Kadın Liderlerin Yerel Yönetimlerdeki Rolü Güçleniyor
Eskişehir'de 13-14 Kasım'da düzenlenecek program, kadınların yerel yönetimlerdeki liderlik rollerini güçlendirmeyi hedefliyor. Katılımcılar, siyasi iletişim, liderlik ve eşitlik politikaları gibi konularda atölyelere katılacak.
ANKA, 31.10.2025 14:00
2026 Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonu'nda... CHP'li Akay: "Enerji Bakanlığı'nın Maliyeti Düşürülürken, Yükü Belediyeler ve Vatandaş Taşıyor" CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın bütçesinin görüşüldüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, enerji fiyatlarındaki artışın halkı zor durumda bıraktığını belirterek "Halk battaniyeyle ısınıyor, ocak açamıyor" dedi. DEM Partili Perihan Koca ise madencilik faaliyetlerini "doğaya ve topluma düşmanlık" olarak nitelendirerek, "Yeraltı ve yerüstü zenginlikleri peşkeş çekiliyor" ifadelerini kullandı. CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay da "Enerji Bakanlığı’nın maliyeti düşürülürken, yükü belediyeler ve vatandaş taşıyor" dedi.
ANKA,
7.11.2025 17:34
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Numan Kurtulmuş, Adıyaman'da Stk Temsilcileriyle Bir Araya Geldi: İnşallah Bu Süreci Başarıyla Tamamlayacağız Adıyaman'da sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelen TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, halk müziği sanatçısı Kahtalı Mıçı ile TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'i rahmetle andı. Kurtulmuş, örgütün silah bırakma kararını açıklamasıyla yeni bir aşamaya geçildiğini belirterek, "Önümüzdeki günlerde Türkiye'nin güvenlik birimleri silahların gerçekten bırakıldığını tespit ve teyit ettikten sonra bundan sonra neler yapılabileceğinin ana çerçevesi tartışılacak ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu hazırlayacağı çerçeveyi Meclis'in uhdesine havale edecektir" diye konuştu.
ANKA,
3.11.2025 18:58
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Türkiye'nin İlk "Kent Berberi" Tepebaşı'nda Açıldı. Tepebaşı Belediyesi tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ilk “Kent Berberi” hizmete açıldı. Belediye Başkanı Ahmet Ataç, “Bu proje, dayanışmayı, paylaşmayı ve insana değer vermeyi esas alan belediyecilik anlayışımızın bir yansımasıdır” dedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ise “CHP belediyeciliği varsa en çok toplumda dezavantajlı gruplar, kadınlar, gençler, çocuklar ve emekliler için var. Biz kimin yardıma ihtiyacı varsa ilk onu duyan olacağız. Kimin yardıma ihtiyacı varsa ilk oraya yetişen olacağız. Duyacağız, önlem alacağız, yetişeceğiz ve sorunu çözeceğiz” diye konuştu.
ANKA,
30.10.2025 09:25
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 9.11.2025 22:30:40