Saçlarına aklar düşen Emrah'tan nazar boncuklu paylaşım
Uzun süredir gözlerden uzak bir yaşam süren ünlü sanatçı Emrah, sosyal medyada paylaştığı yeni fotoğrafıyla yeniden gündeme geldi. Şarkıcının saçlarına aklar düştüğü dikkatlerden kaçmadı. 54 yaşındaki Emrah'ın yıllara meydan okuyan duruşu ve doğal görünümü hayranlarından tam not aldı.
Haberler.com, 15.10.2025 09:02
Hakan Sabancı kimdir? Hakan Sabancı ile Tuba Büyüküstün olayı nedir? İş insanı Hakan Sabancı, adı sık sık magazin dünyasının popüler isimleriyle anılan ve sosyal medya hareketleriyle gündeme gelen bir isim. Son olarak ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ile arasında bir yakınlık olup olmadığı yönündeki iddialar, sosyal medya üzerinden yapılan bir fotoğraf beğenisiyle gündeme geldi. Peki, Hakan Sabancı kimdir? Hakan Sabancı ile Tuba Büyüküstün olayı nedir?
Haberler.com,
21.10.2025 15:46
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Ankara Yelken Kulübü, Mogan Gölü'nde Yelken Açtı Ankara Yelken Kulübü, kuruluşunun 25'inci yılı etkinlikleri kapsamında Mogan Gölü’nde yelken açtı. Gazetecilerle bir araya gelinen etkinlikte konuşan Ankara Yelken Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Evren Bayraktar, “Türkiye, yelken sporunda ciddi bir yükseliş dönemine girmiş durumda. Son yıllarda milli sporcularımız Avrupa ve dünya şampiyonalarında 20’nin üzerinde madalya kazandı. Denizle iç içe bir ülke olmamıza rağmen, yelkenin yaygınlaşması ve profesyonelleşmesi özellikle son 10-15 yılda ivme kazandı. Bugün artık sadece İstanbul, İzmir, Bodrum gibi merkezlerde değil, Ankara, Kayseri, Van, Bursa gibi iç bölgelerde de güçlü yelken kulüpleri ve başarılı sporcular yetişiyor” dedi.
ANKA,
18.10.2025 17:49
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
"Soğuk Savaş"Lı "Tweet Davası"... Avukat Atahan Öztürk: İddianamede Yer Alan Bu Paragrafın Unutulması, Mahkeme Tarafından İade Edilmemesi ve Üzerine Tensip Zaptı Hazırlanması Açıkça Hukuka... CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın polis ablukasına alınması ve kayyum atanmasıyla ilgili X paylaşımları gerekçe gösterilerek haklarında dava açılan 20 kişinin avukatlarından M. Atahan Öztürk, iddianamedeki bir paragrafın “Soğuk Savaş” soruşturmasına ilişkin hazırlanan iddianameden kopyala- yapıştır şekilde alınmış olmasını ANKA'ya değerlendirdi. Öztürk, “İddianame, sürecin en önemli belgelerinden biridir... Buradaki en büyük sorun, dosyanın siyasi bir zeminde ilerlemesi, tutuklu kişilerin özgürlüklerinden yoksun bırakılması ve tüm bu süreçte ciddiyetsizliğin hâkim olmasıdır. Savcı, gerekçesini birkaç kelamla açıklamak yerine farklı iddianamelerden kopyala-yapıştır yapmış veya farklı bir kasıtla hareket etmiştir. İddianamede yer alan bu paragrafın unutulması, mahkeme tarafından iade edilmemesi ve üzerine tensip zaptı hazırlanması açıkça hukuka aykırıdır. ” dedi.
ANKA,
15.10.2025 12:16
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 23.10.2025 09:07:55