TBMM Engelli Bireylerin Sorunlarını Araştırma Komisyonu, Karadeniz Bölgesi İstişare Toplantısı yapıldı
TBMM Engelli Bireylerin Sorunlarını Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Engelliler alanında 2005 öncesi ve sonrası adeta siyah ile beyaz kadar fark var. Aslolan bu ivmenin devamı.
AA, 31.10.2025 21:33
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu... Akça Cupolo'dan İyi Parti'li Usta'ya: Dışarıda Başka, İçeride Başka Bir Hamaset Satıyorlar, Kurtulmuş'un Kurduğu Bu Komisyon, Aldığı İnisiyatif İçin Teşekkür... TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda konuşan DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Ceylan Akça Cupolo, İYİ Parti Grubu Sözcüsü ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ve TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş arasındaki tartışmaya yönelik, "Bugün size Milli Birlik ve Dayanışma Komisyonu'nu kurduğunuz için saldıran kişiler söz alıp dediler ki: 'Mecliste bir komisyon kuruldu. Biz karşıyız ama iyi bir komisyon. Çok iyi de çalışıyor. Bu işler çözülecek. İçeriye giren herkes Anayasa'yı ihlal ediyor.' Dışarıda başka, içeride başka bir hamaset satıyorlar. O sebeple size kurduğunuz bu Komisyon, aldığınız bu inisiyatif için teşekkür ediyorum. Umuyorum ki bu ülke başka bir halkın dilini duyduğunda kalbi sıkışacak gibi olan insanların ülkesi olmaz. Onun yerine Diyarbakır'a gidip bir üniversitenin açılışında, 'Bi hev re bibin dil bi dil, dest bi dest; aştî li nav me ra best' diyorum" diye konuştu.
ANKA,
31.10.2025 20:17
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Türkiye'nin 14. hava kampüsü Divriği'de açıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Her yıl ortalama 1,4 havalimanını hizmete açarak, gökyüzünde sınır tanımayan bir Türkiye inşa ettik ve burada da durmayacağız. İnşa çalışmaları devam eden Yozgat ve Bayburt-Gümüşhane havalimanlarımızla aktif havalimanı sayımızı 60'a çıkaracağız.
AA,
31.10.2025 13:41
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 4.11.2025 17:47:25