Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
3 Ekim 2025 Cuma 15:11 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Recep Tayyip Erdoğan
Donald Trump
Numan Kurtulmuş
Devlet Bahçeli
Binyamin Netanyahu
Tuncer Bakırhan
Kerem Aktürkoğlu
Ali Babacan
Mattia Ahmet Minguzzi
Yılmaz Tunç
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Antalya
Izmir
Aydın
Bursa
Tekirdağ
Samsun
Kocaeli
Adana
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Çorum Sağlık Müdürü Sinan Zehir, Kentteki Sağlık Hizmetleri ve Denetimler Hakkında Bilgi Verdi

Çorum İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Sinan Zehir, güzellik merkezlerinin ruhsatlandırılması ve sağlık hizmetlerinin denetimi ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Ayrıca, 2023 yılı itibariyle Türkiye'deki sezaryen oranlarının düşürülmesi hedefleri hakkında bilgiler paylaştı.
AA, 24.9.2025 15:46


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

Çorum Sağlık Müdürü'nden Basın Toplantısı
Prof. Dr. Sinan Zehir, Çorum'daki sağlık projeleri ve denetimleri hakkında bilgi verdi.
AA, 24.9.2025 15:57   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İskilip'te Sıcak Asfalt Çalışmaları
İskilip Belediye Başkanı Çizikci, sıcak asfalt çalışmalarını inceledi ve modern yollar müjdesi verdi.
AA, 24.9.2025 16:20   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




İskilip’te Sıcak Asfalt Çalışmaları İncelendi
İskilip Belediye Başkanı İsmail Çizikci, ilçede yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Çalışmaların modern ve konforlu yollar kazandıracağını belirtti.
AA, 24.9.2025 16:09   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'den BM Genel Kurulu Soru Önergesi
Zeynel Emre, AKP yöneticilerinin BM Genel Kurulu'ndaki yerini sorguladı. Kamu kaynakları kullanımı tartışılıyor.
ANKA, 30.9.2025 15:32   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'li Zeynel Emre'den Dışişleri Bakanı'na Soru Önergeleri
CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre, New York'ta düzenlenen Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na katılan AK Parti yöneticilerinin yer almasına ilişkin Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'a çeşitli sorular yöneltti. Emre, kamu kaynaklarının nasıl kullanıldığı ve parti yöneticilerinin uluslararası toplantılardaki rolü hakkında bilgi istedi.
ANKA, 30.9.2025 15:20   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Güllü düşme anı öncesi VİDEOSU! Güllü neden ve nasıl öldü?
Yalova'nın Çınarcık ilçesinde 6. kattaki evinin terasından kızı ve kızının arkadaşı ile eğlendiği sırada düşerek hayatını kaybeden ünlü sanatçı Güllü'nün düşmeden önceki görüntüleri ortaya çıktı. Güllü düşme anı videosu yayınlandı. Detaylar...
Haberler.com, 27.9.2025 00:30   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


