Türkiye'nin Pul Biber İhracatı Yüzde 4 Arttı Türkiye, ocak-eylül döneminde 89 ülkeye 10 milyon 282 bin dolarlık pul biber ihraç etti. Almanya, Hollanda ve İngiltere en çok biber ihracı yapılan ülkeler arasında yer aldı. Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Kızıldemir, ihracatta artış beklediklerini ve kaliteli ürünle dünya pazarında daha fazla yer almak istediklerini belirtti.
AA,
9.10.2025 11:12
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Süs Bitkileri İhracatı 40-50 Milyon Dolar Artacak SÜSBİR Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dündar, 2018'den sonra süs bitkileri sektörünün ihracatçı konumuna geçtiğini ve özellikle meyve ağaçlarının süs bitkisi olarak ihracatının yasaklarının kaldırılmasıyla ihracatın 40-50 milyon dolar artmasını öngördüklerini açıkladı. Türkiye, 80 ülkeye süs bitkileri ihracatı gerçekleştiriyor.
AA,
7.10.2025 11:14
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Denizli, Anuga 2025 Gıda Fuarı'nda Temsil Edildi Anuga Gıda ve İçecek Fuarı, 'Sürdürülebilir Büyüme ve Gıda Teknolojilerinde Yenilik' temasıyla Almanya'da düzenlendi. Denizli Ticaret Odası, 53 kişilik bir heyetle fuara katılarak şehrin gıda sektörünü uluslararası düzeyde tanıttı. Denizli'den 17 firma, çeşitli ürünleriyle fuarda yer aldı.
İHA,
6.10.2025 14:30
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Şanlıurfa'da Pamuk Hasat Dönemi Başladı Türkiye'nin pamuk üretiminin önemli bir kısmını karşılayan Şanlıurfa'da 'Fırat Altını' olarak bilinen pamukta hasat dönemi başladı. Bu yıl 1 milyon 500 bin ton rekolte bekleniyor ve pamuk, hem çiftçilerin hem de tekstil sanayisinin ekonomik açıdan büyük öneme sahip.
İHA,
4.10.2025 14:55
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 12.10.2025 15:30:00