Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
3 Ekim 2025 Cuma 14:53 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Recep Tayyip Erdoğan
Donald Trump
Numan Kurtulmuş
Devlet Bahçeli
Binyamin Netanyahu
Tuncer Bakırhan
Hakan Fidan
Olgun Kızıltepe
Yılmaz Tunç
Abdullah Güler
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Antalya
Izmir
Aydın
Samsun
Bursa
Mersin
Adana
Kayseri
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Emekliler Sefalet İçinde: Dev Emekli-Sen'den Çarpıcı Açıklamalar

Dev Emekli-Sen Samsun Şube Başkanı Arif Kutlu, DİSK-AR raporuna dayanarak emeklilerin durumunu eleştirerek, iktidarın emekçileri görmezden geldiğini ve emekli maaşlarının asgari ücretin altında kaldığını vurguladı.
ANKA, 28.9.2025 01:11


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

70 milyar m3 sıvılaştırılmış doğal gaz ne kadar, kaç TL?
Sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG), doğalgazın yaklaşık -162°C sıcaklıkta sıvı hale getirilerek depolama ve taşınmasını kolaylaştıran enerji formu olarak biliniyor. Küresel LNG piyasasında fiyatlandırma, Asya spot fiyatları üzerinden belirleniyor ve enerji içeriği MMBtu birimiyle hesaplanıyor. Peki, 70 milyar m3 sıvılaştırılmış doğal gaz LNG ne kadar, kaç dolar/TL? Detaylar...
Haberler.com, 25.9.2025 23:17   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Emekliler Yoksulluk Sınırında
Dev Emekli-Sen Başkanı Arif Kutlu, emeklilerin ekonomik durumunu eleştirerek, iktidarı eleştirdi.
ANKA, 28.9.2025 01:23   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




