Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden Badem Üreticilerine Makine Desteği
Mersin Büyükşehir Belediyesi, 2019-2025 yılları arasında 13 ilçede toplam 825 makine desteği sağladı. 2025 yılı içinde 11 mahalleye 5 badem kabuk soyma makinesi göndererek üreticilere önemli katkılarda bulundu.
ANKA, 16.9.2025 09:36
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer: "Ülkeye Vereceğimiz En Büyük Servet; Birliği, Huzuru ve Adaleti Tesis Etmektir" Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkan Vekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, tasarımcı Dilek Hanif’in Mersin’e özgü dokumalardan tasarladığı kıyafetlerin sergilendiği Mersin Dokumaları Kıyafet Sergisi’ne katıldı. Türkiye’nin de Mersin’in de önemli bir kültür mozaiği olduğunu belirten Seçer, “Türkiye’de barış, huzur ve kardeşlik ortamının ‘ama’sız, ‘fakat’sız ve ‘lakin’siz olarak bir an önce tahkim edilmesini diliyorum. Bizim bu ülkeye vereceğimiz en büyük servet; birliği, beraberliği, huzuru ve adaleti tesis etmektir” dedi.
ANKA,
14.9.2025 10:15
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Gülnar Kuş Üzümü Coğrafi İşaret Tescili Aldı Mersin Büyükşehir Belediyesi, Gülnar ilçesine ait 'Gülnar Kuş Üzümü'nün Coğrafi İşaret Tescilini alarak ürünlerin değerini artırmayı ve tanınırlığını yükseltmeyi hedefliyor. Projelerle Mersin'i tarım şehri haline getiren belediye, üreticilerin desteklenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
İHA,
10.9.2025 10:57
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
CHP Örgüt Temsilcileri Meclisi Toplantısı... Özgür Özel: "Erdoğan Kendi Çıkarları İçin Her Şeyi Feda Edebilecek Durumdadır. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Karşımızda yaşlanmış, yorulmuş, aciz, millete umut olamayan, köşeye sıkıştıkça tırmalayan, hırsından aklını kaybetmiş bir iktidar var. Bu iktidarın Türkiye’ye verebileceği hiçbir şey kalmamıştır. Bu ülkeden çok şey aldılar, çok şey çaldılar. Ama bu ülkeye hiçbir şey vermediler, bundan sonra da verebilecekleri hiçbir şey kalmamıştır. Kendi nefsinin esiri olanlar bu milletin dostu değildir. Türkiye’de artık Erdoğan’ın çıkarları ile milletin çıkarları birbirinden ayrışmış, birbirine karşıt hale gelmiştir. Erdoğan kendi çıkarları için her şeyi feda edebilecek durumdadır. Yapıştığı koltuktan kalkmamak için milleti ateşe atmaya hazırdır" dedi.
ANKA,
8.9.2025 13:01
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
CHP'nin İstanbul İl Yönetimi'nin Tedbiren Görevden Uzaklaştırılması... Vahap Seçer: "İktidar Aldığı Bu Kararla 'Biz Sizinle Mücadele Edemiyoruz' Demek... Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP'nin İstanbul İl Yönetimi'nin tedbiren görevden uzaklaştırılması kararına ilişkin, "İktidar aldığı bu kararla 'Biz sizinle mücadele edemiyoruz' demek istedi. 410 belediyemiz var, hepsi çalışıyor ve bunların halkta karşılıkları var. Halk bize güvendi ve inandı. İktidar 'Şimdi bunlar böyle giderse iktidarı da kazanacak. Ne yapacağız? En iyisi bunların içine nifak sokalım, zayıflatalım, rakip olarak yok edelim ve bir başımıza kalalım' dedi. Ne güzel demokrasi. İktidar gücünü, yargıyı ve devletin diğer kurumlarını kullan, ondan sonra da bizleri ve rakiplerini ekarte et. Nerede kaldı demokrasi?" dedi.
ANKA,
6.9.2025 10:17
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 16.9.2025 13:44:24