İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, 'terör suçları için idam cezası' yasa tasarısının 3 hafta içinde Meclis Genel Kuruluna getirilmezse iktidara destek vermeyeceğini açıkladı. Yasa tasarısı, ulusal güvenlik için aşırı sağcı partiler tarafından destekleniyor.
AA, 20.10.2025 18:13
İsrail'de Aşırı Sağcı Bakandan İdam Cezası Çağrısı İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, saldırı düzenlemekle suçlanan Filistinli esirlerin idam cezası almasına yönelik yasa tasarısının Meclisten geçirilmesini talep etti. Ben-Gvir, terör suçları için idam cezasının en kısa sürede yürürlüğe girmesini umduğunu belirtti.
AA,
21.10.2025 14:30
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
İsrail Meclisi'nde Yargı Krizi ve Protestolar İsrail Meclis Başkanı Amir Ohana'nın yargı sistemini hedef alması gerginliğe neden oldu. Başbakan Netanyahu'nun konuşması sırasında muhalif milletvekilleri protesto etti, bazıları salondan çıkarıldı. Yargı reformu tartışmaları yeniden su yüzüne çıkarken, Meclis oturumu tartışmalarla doldu.
AA,
21.10.2025 00:05
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
İran, Mossad için casusluk yapan kişiyi idam etti İran, İsrail'in istihbarat servisi Mossad adına casusluk yaptığı suçlamasıyla bir kişiyi idam etti. Başyargıç Seyyid Kazım Musevi mahkumun Ekim 2023'te İsrail'le istihbarat işbirliğine başladığını ve Şubat 2024'te tutuklandığını, suçunu itiraf ettiğini ve yasal sürecin ardından ölüm cezasına çarptırıldığını kaydetti.
Xinhua,
20.10.2025 09:50
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 24.10.2025 08:26:57