CHP'den Bayrampaşa Belediye Başkanı'nın Tutuklanmasına Tepki
CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu'nun tutuklanmasına sert bir şekilde karşı çıktı ve tutuklamanın arkasında yatan nedenleri eleştirdi.
ANKA, 17.9.2025 00:16
Özgür Çelik: Bu Operasyon Bayrampaşa Belediyesi'ne Çökme Operasyonudur İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü bir soruşturma kapsamında Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, 8 meclis üyesi toplam 48 kişi gözaltına alınmıştı. 48 kişi adliyedeki ifadelerinin ardından hakim karşısına çıkacak. İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik Adliye önünde yaptığı açıklamada “En son söyleyeceğim bir sözü en başta söylemek istiyorum. Bu operasyon Bayrampaşa Belediyesi’ne çökme operasyonudur. Günlerdir, haftalardır yaşadığımız şey bize şunu gösteriyor. 31 Mart'ta sandıkta kaybettikleri Bayrampaşa Belediyesi'ni yargı eliyle, tehditle, şantajla geri almaya çalışıyorlar” dedi.
ANKA,
16.9.2025 18:45
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Serçeşme Hünkar Hacı Bektaş Veli Festivali... Özgür Özel: İmamoğlu Sadece CHP'nin Değil 15 Milyon Vatandaşın Cumhurbaşkanı Adayıdır CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 4. Serçeşme Hünkar Hacı Bektaş Veli Festivali'nin açılışında yaptığı konuşmada; Ekrem İmamoğlu’nun sadece 2 milyon CHP üyesinin değil, 15,5 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının cumhurbaşkanı adayı olduğunu vurgulayarak, "Eğer bu ülke kurtulacaksa, bu ülke kötülüklerden arınacaksa; kalp gözüyle bakanlarla, nefis karanlığını marifet ışığıyla aydınlatanlarla, ‘Kendine ağır geleni başkasına yapma’ diyenlerle kurtulacak. Bu ülke; ‘Bir olalım, iri olalım, diri olalım’ sözünü laf olsun diye, tekerleme gibi söyleyenlerle değil, bunun gereğini yapanlarla kurtulacak" dedi.
ANKA,
13.9.2025 22:42
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Özgür Özel'den Bayrampaşa Belediyesi'ne Yapılan Operasyona Tepki: Akıllarınca Bayrampaşa Belediyesi'ne Çökecekler CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Bugün sabah Bayrampaşa Belediye Başkanımıza, Sayın Hasan Mutlu’ya 48 kişiyle birlikte operasyon yapıldı. Önce 5, sonra ‘5 yetmeyebilir’ demişler, sekiz belediye meclis üyemiz gözaltına alındı. Bayrampaşa’da bizim 20 belediye meclis üyemiz var. AK Parti’nin 15, iki de bağımsız. 22’den 15 çıkarınca yedi ya, sekiz belediye meclis üyesi tutukluyorlar. Ya bağımsızlar gider bunlara oy verirse diye. Bayrampaşa Belediyesine çökecekler akıllarınca. Bayrampaşa Belediye meclis üyemizin, tutuklu belediye meclis üyemizin sayısı, AK Parti’ye lazım 7’nin bir fazlası. Aynı Manavgat'taki oyunu çevirmeye çalışıyorlar” dedi.
ANKA,
13.9.2025 16:40
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
CHP'den Bayrampaşa Belediyesi Operasyonuna Tepki CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan Bayrampaşa Belediyesi'ne yönelik operasyona ilişkin açıklamalarda bulundu. Bulut, operasyonu millet iradesine bir darbe olarak nitelendirerek, iktidarın muhalefet belediyelerine yönelik bir intikam yürüttüğünü ifade etti.
ANKA,
13.9.2025 09:04
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 17.9.2025 08:51:48