Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
31 Ekim 2025 Cuma 18:02 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Recep Tayyip Erdoğan
Donald Trump
Ekrem Imamoğlu
Numan Kurtulmuş
Yılmaz Tunç
Devlet Bahçeli
Hakan Fidan
Halit Ergül
Mehmet Nuri Ersoy
Kadir Özdemir
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Izmir
Antalya
Kocaeli
Bursa
Samsun
Aydın
Mersin
Gaziantep
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Özgür Özel Esenyurt'ta Miting Düzenledi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Esenyurt'ta mitingde birlik ve adalet vurgusu yaptı, yolsuzlukları eleştirdi.
AA, 31.10.2025 01:16


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Esenyurt'ta Yolsuzluk ve Adalet Üzerine Konuştu
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Esenyurt'ta düzenlenen mitingde partisinin yolsuzluk iddialarına karşı duruşunu dile getirerek, Ahmet Özer'in tutuklanmasını eleştirdi. Özel, gençlere insanca yaşama vaadinde bulunarak, adalet ve kardeşlik mesajları verdi.
AA, 31.10.2025 01:05   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Esenyurt'ta "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" Mitingi... Özgür Özel: "Ne Ahmet Özer'den 'Terörist' Ne de Ekrem İmamoğlu'ndan 'Casus' Çıkar"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Esenyurt'ta düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, "Türkiye'de herkesin bilgileri yurtdışındaki sitelerde satılıyor. Ama utanmadan İstanbul'un verileri üzerinden karalama kampanyası yürütüyorlar. Buradan açık söylüyorum: Ne Ahmet Özer'den terörist ne de Ekrem İmamoğlu'ndan casus çıkar. Her türlü pisliğin çıktığı ama sizin tarafınızdan ört pas edildiği millet tarafından biliniyor. Gerçek er ya da geç ortaya çıkacak, bundan eminim" dedi. Özel, hakemlere yönelik bahis soruşturmasına ilişkin ise, "Bu millet bu seçimde senin üstünü çizecek, bu pisliği bitirecek, tertemiz bir Türkiye'yi başlatacak" tepkisinde bulundu. Tutuklu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in itirafçı olacağı iddialarına tepki gösteren Özel, "Muhittin Bey'e bu ahlaksız teklifi sunanları, onu ve ailesini sağlığıyla sınayanları millete şikayet ediyorum" diye konuştu.
ANKA, 30.10.2025 22:48   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




Esenyurt'ta "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" Mitingi... Özgür Özel: Kürtleri Eşit Yurttaş Gören Demokratik Kardeşliğin Önünde Saygıyla Eğiliyorum
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin 2024 seçimlerinde bazı il ve ilçelerde uyguladığı kent uzlaşısının kriminalize edilmeye çalışılmasına tepki göstererek, "Bunun adı suç değildir, demokrasidir, demokratik siyasettir. Suçsa o suçun tek sahibi benim, buradayım, hepsini ben üstleniyorum. CHP, seçmenin analizini yapar, gerekli görüşmeleri yapar, doğru isimleri listesine koyar, onların temsilini sağlar, bu da Kürtlerin anasının ak sütü gibi helaldir. Bunu suç görmek, ırkçılıktır. Çanakkale'de Kürt ve Türk koyun koyuna yatıyorsa Esenyurt'ta da kol kola siyaset yapabilir. Buna kimse engel olamaz. İşine gelince Kürtlerden destek isteyip işine gelince onlara sırtını dönen, işine gelmediği zaman Kürtlerin oy verdikleri partinin eş genel başkanlarını 9 yıl hapiste tutan, başka sebepler gelişince Kürtlere el uzatan bir çıkar ilişkisi kuran AK Parti anlayışı yerine Kürtleri eşit yurttaş gören ve bundan sonra görecek olan demokratik bir kardeşliğin önünde saygıyla eğiliyorum" ifadesini kullandı.
ANKA, 30.10.2025 21:24   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel'in Esenyurt Mitingi
Özgür Özel, Esenyurt'taki mitingde Ahmet Özer'in tutuklanmasını ve kayyum uygulamalarını eleştirdi.
DHA, 30.10.2025 22:39   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel Esenyurt'ta konuştu
CUMHURİYET Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Esenyurt'ta düzenlediği mitingde konuştu.
