Esenyurt'ta Aile Sağlığı Merkezi Açıldı İstanbul Valiliği'nin 'Aziz İstanbul'a İyiliğin 1000 Hali Projesi' kapsamında Esenyurt'ta Mehmet Akif Ersoy Aile Sağlığı Merkezi'nin açılışı yapıldı. Vali Davut Gül, sağlık hizmetlerinin artırılacağını ve her aile hekimine 2 bin 500 hastanın düşmesinin hedeflendiğini belirtti.
AA,
9.10.2025 16:13
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Sivas Tanıtım Günleri, 16. Kez Düzenlendi Sivas Platformu tarafından düzenlenen 16. Sivas Tanıtım Günleri, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde gerçekleştirildi. TBMM Başkanvekili Celal Adan, etkinliğin açılışında Sivas'ın tarihsel önemi ve eğitim şehri kimliği vurgulandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Nevzat Şatıroğlu, Sivas'ın enerji potansiyeline dikkat çekti. Etkinlikte, yerel lezzetlerin tanıtımı ile birlikte Sivas'ın tarih ve kültür mirası ön plana çıkarıldı.
AA,
4.10.2025 20:57
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Dilek Kaya İmamoğlu: Ekrem İmamoğlu, Milletin Sevgisini Kazandığı İçin Silivri'dedir Aile Dayanışma Ağı (ADA), sekizinci buluşmasını Saraçhane Parkı’nda gerçekleştirdi. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun eşi ve sivil toplum gönüllüsü Dilek Kaya İmamoğlu, öz vatanında kendilerini özgür, eşit ve güvende hissetmeyen gençlerin ülkeyi terk etmek istediklerini vurgulayarak, "Bin bir emekle hak ettikleri üniversite diplomalarının bile bir çırpıda iptal edilebildiği bir ülkede, gelecek planı kuramıyorlar. Gençlere geleceğe ümitle baktıkları bir ortamı sunmak bizim sorumluluğumuz. Umutlu bir geleceğe doğru atılan bu adımlar; çocuklarımızın ve gençlerimizin eşit, adil, güvenli bir hayata kavuşması için verdiğimiz mücadelenin en güçlü teminatıdır. Bugün Ekrem İmamoğlu, bu vizyonu ortaya koyup milletin sevgisini kazandığı için Silivri’dedir” dedi.
ANKA,
3.10.2025 12:48
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 13.10.2025 17:51:00