Saadet ve Yeniden Refah Partisi Liderlerinden Ortak Basın Toplantısı
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile bir araya gelerek ülke gündemi ve seçim stratejileri üzerine ortak değerlendirmelerde bulundular. İki lider, önümüzdeki dönemde işbirliği ve seçimlere yönelik görüşmelerin artırılması hususunda fikir birliğine vardılar.
AA, 16.10.2025 15:21
Mahmut Arıkan'dan, Fatih Erbakan'a Ziyaret: Trump'ın Planlarından Bu Coğrafyaya Barış Gelmesi Söz Konusu Değil Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan'dan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'a gerçekleştirdiği ziyarette yaptığı açıklamada, "Keşke, Türkiye'nin başrol oynayacağı, Trump'un senaryosunu ve başrol oyuncularını seçeceği senaryoyu değil de Türkiye'nin hem yazan hem de kendisinin başrol oynayacağı bir süreç işleyebilseydi. Ama bunun olmadığı, AK Parti iktidarının da böyle bir niyeti olmadığını üzülerek gördük. Trump hiçbir şekilde dost olamaz. Trump'ın tayin edeceği planlardan bu coğrafyaya bir barış gelmesi kesinlikle söz konusu değil. " dedi. "
ANKA,
16.10.2025 15:01
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Erbakan'dan Erken Seçim Çağrısı: Çekilip Gitmenin Zamanı Gelmiş de Geçiyor, Bir An Önce Bırakın Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin İzmir 3. Olağan İl Kongresi’nde iktidarı ekonomi, adalet ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi üzerinden eleştirerek, “Bu iktidarın bu millete vereceği bir şey kalmadığını en yüksek sesle ifade ediyorum. Bu millete yapacakları en büyük iyilik, 2026 yılında seçim sandığını milletin önüne koymaktır. Bir erken seçim yapmaktır. 20 senede yapılanlar ortada. Başkanlık sistemine geçip de bütün yetkileri elinize aldıktan sonra veriler ortada, yapılanlar ortada. İktidarda kalmaya devam ederseniz önümüzdeki üç senede yapacaklarınız Orta Vadeli Program’da ortada. Borçtan, faizden, zamdan, vergiden başka bir şey millete vaat etmiyorsunuz. Öyleyse çekilip gitmenin zamanı gelmiş de geçiyor, bir an önce bırakın” dedi.
ANKA,
16.10.2025 22:29
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan: "Mhp Kanadından Gelen Tepkileri Anlamakta Zorlanıyoruz" Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "İmralı'ya fikri ortaya atan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gitsin" sözlerinin ardından MHP'den gelen tepkilere ilişkin, "MHP kanadından gelen tepkileri anlamakta zorlanıyoruz. Bir defa, eğer İmralı'ya gidip görüşme yapmak bu kadar kötü bir şey ise, neden Sayın Bahçeli sürekli 'İmralı'ya gidilsin, görüş alınsın görüşme yapılsın' diyor aylardır. Kötü bir şey değilse, İmralı ile görüşmek gerekliyse, makul ise, uygun bir durumsa, öyleyse bu tepkileri neden veriyorsunuz? Bizim söylediğimiz gayet nezaket çerçevesinde Sayın Bahçeli'nin gidip bu görüşmeyi yapmasına yönelikti" dedi.
ANKA,
16.10.2025 14:29
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
CHP'den Eğitim Eleştirisi: 1.2 Milyon Çocuk Tehlikede CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, “Okullaşma oranlarının düştüğü, kız çocuklarının eğitimden koparıldığı, denetimsiz okullarda hayalet sınıfların kurulduğu, akran zorbalığının arttığı, yoksulluk sonucunda çocukların ev ekonomisine destek olmak için MESEM’lere ya da çocuk işçi olarak piyasaya gittiği ya da evde oturmak zorunda kaldığı, suçla ilişkilendiği bir düzen yarattınız ve şimdi oraya 1.2 milyon çocuğu daha göndermeyi utanmadan, sıkılmadan savunabiliyorsunuz” dedi.
ANKA,
15.10.2025 12:10
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 18.10.2025 17:12:50