DHA, 30.10.2025 22:28   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Esenyurt'ta "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" Mitingi... Ahmet Özer: Barış Sürecini Yürekten Destekliyorum, Üzerime Düşeni Yapmaya Hazırım
Tutuklanmasının ardından Esenyurt Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Ahmet Özer, partisinin Esenyurt'ta düzenlediği mitinge gönderdiği mesajında, "Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere bizler, mahkeme salonlarını bu hukuksuzlukların teşhir edildiği, insan onurunun korunduğu platformlara çevirdik. Her şey daha özgür bir gelecek için, kardeşlerim. Bu mücadeleyi insanların insanlık onuruna yakışır şekilde yaşaması için veriyoruz. Eşitlik, adalet ve özgürlük dolu bir dünya için mücadelemiz sürecek. Bu çerçevede barış sürecini de yürekten destekliyor, başarısı için üstümüze düşen her şeyi yapmaya hazır olduğumuzu bilmenizi istiyorum." dedi.
ANKA, 30.10.2025 20:28   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel: "Biz Partili Cumhurbaşkanı'nı Dinlemeye Gitmeyince 'Meclis'te Protesto mu Olur' Dediler.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Anıtkabir’e gitmemesine ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen resepsiyona katılmamasına ilişkin "Biz oraya gitmeyince 'Ya Meclis’te protesto mu olur?' dediler. Meclis’te olmayan protesto Anıtkabir’de mi oluyor? Tayyip Erdoğan’ın bulunduğu yerde konuşmasını dinlememeye gitmemeyi ayıplayanlara o zaman Anıtkabir’e, cumhurbaşkanı resepsiyonuna gitmemeyi meşru protesto görenlere AK Parti tarafında ‘Mesajı alalım’ diyenlere ya da bunu bir protesto diye yapanlara millet sorsun. Şimdi Anıtkabir’e gitmemek protesto mu oluyor, külliyeye gitmemek protesto mu oluyor? Bunu oturup kendileri değerlendirsinler, bizi uğraştırmasınlar” dedi.
ANKA, 31.10.2025 15:01   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alman Gazetecinin İbb Soruşturmasına İlişkin Sorusuna Yanıt Verdi: "kim Hangi Makamda Olursa Olsun, Bir Hukuk Devletinde Hukuku Ayaklar Altına...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Şansölyesi Friedrich Merz ile yaptığı görüşmenin ardından bir Alman gazetecinin "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nın tutuklanması gibi örnekler, AB’nin hukuk devleti anlayışıyla bağdaşıyor mu" sorusuna Türkiye’de demokrasiyle ilgili bir sorun olmadığını belirterek, "Kim hangi makamda olursa olsun, bir hukuk devletinde hukuku ayaklar altına alamaz" yanıtını verdi. Merz ise bir soru üzerine, "Federal Hükümet olarak Türkiye’yi Avrupa Birliği’nde görmek istiyoruz. Avrupa Birliği'ne giden yol Kopenhag kriterlerine uyulmasından geçiyor. Türkiye'de verilen kararlar, bu koşulları yerine getirmiyor. Hukuk devleti ve demokrasi konusunda, diyaloğun sürdürülmesi gerekecek" ifadesini kullandı.
ANKA, 30.10.2025 18:10   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İmamoğlu'nun İddianamesi Kasım Ayında Bekleniyor
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun 23 Mart'ta tutuklanmasının ardından iddianamenin ne zaman hazırlanacağı tartışma konusu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, iddianamenin kasım ayının ilk haftasında kamuoyu ile paylaşılmasını bekliyor.
ANKA, 30.10.2025 14:06   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Yurt Açılışına Mesaj Gönderen İmamoğlu: Gençlerimize Dünyanın En İleri Eğitim İmkanlarını Sunmalıyız. Ama Yetmez!
