Küresel Sumud Filosu'na katılan ve İsrail tarafından alıkonulan aktivist Greta Thunberg, cezaevinde kendisine istismarda bulunulup bulunulmadığına yönelik soruya çarpıcı bir yanıt verdi. Thunberg "İsrail'in hapishanede yaptığı kötü muamele ve istismarlardan bahsedebilirim ama konu bu değil. Konu İsrail'in Gazze'de devam ettirdiği kasıtlı soykırım. Bir milleti yok etmeye çalışıyorlar" dedi.
Haberler.com, 7.10.2025 08:38
Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya
yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.
Konuyla ilgili diğer haberler
Greta'dan cezaevinde istismar sorusuna alkışlanacak yanıt Küresel Sumud Filosu'na katılan ve İsrail tarafından alıkonulan aktivist Greta Thunberg, cezaevinde kendisine istismarda bulunulup bulunulmadığına yönelik soruya çarpıcı bir yanıt verdi. Thunberg "İsrail'in hapishanede yaptığı kötü muamele ve istismarlardan bahsedebilirim ama konu bu değil. Konu İsrail'in Gazze'de devam ettirdiği kasıtlı soykırım. Bir milleti yok etmeye çalışıyorlar" dedi.
Haberler.com,
7.10.2025 08:38
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Fransa'nın İsrail'e Karşı Sessizliği Eleştiriliyor Küresel Sumud Filosu'na katılan Avrupa Parlamentosu'nun Filistin asıllı milletvekili Rima Hassan, Fransa'nın İsrail'in Filoya düzenlediği saldırı ve yolcularının alıkonulmasına karşı sessizliğini eleştirdi. Açıklamada, serbest bırakılan 30 Fransız vatandaşının yaşadığı kötü muamele ve Fransa'nın bu konuda resmi bir kınama yapmaması vurgulandı.
AA,
6.10.2025 17:36
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Doktor Yalçın: Gerçek Kahramanlar Filistin Halkı İsrail'in Küresel Sumud Filosu'na düzenlediği baskın sonrası serbest kalan Uzman Doktor Abdülaziz Yalçın, Filistin halkının maruz kaldığı saldırılara dikkat çekerek onların gerçek kahramanlar olduğunu vurguladı. Yalçın, uluslararası kamuoyunun daha fazla sorumluluk alması gerektiğini belirtti.
DHA,
6.10.2025 16:09
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 16.10.2025 04:45:57