Özgür Özel'den hapisteki Muhittin Böcek'le ilgili olay iddia: Teklif götürdüler
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik 'yolsuzluk' soruşturmasında tutuklandıktan sonra görevinden uzaklaştırılan Muhittin Böcek'in 'etkin pişmanlık' başvurusu yaptığı iddiasına ilişkin, "Basına itirafçı olacak diye sızdıranlar da buradakiler. Oradaki başsavcının haberi bile yok. Muhittin Böcek'e adam yolluyorlar, 'CHP'ye iftira at' diyorlar" ifadelerini kullandı.
Haberler.com, 30.10.2025 22:57
Esenyurt'ta "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" Mitingi... Özgür Özel: "Ne Ahmet Özer'den 'Terörist' Ne de Ekrem İmamoğlu'ndan 'Casus' Çıkar" CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Esenyurt'ta düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, "Türkiye'de herkesin bilgileri yurtdışındaki sitelerde satılıyor. Ama utanmadan İstanbul'un verileri üzerinden karalama kampanyası yürütüyorlar. Buradan açık söylüyorum: Ne Ahmet Özer'den terörist ne de Ekrem İmamoğlu'ndan casus çıkar. Her türlü pisliğin çıktığı ama sizin tarafınızdan ört pas edildiği millet tarafından biliniyor. Gerçek er ya da geç ortaya çıkacak, bundan eminim" dedi. Özel, hakemlere yönelik bahis soruşturmasına ilişkin ise, "Bu millet bu seçimde senin üstünü çizecek, bu pisliği bitirecek, tertemiz bir Türkiye'yi başlatacak" tepkisinde bulundu. Tutuklu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in itirafçı olacağı iddialarına tepki gösteren Özel, "Muhittin Bey'e bu ahlaksız teklifi sunanları, onu ve ailesini sağlığıyla sınayanları millete şikayet ediyorum" diye konuştu.
ANKA,
30.10.2025 22:48
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Tutuklu belediye başkanının doğum günü gıyabında kutlandı Rüşvet ve yolsuzluk soruşturmaları kapsamında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan ve tutuklu bulunan Muhittin Böcek'in 63'üncü yaş günü belediye yöneticileri ve partililer eşliğinde gıyabında kutlandı. Böcek'in fotoğrafının bulunduğu pastayı kesen ve gökyüzüne beyaz güvercin ile balon bırakan partililer, "Başkanımıza özgürlük" sloganları attı.
Haberler.com,
25.10.2025 16:09
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Tutuklu belediye başkanının doğum günü gıyabında kutlandı Rüşvet ve yolsuzluk soruşturmaları kapsamında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan ve tutuklu bulunan Muhittin Böcek'in 63'üncü yaş günü belediye yöneticileri ve partililer eşliğinde gıyabında kutlandı. Böcek'in fotoğrafının bulunduğu pastayı kesen ve gökyüzüne beyaz güvercin ile balon bırakan partililer, "Başkanımıza özgürlük" sloganları attı.
İHA,
25.10.2025 16:09
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Esenyurt'ta "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" Mitingi... Özgür Özel: Kürtleri Eşit Yurttaş Gören Demokratik Kardeşliğin Önünde Saygıyla Eğiliyorum CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin 2024 seçimlerinde bazı il ve ilçelerde uyguladığı kent uzlaşısının kriminalize edilmeye çalışılmasına tepki göstererek, "Bunun adı suç değildir, demokrasidir, demokratik siyasettir. Suçsa o suçun tek sahibi benim, buradayım, hepsini ben üstleniyorum. CHP, seçmenin analizini yapar, gerekli görüşmeleri yapar, doğru isimleri listesine koyar, onların temsilini sağlar, bu da Kürtlerin anasının ak sütü gibi helaldir. Bunu suç görmek, ırkçılıktır. Çanakkale'de Kürt ve Türk koyun koyuna yatıyorsa Esenyurt'ta da kol kola siyaset yapabilir. Buna kimse engel olamaz. İşine gelince Kürtlerden destek isteyip işine gelince onlara sırtını dönen, işine gelmediği zaman Kürtlerin oy verdikleri partinin eş genel başkanlarını 9 yıl hapiste tutan, başka sebepler gelişince Kürtlere el uzatan bir çıkar ilişkisi kuran AK Parti anlayışı yerine Kürtleri eşit yurttaş gören ve bundan sonra görecek olan demokratik bir kardeşliğin önünde saygıyla eğiliyorum" ifadesini kullandı.
ANKA,
30.10.2025 21:24
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 31.10.2025 18:35:05