Eskişehir Şehidi Muharrem Can İçin Hatıra Ormanı Töreni Düzenlendi
Eskişehir'de temmuzda çıkan orman yangınında şehit olan AKUT gönüllüsü Muharrem Can ve 9 diğer şehit için Konya'da fidan dikim töreni yapıldı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, burada yaptığı konuşmada, şehitlerin isimlerini yaşatmak adına toplandıklarını belirtti. Babası İbrahim Can, oğlunun yardımseverliği ve fedakarlığı ile hatıralarının her zaman yaşatılacağını ifade etti. Törene çok sayıda vatandaş katıldı.
AA, 2.11.2025 17:11
Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya
yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.
Konuyla ilgili diğer haberler
Eskişehir Şehidi Muharrem Can İçin Hatıra Ormanı Töreni Düzenlendi Eskişehir'de temmuzda çıkan orman yangınında şehit olan AKUT gönüllüsü Muharrem Can ve 9 diğer şehit için Konya'da fidan dikim töreni yapıldı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, burada yaptığı konuşmada, şehitlerin isimlerini yaşatmak adına toplandıklarını belirtti. Babası İbrahim Can, oğlunun yardımseverliği ve fedakarlığı ile hatıralarının her zaman yaşatılacağını ifade etti. Törene çok sayıda vatandaş katıldı.
AA,
2.11.2025 17:22
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Çaltepesi Su Yumuşatma Tesisi Açıldı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Seydişehir'deki Çaltepesi Su Yumuşatma Tesisinin açılışında su kaynaklarının korunması ve ekonomik kullanılması gerektiğini vurguladı. Tesisin, içme ve kullanma suyundaki sertlik sorununu gidereceği belirtildi.
AA,
27.10.2025 16:10
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 3.11.2025 15:17:23