Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı'ndan Spotify İçin Hukuki Süreç Uyarısı
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Spotify'da yayımlanan içeriklerin toplumun hassasiyetlerine aykırı olduğunu belirterek, hukuki sürecin başlatılması gerektiğini ifade etti. Dini ve milli değerleri hedef alan içeriklere dikkat çekti.
AA, 4.7.2025 12:00
Uşak Halısı, 30 Yıl Sonra Türkiye'ye Döndü Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yaklaşık 5 asırlık tarihi Uşak halısının, İtalyan koleksiyoner Adrian Stefan Ionescu tarafından gönüllü olarak ülkemize iade edildiğini duyurdu. Halının restorasyon sürecinin ardından Ankara Vakıf Eserleri Müzesi'ne ulaştığı bildirildi.
AA,
6.7.2025 10:51
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Kayıp El Yazması Eser Konya'ya Döndü Yusuf Ağa Yazma Eser Kütüphanesi'nde 2000 yılında çalınan 1268 tarihli el yazması Kitab Şerhu'l-Esma, Bahreyn'den Konya'ya geri getirildi. Eserin iade töreninde konuşan yetkililer, kaybolan kültürel varlıkların geri kazandırılmasının önemine vurgu yaptı.
AA,
2.7.2025 18:57
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Göbeklitepe'nin UNESCO Mirası Olmasının 7. Yılı Kutlandı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Göbeklitepe'nin UNESCO tarafından dünya mirası olarak kabul edilişinin 7. yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada mirasın korunması ve gelecek nesillere aktarılması konusundaki kararlılıklarını vurguladı. Ayrıca, Roma'daki Kolezyum'da açılan sergi ile Göbeklitepe'nin uluslararası ilgi gördüğünü belirtti.
AA,
1.7.2025 12:33
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 8.7.2025 17:45:41