Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
4 Kasım 2025 Salı 00:21 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Recep Tayyip Erdoğan
Donald Trump
Hakan Fidan
Orkun Kökçü
Sergen Yalçın
Ismail Yüksek
Devlet Bahçeli
Numan Kurtulmuş
Emirhan Topçu
Binyamin Netanyahu
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Bursa
Izmir
Antalya
Kayseri
Samsun
Aydın
Diyarbakır
Konya
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Kent Uzlaşısı dosyasında Ahmet Özer'e 15 yıl hapis cezası talebi

Kent uzlaşısı soruşturması kapsamında tutuklanan ve Esenyurt Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Ahmet Özer'in 15 yıla kadar hapsi istendi. Bugün üçüncü kez hakim karşısına çıkan Özer hakkındaki dava 25 Ocak 2026'ya ertelendi.
AA, 3.11.2025 12:05


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

Esenyurt Belediye Başkanı Özer'e Terör Suçlaması
Ahmet Özer'e, PKK/KCK üyesi olmak suçlamasıyla 7,5-15 yıl hapis cezası talep edildi.
AA, 3.11.2025 12:17   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Savcı, Ahmet Özer'in 15 Yıla Kadar Hapsini İstedi... Avukat Seraf Özer: "Bu Mütalaa Barış Sürecinin Tamamen Ruhuna Aykırıdır"
Bir yıl önce tutuklanarak yerine kayyum atanan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer hakkındaki “Kent Uzlaşısı” davasında savcılık, esas hakkında mütalaasını açıkladı, 15 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi. Özer'in kent dışına çıkış yasağı şeklinde adli kontrol kaldırıldı. Yurt dışı çıkış yasağı devam eden Özer'in tutukluluğu, "Aziz İhsan Aktaş" dosyası kapsamında devam ediyor. Silivri'deki Marmara Cezaevi salonunda yapılan duruşma sonrası açıklama yapan Özer’in avukatı ve kızı Seraf Özer, “Ahmet Özer, başından beri barış sürecini amasız, fakatsız desteklediğini açıklamış olsa da verilen bu mütalaa barış sürecinin tamamen ruhuna aykırıdır. Bu sürecin samimiyetine inanarak bu dosyadan bir beraat kararı alacağımıza inancım tamdır” açıklamasını yaptı.
ANKA, 3.11.2025 12:25   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




Esenyurt Belediye Başkanı'na 15 Yıl Hapis İsteminde Bulunuldu
Ahmet Özer'in PKK/KCK üyeliği suçundan yargılandığı davada 7 yıl 6 aydan 15 yıla kadar hapis cezası talep edildi.
AA, 3.11.2025 11:24   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