ÖZEL HABER GÜNDEMİ / 1 Ekim 2025
5G Türkiye'nin gelecekteki dijital ekosisteminin de yapı taşı olacakUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: "Hedefimiz, ülkemizi yerli 5G teknolojileri üreten ve bunları küresel pazarda kullandıran bir teknoloji üssüne dönüştürmek""Bu teknolojinin...
AA, 1.10.2025 10:45   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Çankırı'da Asfalt Plenti Tesisi Açıldı
Çankırı'da yeni asfalt plenti ve bitüm depolama havuzu açıldı, bölgeye asfalt üretilecek.
AA, 30.9.2025 16:25   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Çankırı'da Yeni Asfalt Plenti ve Bitüm Depolama Tesisi Açıldı
Çankırı Korgun Organize Sanayi Bölgesi'nde açılan asfalt plenti ve bitüm depolama havuzu, yerel ekonomiye katkı sağlayacak önemli bir yatırım olarak hizmete girdi. Tesis, saatte 240 ton üretim kapasitesine sahip ve maliyetleri düşürmeyi hedefliyor.
AA, 30.9.2025 16:14   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Cemil Yaman ve Hasan Kılca Karatay'daki Yatırımları İnceledi
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Cemil Yaman, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile birlikte yapılan yatırımları yerinde inceledi. Kılca, Karatay için gece gündüz çalıştıklarını belirtti. Yaman ise, bu yatırımları Türkiye'ye örnek olarak değerlendirerek, belediyecilik görevlerinin zorluklarından bahsetti.
İHA, 30.9.2025 12:54   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Bakan Şimşek'ten 'Terörsüz Türkiye' Vurgusu
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Terörsüz Türkiye" sürecine ilişkin, "Allah'ın izniyle başarıya ulaşacağız ve bütün bu coğrafyada kardeşlik hakim olacak.
AA, 28.9.2025 22:28   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, Batman'da konuştu Açıklaması
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Terörsüz Türkiye" sürecine ilişkin, "Allah'ın izniyle başarıya ulaşacağız ve bütün bu coğrafyada kardeşlik hakim olacak.
AA, 28.9.2025 22:16   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Grup Başkanvekili Günaydın Zeytin Ağaçları İçin Direnen İkizköy'de Konuştu: "Burayı Dimdik Ayakta Tutacağız"
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, “Haklarımızdan vazgeçmiyoruz, toprağımızı vermiyoruz" mitingi öncesinde İkizköy’de zeytin ağaçları için direnen köylülerle bir araya geldi. Günaydın, “Burada hukuka dayalı meşru mücadelemizi sürdüreceğiz. Türkiye’nin gündemi yapmaya devam edeceğiz. Burayı dimdik ayakta tutacağız. Zeytin geleceğimizdir. Zeytin toplumumuzun sağlıklı beslenmesinin garantisidir. Onu hep beraber koruyacağız” dedi.
ANKA, 28.9.2025 15:06   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kürt Çözüm Sürecinde Motivasyon Eksikliği
Sezgin Tanrıkulu, Erdoğan'ın çıkarı olmadan sürecin ilerleyemeyeceğini belirtti.
ANKA, 27.9.2025 10:10   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'li Sezgin Tanrıkulu: Süreçle İlgili Ak Parti'de Motivasyon Eksikliği Var. Bir Siyasi Getirisi Olacak Mı, Olmayacak Mı, Onu Ölçüyorlar
CHP Diyarbakır Milletvekili ve Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu üyesi Sezgin Tanrıkulu, yeni çözüm sürecine ilişkin Kürtlerde "Erdoğan'ın çıkarı yoksa bu iş olmaz. Erdoğan’ın çıkarı biterse bu işi bozar” gibi düşüncenin olduğunu ifade ederek, “Adalet ve Kalkınma Partisi'nin bu süreçle ilgili olarak benim gözlemlediğim kadarıyla motivasyon eksikliği var. O motivasyon eksikliği de bu süreçten acaba ne kazanacağız? Bir siyasal getirisi olacak mı, olmayacak mı? Veya ne kaybediyoruz? Kazançla kayıp arasındaki denge nedir? Onu ölçüyorlar bence şu anda” dedi.
ANKA, 27.9.2025 09:58   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İyi Parti, 'Siyasi Etik Yasası' İçin Çalışmalara Başladı; Saadet, Gelecek ve Yeniden Refah Partisi'nden Destek Açıklaması Geldi
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun talimatıyla 'Siyasi Etik Yasası' hazırlığına başladıklarını belirten İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, yasa teklifine tüm siyasi partilerden de destek beklediklerini, diğer muhalefet partilerinin TBMM'ye getirecekleri teklife de katkı sunacaklarını söyledi. Gelecek ve Yeniden Refah Partisi yöneticileri ise bu konuda atılacak adımlara destek vereceklerini belirtti. 
ANKA, 27.9.2025 09:22   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Emine Erdoğan, New York'ta "Anadolu kültürü", "Sıfır Atık Mavi", "aile" ve "sağlık" konularında yoğun temaslarda bulundu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi, Birleşmiş Milletler (BM) Sıfır Atık Yüksek Düzeyli Şahsiyetler Danışma Kurulu Başkanı Emine Erdoğan, BM 80.
AA, 26.9.2025 10:11   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Emine Erdoğan, New York'ta "Anadolu kültürü", "Sıfır Atık Mavi", "aile" ve "sağlık" konularında yoğun temaslarda bulundu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi, Birleşmiş Milletler (BM) Sıfır Atık Yüksek Düzeyli Şahsiyetler Danışma Kurulu Başkanı Emine Erdoğan, BM 80.
AA, 26.9.2025 09:59   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Mansur Yavaş: "Bu Ülkede Gökçek ve Ailesinin Tümü Yargılanmadan, Hapse Girmeden ve Bunların Yaptıklarının Hesabı Sorulmadan Asla Adaletten...
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, "Bu ülkede Gökçek ve ailesinin tümü yargılanmadan, hapse girmeden ve bunların yaptıklarının hesabı sorulmadan asla adaletten bahsedilemez. Biz Ankara’yı bu kadar kirli yöneten bir şahıs varken, Ankara halkına 'Bizi seçin' derken Ankara’nın tertemiz, dürüst yönetilebileceğini ispat için göreve geldik. Çalmayacağız, çaldırmayacağız. Ben çalmadan çalışılacağımın ispatı peşindeyim ve bunu ispat edeceğim. Sonuna kadar ne yiyeceğim ne de yedireceğim. Hayatım boyunca çocuklarıma haram lokma yedirmedim ama hayatı boyunca çocuklarına helal lokma yedirmeyen kişilerin de laflarını boğazlarına tıkmak zorundayım" dedi.
ANKA, 24.9.2025 16:07   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 3.10.2025 15:11:30
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.