davada Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe’nin yerine ilçe meclisince vekaleten seçilen kişinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tebrik edilme anlarını ve görüntülerini de eleştirdi. İmamoğlu, “Gasp edilmiş bir belediye başkanının yerine, mecliste seçilen bir başka kişi adına, sevinç naraları atılan, koltuk hırsının tavan yaptığı bir ortamın kutlamasını yapan bir ortamdayız, durumdayız... Bir ülkeyi ayakta tutan ne silah gücüdür ne servet birikimidir. O ülkeyi ayakta tutan tek şey adalettir, haktır ve hukuktur. Ve adaletin olmadığı bir memlekette, bilmeliyiz ki ne yatırım olur ne huzur olur ne gelecek olur ne refah olur ne bereket olur ne de zenginlik olur” dedi.
ANKA, 16.6.2025 15:48   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İsrail-İran Çatışmaları: Can Kaybı Artıyor
İsrail'de 24, İran'da ise 224 kişi hayatını kaybetti; çatışmalar dördüncü gününde devam ediyor.
ANKA, 16.6.2025 13:47   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İBB Başkanı İmamoğlu'nun Davasında İkinci Celse Başladı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek ve ailesini tehdit iddiasıyla yargılanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun davasının ikinci celsesi Silivri'de başladı. 7 yıl 4 aya kadar hapis cezası talep ediliyor.
İHA, 16.6.2025 10:42   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ece Üner Hakim Karşısında
Gazeteci Ece Üner, sosyal medya yorumuyla ilgili ilk kez hakim karşısına çıkıp beraat talep etti.
İHA, 13.6.2025 14:32   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Gazeteci Ece Üner ilk kez hakim karşısına çıktı
Gazeteci Ece Üner, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım nedeniyle 2 yıla kadar hapis cezası talebiyle hakim karşısına çıktı. Durumunu savunan Üner, 'Asker kızıyım ve devlet terbiyesi ile yetiştim. Beraatımı talep ediyorum' ifadelerini kullandı.
İHA, 13.6.2025 12:32   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'li Sibel Suiçmez'den Hükümete Sert Eleştiri: Halkın İradesi Gasp Edildi
Sibel Suiçmez, TBMM'de yaptığı basın toplantısında Gaziosmanpaşa Belediyesi'nde yaşanan hukuksuzlukları eleştirerek, iktidarın halkın iradesini gasp ettiğini savundu. Ayrıca, Türkiye'deki muhalefet üzerinde bir sindirme planının yürütüldüğünü ifade etti.
ANKA, 12.6.2025 17:22   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İmamoğlu Hakkında Hapis İstemi
Ekrem İmamoğlu'nun bilirkişi hedef göstermesi nedeniyle yargılanmasına başlandı, 4 yıl hapis isteniyor.
AA, 12.6.2025 12:34   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ekrem İmamoğlu'nun "bilirkişiyi etkilemeye teşebbüs"ten yargılanmasına başlandı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yolsuzluk soruşturması sonucunda tutuklanmasının ardından, bir bilirkişiyi hedef göstermesi gerekçesiyle 4 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmaya başlandı. Duruşma Silivri'de yapıldı ve bir sonraki duruşma 26 Eylül'e ertelendi.
AA, 12.6.2025 12:22   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Haiti'de Polis İHA ile Çetelere Darbe Vurdu
Haiti'de polis, İHA ile operasyon düzenleyerek 48 saatte 100'den fazla çete mensubunu etkisiz hale getirdi.
AA, 12.6.2025 06:32   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Üniversite Öğrencisi, Devrettiği Sosyal Medya Hesabından Yapılan Cumhurbaşkanına Hakaret İçerikli Paylaşımlar Nedeniyle 3 Aydır Hapis Yatıyor
İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesi öğrencisi Emre Kaya, devrettiği X hesabından yapılan ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ içerikli paylaşımlar nedeniyle yaklaşık 3 aydır tutuklu bulunuyor. Asıl paylaşımları yapan kişinin İtalya’dan gönderdiği itiraf videosu ve yazılı beyana rağmen Emre’nin tutukluluğu sürüyor. İlk duruşma 10 Haziran’da Gaziosmanpaşa 20. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek. Emre’nin avukatı Adem Kaya hukuki sürece ilişkin, “Müvekkilimin bu paylaşımlarla hiçbir ilgisi ve bağlantısı bulunmamaktadır. Bunu ortaya koymak amacıyla soruşturma dosyasına sunmuş olduğumuz hiçbir yazılı ve görsel delilimiz dikkate alınmamış ve tutukluluğa ilişkin yapmış olduğumuz bütün itirazlarımız da reddedilmiştir” dedi.
ANKA, 9.6.2025 10:17   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Üniversite Öğrencisi, Devrettiği Sosyal Medya Hesabından Yapılan Cumhurbaşkanına Hakaret İçerikli Paylaşımlar Nedeniyle 3 Aydır Hapis Yatıyor
İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesi öğrencisi Emre Kaya, devrettiği X hesabından yapılan ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ içerikli paylaşımlar nedeniyle yaklaşık 3 aydır tutuklu bulunuyor. Asıl paylaşımları yapan kişinin İtalya’dan gönderdiği itiraf videosu ve yazılı beyana rağmen Emre’nin tutukluluğu sürüyor. İlk duruşma 10 Haziran’da Gaziosmanpaşa 20. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek. Emre’nin avukatı Adem Kaya hukuki sürece ilişkin, “Müvekkilimin bu paylaşımlarla hiçbir ilgisi ve bağlantısı bulunmamaktadır. Bunu ortaya koymak amacıyla soruşturma dosyasına sunmuş olduğumuz hiçbir yazılı ve görsel delilimiz dikkate alınmamış ve tutukluluğa ilişkin yapmış olduğumuz bütün itirazlarımız da reddedilmiştir” dedi.
ANKA, 9.6.2025 10:06   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İbb'den Muhtarlara Yönelik İddialara Yanıt: "Yardımlar Yasal, İddialar İftira Niteliğinde"
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı ve Daire Başkanı Yavuz Saltık’a yönelik ortaya atılan iddialarla ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, “usulsüz destek”, “siyasi yönlendirme”, “seçim rüşveti”, “cezalandırma” ve “terörle iltisak” başlıkları altında gündeme getirilen iddiaların gerçeği yansıtmadığı, söz konusu iddiaların tamamının asılsız olduğu vurgulandı.
ANKA, 8.6.2025 11:11   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 18.6.2025 08:11:35
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.