Rusya'nın Zaporijya'daki Ceza İnfaz Kurumuna Hava Saldırısı: 16 Ölü, 35 Yaralı
Ukrayna, Rus ordusunun Zaporijya bölgesindeki bir ceza infaz kurumuna düzenlediği hava saldırısında 16 kişinin hayatını kaybettiğini ve 35 kişinin yaralandığını duyurdu. Dnipropetrovsk bölgesinde de bir başka saldırıda 2 kişi öldü.
AA, 29.7.2025 09:21
Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya
yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.
Konuyla ilgili diğer haberler
Zelenskiy: Rus Ordusunun Saldırıları Sonucu 22 Ölü, 85 Yaralı Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rus ordusunun 73 şehir ve yerleşim yerine düzenlediği saldırılarda 22 kişinin hayatını kaybettiğini, 85 kişinin ise yaralandığını açıkladı. Saldırılar arasında hamile bir kadının da bulunduğu 3 kişinin öldüğü hastane saldırısı ve ceza infaz kurumuna yönelik hava saldırısı vurgu yaptı.
AA,
29.7.2025 12:26
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Harkiv'e Rus Hava Saldırısı: 33 Yaralı Rus ordusunun Ukrayna'nın Harkiv kentine düzenlediği hava saldırısında en az 33 kişinin yaralandığı bildirildi. Ukrayna Askeri İdare Başkanı Oleg Sinegubov, saldırıda güdümlü hava bombalarının kullanıldığını belirtti. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, saldırının anlamsız olduğunu vurguladı ve uluslararası topluma ateşkes çağrısında bulundu.
AA,
24.7.2025 14:14
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 2.8.2025 17:32:30