İBB, “Zübeyde Hanım Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu”nu da barındıran “Halaskar Gençlik ve Yaşam Merkezi”, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla düzenlenen törenin ardından hizmete girdi. Törene Silivri’deki hücresinden mektup yollayan İmamoğlu “Gençlerimize dünyanın en ileri eğitim imkanlarını sunmalıyız. Ama yetmez! Dünyanın en ileri adalet ve demokrasi, hak ve hürriyet standartlarını da sunmak zorundayız. Aksi takdirde Atatürk’ün önümüze koyduğu, çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkma hedefine asla ulaşamayız. Gençlerimiz, adaletin ve özgürlüğün hâkim olduğu bir ülkede yaşadıklarını, bu ülkenin sahibi olduklarını en güçlü şekilde hissedebilmelidir. Sevgili genç arkadaşlarım; özgür ve mutlu bir Türkiye, siz değerli gençlerin aklı ve enerjisi olmadan kurulamaz” dedi.
ANKA, 29.10.2025 19:27   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Myk, "Casusluk" Soruşturması Gündemiyle Toplandı… "Veremeyecek Hiçbir Hesabımız Yok. Kendimizden Eminiz"
CHP MYK, Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında, Ekrem İmamoğlu’nun casusluk soruşturması kapsamında tutuklanması gündemiyle toplandı. Yolsuzluk iddianamesinin temelsizliği nedeniyle bu adımın atıldığını belirten CHP kurmayları, “İmamoğlu’nun tutukluluğunun devamını sağlamaya çalışıyorlar. TCK’da suç olabilecek şeyleri tek tek sıralıyorlar. Biz gayet kendimizden eminiz, veremeyecek hiçbir hesabımız yok. Bu suçlamalar ne siyaseten ne hukuken açıklanabilir” dedi.
ANKA, 27.10.2025 21:02   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'den İmamoğlu'na Destek Mesajı
Deniz Yücel, asılsız suçlamaların CHP'yi güçlendireceğini belirtti, Ekrem İmamoğlu'na destek verdi.
ANKA, 27.10.2025 18:24   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Sözcüsü Yücel: "Hiçbir Suça, İftiraya, İddianameye Sığdıramadığınız İmamoğlu'nu Casuslukla Suçlayıp 86 Milyonun Gözünde İtibarsızlaştıramazsınız"
CHP Sözcüsü Deniz Yücel, “Ne Ekrem Başkan'dan ne de CHP’den casus çıkmaz. Hiçbir suça, hiçbir iftiraya, hiçbir iddianameye sığdıramadığınız Ekrem İmamoğlu'nu vatan hainliğiyle, casuslukla suçlayıp 86 milyonun gözünde itibarsızlaştıramazsınız. Bu asılsız iddialar olsa olsa Ekrem İmamoğlu'nu ve CHP’yi daha da büyütür. Kurtuluşun ve kuruluşun partisi CHP’yi ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nu bu çirkin iftiralarınızla yıpratma ve itibarsızlaştırma çabanızdan elinizde kalan kocaman bir sıfır olacaktır. Biz haklıyız, biz güçlüyüz, biz mücadeleden geri durmayacağız” dedi.
ANKA, 27.10.2025 18:13   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Haftanın tarihine bakış
Cumhuriyet, 29 Ekim 1923'te Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) "yaşasın" nidalarıyla kabul edildi.
AA, 26.10.2025 10:17   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Haftanın tarihine bakış
Cumhuriyet, 29 Ekim 1923'te Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) "yaşasın" nidalarıyla kabul edildi.
AA, 26.10.2025 10:05   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel'den Yolsuzluk ve Kanal İstanbul Eleştirisi
Özgür Özel, Kanal İstanbul projesine karşı çıktığını ve yolsuzluk iddialarını gündeme getirdi.
AA, 23.10.2025 00:17   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel'den Kanal İstanbul ve Yolsuzluk İddiaları Üzerine Sert Açıklamalar
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kanal İstanbul projesine ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki yolsuzluk iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Projeye karşı olduklarını belirten Özel, asfalt ihalesindeki fiyat farklılıklarına ve belediyedeki imara aykırı uygulamalara dikkat çekti.
AA, 23.10.2025 00:06   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze, İslam dünyası için imtihan kağıdıdır
CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, "Gazze, İslam dünyası için bir imtihan kağıdıdır.
DHA, 24.10.2025 13:11   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze, İslam dünyası için imtihan kağıdıdır
CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, "Gazze, İslam dünyası için bir imtihan kağıdıdır.
DHA, 24.10.2025 13:00   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 31.10.2025 18:02:25
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.