Hatay'da yaşayan ve fanatik Galatasaray taraftarlığıyla bilinen 71 yaşındaki Duran Alkan'a Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın imzalı forma hediye etti. İlçe kaymakamıyla girdiği şampiyonluk iddiasıyla da tüm takım futbolcularının imzalı formasını kazanan Alkan, ''Fenerbahçeliler her zaman bana baktılar, onlarla birlikte girdiğim her iddiayı kazandım'' diyerek söyledikleriyle gülümsetti.
Haberler.com, 4.7.2025 16:33
Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya
yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.
Konuyla ilgili diğer haberler
Fenerbahçeli kaymakamla iddiaya girdi, hediyesini kaptı Hatay'da yaşayan ve fanatik Galatasaray taraftarlığıyla bilinen 71 yaşındaki Duran Alkan'a Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın imzalı forma hediye etti. İlçe kaymakamıyla girdiği şampiyonluk iddiasıyla da tüm takım futbolcularının imzalı formasını kazanan Alkan, "Fenerbahçeliler her zaman bana baktılar, onlarla birlikte girdiğim her iddiayı kazandım" diyerek söyledikleriyle gülümsetti.
İHA,
4.7.2025 16:34
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Galatasaray Kupaları Kuşadası'nda Taraftarlarla Buluştu Geçen sezon Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Galatasaray, kazandığı kupaları Kuşadası'nda taraftarlarına tanıttı. Organizasyona katılan birçok kişi arasında kulüp yetkilileri ve yerel yöneticiler de yer aldı. Başkan Barış Şalbaş, şampiyonluk için teşekkür ederek hedeflerinin Avrupa olduğunu vurguladı.
DHA,
10.7.2025 12:31
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 11.7.2025 15:10:16