Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya
yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.
Konuyla ilgili diğer haberler
Antalya Sıcakları Halıları Güzelleştiriyor Antalya'da 40 dereceye ulaşan sıcaklıklar, döşemealtındaki tarım arazilerinde serilen el dokuması halı ve kilimlerin daha hızlı pastelleşmesine neden oluyor. Sıcak havalarda çalışan işçiler, halıların renklerini solarak mikroplardan arınması için yoğun bir çaba harcıyor.
AA,
4.7.2025 11:30
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Edirne'nin Tunca Nehri'nde Kuraklık Sorunu Edirne'nin önemli su kaynaklarından Tunca Nehri'nde kuraklık ve aşırı sıcak havalar nedeniyle su akışında ciddi azalma meydana geldi. Tunca'nın debisi son ölçümlerde saniyede 2 metreküp olarak kaydedildi. Nehirdeki su seviyesinin düşmesiyle adacıklar oluştu, yosunlar ve çöpler görünür hale geldi.
AA,
21.7.2025 12:29
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Sanatını Doğadan Yaratan Varto'lu Usta Muş'un Varto ilçesinde yaşayan 50 yaşındaki Turabi Yoloğlu, kuruyan ağaç dalları ve kireç taşlarından çeşitli sanat eserleri üretiyor. 17 yıl boyunca geliştirdiği el becerileri ile 60'tan fazla heykel ve süs eşyası yapmakta, doğaya zarar vermeden atık malzemeleri kullanarak ilgi çekici objeler yaratmaktadır.
AA,
19.7.2025 11:59
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 27.7.2025 07:38:48