Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir Toplu İğne Üretebiliyor Muyduk? Şu Anda Silahlarını Üreten Bir Türkiye Var
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Savunma sanayinde devletimizin desteği, özel sektörün dinamizmi ile birleşince hamdolsun son yıllarda büyük bir ivme yakaladık. Şöyle sizleri bir 20 yıl, 25 yıl geriye götürmek istiyorum. Ülkemizde bir toplu iğne üretebiliyor muyduk, toplu iğne? Silahtan bahsetmiyorum, hayır. Ama şu anda hamdolsun silahlarını üreten bir Türkiye var. Savunma sanayinde yüzde 20’yi bile üretemiyorduk. Ama şimdi yüzde 80'i yakaladık" dedi.
ANKA, 28.10.2025 16:26
Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya
yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.
Konuyla ilgili diğer haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir Toplu İğne Üretebiliyor Muyduk? Şu Anda Silahlarını Üreten Bir Türkiye Var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Savunma sanayinde devletimizin desteği, özel sektörün dinamizmi ile birleşince hamdolsun son yıllarda büyük bir ivme yakaladık. Şöyle sizleri bir 20 yıl, 25 yıl geriye götürmek istiyorum. Ülkemizde bir toplu iğne üretebiliyor muyduk, toplu iğne? Silahtan bahsetmiyorum, hayır. Ama şu anda hamdolsun silahlarını üreten bir Türkiye var. Savunma sanayinde yüzde 20’yi bile üretemiyorduk. Ama şimdi yüzde 80'i yakaladık" dedi.
ANKA,
28.10.2025 16:38
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
ATO Başkanı Gürsel Baran: "Türkiye, Dünyada İlk 10 Sağlık Turizmi Destinasyonu Arasında Yer Alıyor" Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) milli katılım organizasyonunu üstlendiği "Küresel Sağlık Fuarı 2025"teki (Global Health Exhibition 2025) standının açılış programı yapıldı. ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Türkiye’nin son 20 yılda sağlık alanında kat ettiği mesafeyle dünyanın önde gelen ülkelerinden biri haline geldiğini vurgulayarak, “Bugün yüksek kalitede sağlık hizmetini, teknoloji ve maliyet avantajıyla birleştirerek kendi vatandaşlarımızın yanı sıra tüm bölgeye ve dünyaya sunuyoruz. Türkiye, dünyada ilk 10 sağlık turizmi destinasyonu arasında yer alıyor” dedi.
ANKA,
28.10.2025 12:28
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 29.10.2025 06:51:05