Ebe ve Hemşireler: Sağlık Bakanlığı'nın Yeni Uygulamasına Tepki
Birlik ve Dayanışma Sendikası Genel Sekreteri Ayten Erdoğmuş, Sağlık Bakanlığı'nın Hasta Yönetim Platformu'na tepki gösterdi. Ebe ve hemşirelere ek iş yükü ve maaş kesintisi tehdidini kabul etmediklerini belirten Erdoğmuş, sağlık çalışanlarının adaletli bir ücret ve emeklilik taleplerini yineledi.
ANKA, 12.6.2025 12:50
İyi Parti Grup Toplantısı... Müsavat Dervişoğlu: "Beştepe, Balgat, İmralı, Kandil, Dem, Hüda Par; Kendi Kendinize Çalıp Oynayın. Bu Oyunda Biz Yokuz" İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "Görüyoruz ki, her gün yeni bir cüretle karşımıza çıkıyorlar, İmralı’daki katil, siyasi partilerle, gazetecilerle, kanaat önderleriyle hatta yabancı aktörlerle görüşmek istiyormuş. Millet Meclisi’nde kurulması planlanan komisyonla buluşmak istiyormuş. Bir komisyon kuruldu da bizim mi haberimiz yok? Minareyi çalıp, kılıfını Meclis'e mi hazırlatacaksınız? O katili Meclis'e getiremediniz, Meclis'i onun ayağına mı götüreceksiniz? Bakın açık ve net olarak ifade ediyorum; Türk milletinin iradesini, Öcalan canisine ve onun örgütü ile uzantılarına ipotek ettirmeyiz. Bu süreci siz planladınız. Beştepe, Balgat, İmralı, Kandil, DEM, HÜDA PAR; kendi kendinize çalıp oynayın. Bu oyunda biz yokuz. Bizim komisyonumuz Türkiye ve Türk milletidir" dedi.
ANKA,
18.6.2025 11:57
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Erken Tanı ile Otizmde İyileşme Mümkün Antalya Bilim Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serhat Nasıroğlu, erken tanı ve müdahalenin otizmli çocukların iyileşme sürecinde kritik önem taşıdığını açıkladı. Araştırmada, zamanında ve yoğun eğitimle otizm tanısı almış çocukların, bu tanıyı kaybettikleri gösterildi.
AA,
14.6.2025 11:16
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 18.6.2025 17:37:53