İyi Parti'nin 'Birinci Vazifen Mitingi'.. Dervişoğlu: Bizim İçin Meşruiyet Türk Milletinin Yüreğinin Attığı Mersin Meydanıdır İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, “Biz, F16, F35, S400 konusu ne oldu diye soranlarız. Filistin, Gazze, Kıbrıs, Mavi Vatan ne oldu diye merak edenleriz. Suriye’nin kuzeyinde YPG-PYD varlığı ne olacak diye sorgulayanlarız. Heybeliada Ruhban okulu açılacak, Fener Patriği ekümenik mi olacak kaygısını taşıyanlarız. Ayrıca biz, Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ın söylediği her sözün ülkemiz açısından bağlayıcı olduğunu ama Sayın Trump’ın sözlerini yerine getirmesi için kongrenin ve senatonun denetimine tabii olduğunu bilenler ve onun için parlamenter demokrasi isteyenleriz. Bizim için meşruiyet Türk milletinin yüreğinin attığı Mersin meydanıdır” dedi.
ANKA,
27.9.2025 19:39
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Rize'de Filistin'e Destek Yürüyüşü Rize'nin Fındıklı ilçesinde düzenlenen yürüyüşte Filistin'e destek veren vatandaşlar, İsrail'in saldırılarını protesto etti. Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, konuşmasında Filistin halkının acısına ortak olduklarını ve emperyalizme karşı durduklarını ifade etti.
ANKA,
26.9.2025 17:47
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Suat Kılıç: "Belediyelere İlgili Bir Operasyon Yapılıyorsa Bu Operasyonlar Geçmiş Dönemleri de Kapsamalıdır. Hukukun Sınırları Zorlanmamalıdır" Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne (ABB) yönelik operasyona ilişkin, "Adalet herkes için eşit işlemeli, eşit uygulanmalıdır. Eğer bir yerde bir yolsuzluk varsa sonuna kadar gidilebilir. Ama senin hırsızın kötü, benim hırsızım iyi şeklinde bir kayırmacılık yapılmamalıdır. Ankara Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ya da başka bir belediyeyle ilgili bir operasyon yapılıyorsa bu operasyonlar geçmiş dönemleri de kapsamalıdır. Hukukun sınırları zorlanmamalıdır. Bir suç varsa yapanın yanına kar kalmamalıdır. Ama yargı sopa gibi de kullanılmamalıdır" dedi.
ANKA,
25.9.2025 16:41
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 3.10.2025 19:36:38