Rusya, İsrail ve İran Arasında Arabuluculuğa Hazır Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya'nın İsrail ile İran arasındaki gerginlikte arabuluculuk yapmaya hazır olduğunu ve bu krizin temel nedenlerinin ortadan kaldırılması için çaba göstereceğini belirtti. Peskov, bölgedeki gerginliği artıran eylemleri kınadı ve Rusya'nın iki ülke ile temaslarını sürdürdüğünü açıkladı.
AA,
16.6.2025 13:49
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
İsrail'in "Öldürdük" dediği isim mesaj yayınladı İran-İsrail savaşında 8. güne girildi. İki tarafın da karşılıklı füzelerle yaptığı saldırılarda can kayıpları ve yaralı sayısı giderek artıyor. İsrail'in ilk gün yaptığı saldırılarda öldüğü söylenen İran lideri Ali Hamaney'in yakın müttefiki Ali Şemhani'nin durumunun iyi olduğunu açıkladı. Bir mesaj yayınlayan Şemhani, ''Hayattayım ve feda olmaya hazırım'' dedi.
Haberler.com,
20.6.2025 12:01
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Trump, İsrail'in Hamaney'e Suikast Planını Engelledi Mi? ABD Başkanı Donald Trump'ın, İsrail'in İran lideri Ayetullah Ali Hamaney'e suikast düzenlemesine karşı çıktığı iddia edildi. Bir ABD'li yetkili, Trump'ın suikast planına açık bir şekilde karşı durduğunu ve siyasi liderlerin öldürülmesinin masada olmaması gerektiğini ifade etti. Bu gelişmeler, İsrail'in İran'a yönelik saldırılarının gölgesinde yaşandı.
AA,
15.6.2025 20:42
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
G7 Zirvesi'nde İsrail-İran Çatışması G7 liderleri, İsrail-İran çatışması hakkında her iki tarafı da gerilimi azaltmaya ve bölgesel istikrarı tehlikeye atmaktan kaçınmaya çağıran ortak bir bildiri taslağı hazırladı ama ABD Başkanı Donald Trump bildiriyi imzalamadı. Taslak bildirgede "İsrail'in kendini savunma hakkı vardır" ve "İran nükleer silah sahibi olamaz" ifadelerinin yer aldığı öğrenildi.
ANKA,
16.6.2025 13:53
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 20.6.2025 15:57:46