Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya
yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.
Konuyla ilgili diğer haberler
Yemen'de Husiler 7 BM Yardım Görevlisini Gözaltına Aldı Yemen'in başkenti Sana'da Husiler, Birleşmiş Milletler'e bağlı 7 yardım görevlisini evlerinden çıkararak gözaltına aldı. Gözaltına alınanlardan dördü cuma, geri kalanı ise perşembe günü tutuklandı. BM Yemen Özel Temsilcisi, Husilerin 53 BM personeli ve birçok yardım görevlisini keyfi olarak gözaltında tuttuğunu bildirdi.
Xinhua,
25.10.2025 10:33
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Hamas, ABD'nin Gazze İddialarını Reddetti Hamas, ABD Dışişleri Bakanlığı'nın Gazze'deki halkına yönelik saldırı hazırlıkları iddialarını reddederek, bu açıklamaların İsrail'in propaganda amacı taşıdığını belirtti. Hamas, ABD'yi İsrail'in işlediği suçları örtbas etmekle suçlayarak, ateşkes ihlalleri için baskı yapma çağrısında bulundu.
AA,
19.10.2025 12:08
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
İran, Rusya ve Çin'den BM Yaptırımlarına Yanıt İran, Rusya ve Çin, BM Güvenlik Konseyi'nin 2015'teki nükleer anlaşmayı destekleyen 2231 sayılı kararının sona erdiğini ve İran'a getirilen BM yaptırımlarının hukuken geçersiz olduğunu duyurdu. E3 ülkelerinin snapback mekanizması üzerinden yaptığı girişimlerin hukuken kusurlu olduğunu belirttiler.
AA,
19.10.2025 11:06
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 29.10.2025 14:09:52