Ali Babacan: Cevdet Bey ve Mehmet Bey Bilerek Yanlışı Savunuyorlar, İhale Kanununu Değiştirmelerine Erdoğan İzin Vermez, Bu İktidar Servetten Vergi...
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, Uluslararası Para Fonu’nun (IMF) geçmişte kendilerinden de maaş ve ücret zamlarının 'gerçekleşen değil, beklenen enflasyona göre yapılmasını' istediğini ancak reddettiklerini belirterek, "Şimdi ise IMF olmaksızın IMF talepleri uygulanıyor. Beklenen enflasyon hedefine göre maaşa zam yapılıyor. Ortada bir ekonomik program, yapısal reform yok, sadece faiz indirme-bindirme var. Cevdet Bey ve Mehmet Bey gittikçe bilerek yanlışı savunuyorlar" dedi.
ANKA, 1.10.2025 11:02   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ali Babacan: Cevdet Bey ve Mehmet Bey Bilerek Yanlışı Savunuyorlar, İhale Kanununu Değiştirmelerine Erdoğan İzin Vermez, Bu İktidar Servetten Vergi...
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, Uluslararası Para Fonu’nun (IMF) geçmişte kendilerinden de maaş ve ücret zamlarının 'gerçekleşen değil, beklenen enflasyona göre yapılmasını' istediğini ancak reddettiklerini belirterek, "Şimdi ise IMF olmaksızın IMF talepleri uygulanıyor. Beklenen enflasyon hedefine göre maaşa zam yapılıyor. Ortada bir ekonomik program, yapısal reform yok, sadece faiz indirme-bindirme var. Cevdet Bey ve Mehmet Bey gittikçe bilerek yanlışı savunuyorlar" dedi.
ANKA, 1.10.2025 10:51   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Saadet Partisi'nden CHP'ye Tepki: Siyasi Gerilim ve Ekonomik Maliyet
Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, Artvin'deki basın toplantısında CHP'ye yönelik kayyum uygulamalarını eleştirerek, Türkiye'nin bu baskılardan kaynaklanan maliyetinin 50 milyar doları bulduğunu ifade etti. Ayrıca, emeklilere asgari ücretin altında maaş verilmesini kabul edilemez bulduğunu belirtti.
ANKA, 29.9.2025 22:01   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Dervişoğlu'ndan Mersin'de Güçlü Açıklamalar
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, Mersin mitinginde ekonomik sorunlara ve iktidara eleştirilerde bulundu.
ANKA, 27.9.2025 19:50   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İyi Parti'nin 'Birinci Vazifen Mitingi'.. Dervişoğlu: Bizim İçin Meşruiyet Türk Milletinin Yüreğinin Attığı Mersin Meydanıdır
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, “Biz, F16, F35, S400 konusu ne oldu diye soranlarız. Filistin, Gazze, Kıbrıs, Mavi Vatan ne oldu diye merak edenleriz. Suriye’nin kuzeyinde YPG-PYD varlığı ne olacak diye sorgulayanlarız. Heybeliada Ruhban okulu açılacak, Fener Patriği ekümenik mi olacak kaygısını taşıyanlarız. Ayrıca biz, Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ın söylediği her sözün ülkemiz açısından bağlayıcı olduğunu ama Sayın Trump’ın sözlerini yerine getirmesi için kongrenin ve senatonun denetimine tabii olduğunu bilenler ve onun için parlamenter demokrasi isteyenleriz. Bizim için meşruiyet Türk milletinin yüreğinin attığı Mersin meydanıdır” dedi.
ANKA, 27.9.2025 19:39   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Yozgat İl Kongresi'nde AK Parti İktidarına Sert Eleştiriler
CHP Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar, AK Parti'nin 23 yıllık iktidarında Yozgat'ın nüfusunun ve milletvekili sayısının düştüğünü vurguladı. Tarım, üretim ve çiftçiler üzerine yapılan eleştirilerde, ekonominin kötüleştiğine ve gençlerin göç etmeye başladığına dikkat çekildi.
ANKA, 27.9.2025 14:37   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'nin "millet İradesine Sahip Çıkıyor" Mitingi... Özgür Özel: "Ne Oldu? Meşruiyet Uçtu, Bitti. Meşruiyet Bu Meydanda Olacakken Trump da Oldu"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Afyonkarahisar'da düzenlenen "Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi"nde, "AK Parti'nin kalesi olan yerde meydan inliyor 'Erdoğan istifa' diye. Ne oldu? Meşruiyet uçtu, bitti. Meşruiyet bu meydanda olacakken Trump da oldu. Şimdi meydan istifa diyor. Hadi bakalım Erdoğan, Afyonluların elinden kurtarsın seni Donald Trump da göreyim. Ey Erdoğan altına sandalye sürmekle altından sandalye çekmekle olur olmaz övgüler dizmekle karşısına dizdiği bu memleketin bakanlarına çocuk muamelesi yapmakla çok akıllıymış bunlar demekle olmuyor. Meydanlarda oluyor bu iş" dedi.
ANKA, 27.9.2025 17:33   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Yeni Yasayla Türkiye Nüfusunun Dörtte Biri Emekli Olacak, 20 Milyona Yükselecek Emekli Sayısı Genç Nüfusun 8 Milyon Üzerine Çıkacak
Cumhurbaşkanı seçiminde meydanlardaki vaatler arasında yer alan Bağ-Kur’luların prim gün sayısının düşürülerek erken emeklilik olanağının sağlanmasına ilişkin yasa değişikliği TBMM’ye geliyor.
ANKA, 27.9.2025 13:21   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Yeni Yasayla Türkiye Nüfusunun Dörtte Biri Emekli Olacak, 20 Milyona Yükselecek Emekli Sayısı Genç Nüfusun 8 Milyon Üzerine Çıkacak
Cumhurbaşkanı seçiminde meydanlardaki vaatler arasında yer alan Bağ-Kur’luların prim gün sayısının düşürülerek erken emeklilik olanağının sağlanmasına ilişkin yasa değişikliği TBMM’ye geliyor.
ANKA, 27.9.2025 11:16   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel: "Sumud'un Yanında Ona TSK'dan Bir Deniz Kuvvetleri Unsuru Eşlik Etmelidir. Bununla İlgili Tezkereye İhtiyaç Varsa Emre Amadeyiz"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İspanya ve bazı ülkelerin Gazze'ye doğru yol olan küresel Sumud filosu için gemiler görevlendirdiğini anımsatarak, "Sumud’un yanında ona TSK’dan bir Deniz Kuvvetleri unsuru eşlik etmelidir. Bununla ilgili bir tezkereye ihtiyaç varsa emre amadeyiz. Meclisi çağırma yetkisi Numan Kurtuluş’ta. Çağırsın Meclisi, hemen gidelim. Sumud gemisine Deniz Kuvvetlerinin ilgili unsurları eşlik etsin. Bu konuda hemen desteği vermeye hazırız" dedi. 
ANKA, 25.9.2025 12:22   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


TBMM'nin Terörsüz Türkiye Hedefi
TBMM'de kurulan komisyonda terörsüz Türkiye süreci tartışıldı ve toplumda büyük bir destek olduğu vurgulandı.
AA, 24.9.2025 17:30   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu toplandı (2)
"Terörsüz Türkiye" hedefi doğrultusunda TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonunda düşünce kuruluşlarının temsilcileri görüşlerini dile getirdi.
AA, 24.9.2025 17:19   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Barış Sürecine Güven Düşük
Saha araştırmaları, toplumda barışa destek yüksek, güvenin düşük olduğunu gösteriyor.
ANKA, 24.9.2025 16:08   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Milli Dayanışma Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu... Saham Koordinatörü Yüksel Genç: "Toplum Nezdinde Barışa Destek Yüksek, Sürece Güven Düşük"
 Sosyo-Politik Saha Araştırmaları Merkezi (SAHAM) Koordinatörü Yüksel Genç, TBMM Milli Dayanışma Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu'nda, toplum nezdinde barışa desteğin yüksek, sürece güvenin düşük olduğu belirterek "Kayyum uygulamalarına dair sahada süreç ve kayyum ilişkisini ve güven ilişkisini ortaklaştıran bir gözleme sahibiz. Örneğin İstanbul'a yapılan operasyonlar ve kayyum atamalarının ardından sahanın çok hızlı bir biçimde sürece karşı 'bu süreçten bir şey çıkmaz' söylemini çok fazla kullandığını ifade etmem gerekiyor" dedi. Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) Kurucu Direktörü Prof.Dr. Güven Sak da sürecin başarılı olmasının bölge ve Türkiye turizmini ekonomik anlamda pozitif etkileyeceğini belirterek "Bölgede yaklaşık 1.3 milyar dolarlık bir gelir yaratabilmek mümkün" diye konuştu.
ANKA, 24.9.2025 15:57   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'den Bakan Işıkhan'a Tepki
Gamze Taşcıer, asgari ücret artışını eleştirerek alım gücünün düştüğünü vurguladı.
ANKA, 24.9.2025 12:34   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'li Taşcıer'den Bakan Işıkhan'ın "Asgari Ücret" Değerlendirmesine Tepki : "Gerçek Mesele Ücretlerin Yılların İçinde Nominal Büyümesi Değil, Alım Gücünün Reel Olarak...
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın “2002’de net asgari ücret 184 liraydı. Bugün 22 bin 104 liraya ulaştı. Asgari ücrete nominal olarak 119 kat, reel olarak yüzde 242 artış sağladık” şeklindeki değerlendirmelerine ilişkin, "Gerçek mesele ücretlerin yılların içinde nominal büyümesi değil, alım gücünün reel olarak küçülmesidir. AKP emekçiye hayal satarak yoksulluğu kalıcı hale getiriyor” ifadelerini kullandı.
ANKA, 24.9.2025 12:22   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Vahap Seçer, CHP Anamur İlçe Kongresi'nde Partililere Seslendi: "İnadına Daha Fazla Çalışacağız, Anlatacağız ve Halka Gideceğiz"
Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkan Vekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Anamur İlçe Kongresi’ne katıldı. CHP’nin en güçlü olması gereken dönemde olduğunun altını çizen Seçer, partililere seslenerek, “Sakın şevkinizi kırmayın. Hizmet yapmaya devam ediyoruz. İnadına daha fazla çalışacağız, anlatacağız ve halka gideceğiz. Hiçbir endişemiz yok. Bizim ve çoluğumuzun çocuğumuzun kursağından bir lokma haram geçmemiştir” dedi.
ANKA, 24.9.2025 09:59   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 3.10.2025 14:53:50
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.