PKK/KCK Üyesi Olmaktan Yargılanan Esenyurt Belediye Başkanı Özer'e 15 Yıla Kadar Hapis İstendi
İstanbul'da, silahlı terör örgütü PKK/KCK üyesi olmak suçundan tutuklanan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer'in yargılandığı davada, savcı 7 yıl 6 aydan 15 yıla kadar hapis cezası talep etti.
AA, 3.11.2025 11:13   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel'in Esenyurt Mitingi
Özgür Özel, Esenyurt'taki mitingde Ahmet Özer'in tutuklanmasını ve kayyum uygulamalarını eleştirdi.
DHA, 30.10.2025 22:39   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel Esenyurt'ta konuştu
CUMHURİYET Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Esenyurt'ta düzenlediği mitingde konuştu.
DHA, 30.10.2025 22:28   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Esenyurt'ta "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" Mitingi... Ahmet Özer: Barış Sürecini Yürekten Destekliyorum, Üzerime Düşeni Yapmaya Hazırım
Tutuklanmasının ardından Esenyurt Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Ahmet Özer, partisinin Esenyurt'ta düzenlediği mitinge gönderdiği mesajında, "Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere bizler, mahkeme salonlarını bu hukuksuzlukların teşhir edildiği, insan onurunun korunduğu platformlara çevirdik. Her şey daha özgür bir gelecek için, kardeşlerim. Bu mücadeleyi insanların insanlık onuruna yakışır şekilde yaşaması için veriyoruz. Eşitlik, adalet ve özgürlük dolu bir dünya için mücadelemiz sürecek. Bu çerçevede barış sürecini de yürekten destekliyor, başarısı için üstümüze düşen her şeyi yapmaya hazır olduğumuzu bilmenizi istiyorum." dedi.
ANKA, 30.10.2025 20:28   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Myk, "Casusluk" Soruşturması Gündemiyle Toplandı… "Veremeyecek Hiçbir Hesabımız Yok. Kendimizden Eminiz"
CHP MYK, Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında, Ekrem İmamoğlu’nun casusluk soruşturması kapsamında tutuklanması gündemiyle toplandı. Yolsuzluk iddianamesinin temelsizliği nedeniyle bu adımın atıldığını belirten CHP kurmayları, “İmamoğlu’nun tutukluluğunun devamını sağlamaya çalışıyorlar. TCK’da suç olabilecek şeyleri tek tek sıralıyorlar. Biz gayet kendimizden eminiz, veremeyecek hiçbir hesabımız yok. Bu suçlamalar ne siyaseten ne hukuken açıklanabilir” dedi.
ANKA, 27.10.2025 21:02   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Anka Haber Ajansı 3 Kasım Pazartesi Gündemi
ANKA Haber Ajansı 3 Kasım Pazartesi gündemi
ANKA, 3.11.2025 09:06   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'li Emir'den Hüseyin Gün İddiası
İstanbul Başsavcılığı, Hüseyin Gün'ün casusluk nedeniyle gözaltına alındığını açıkladı.
ANKA, 31.10.2025 19:49   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'li Murat Emir'den Casusluk Soruşturması Açıklaması
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Milletvekili Murat Emir'in tutuklu Hüseyin Gün ile ilgili iddialarına yanıt vererek, Gün'ün casusluk suçlamasıyla gözaltına alındığını ve suç örgütü yöneticisi olma iddialarıyla ilgili ifadeler verdiğini açıkladı.
ANKA, 31.10.2025 19:38   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Casusluk Soruşturmasında Hüseyin Gün İfadesi Alındı
İstanbul'da casusluk soruşturması kapsamında Hüseyin Gün'ün ifadesi emniyette alındı.
AA, 31.10.2025 19:19   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İstanbul'da Casusluk Soruşturmasında Yeni Gelişmeler
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, casusluk suçlamasıyla tutuklu bulunan Hüseyin Gün'ün ifadesinin alındığını ve soruşturma kapsamında yeniden ceza infaz kurumuna gönderildiğini duyurdu. CHP'li Murat Emir'in yaptığı açıklamalara yanıt verildi.
AA, 31.10.2025 19:08   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel Esenyurt'ta Miting Düzenledi
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Esenyurt'ta mitingde birlik ve adalet vurgusu yaptı, yolsuzlukları eleştirdi.
AA, 31.10.2025 01:16   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Esenyurt'ta Yolsuzluk ve Adalet Üzerine Konuştu
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Esenyurt'ta düzenlenen mitingde partisinin yolsuzluk iddialarına karşı duruşunu dile getirerek, Ahmet Özer'in tutuklanmasını eleştirdi. Özel, gençlere insanca yaşama vaadinde bulunarak, adalet ve kardeşlik mesajları verdi.
AA, 31.10.2025 01:05   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Esenyurt'ta "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" Mitingi... Özgür Özel: "Ne Ahmet Özer'den 'Terörist' Ne de Ekrem İmamoğlu'ndan 'Casus' Çıkar"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Esenyurt'ta düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, "Türkiye'de herkesin bilgileri yurtdışındaki sitelerde satılıyor. Ama utanmadan İstanbul'un verileri üzerinden karalama kampanyası yürütüyorlar. Buradan açık söylüyorum: Ne Ahmet Özer'den terörist ne de Ekrem İmamoğlu'ndan casus çıkar. Her türlü pisliğin çıktığı ama sizin tarafınızdan ört pas edildiği millet tarafından biliniyor. Gerçek er ya da geç ortaya çıkacak, bundan eminim" dedi. Özel, hakemlere yönelik bahis soruşturmasına ilişkin ise, "Bu millet bu seçimde senin üstünü çizecek, bu pisliği bitirecek, tertemiz bir Türkiye'yi başlatacak" tepkisinde bulundu. Tutuklu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in itirafçı olacağı iddialarına tepki gösteren Özel, "Muhittin Bey'e bu ahlaksız teklifi sunanları, onu ve ailesini sağlığıyla sınayanları millete şikayet ediyorum" diye konuştu.
ANKA, 30.10.2025 22:48   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ekrem İmamoğlu: 'Yılmayacağız, Yorulmayacağız, Mutlaka Başaracağız!'
CHP'nin tutuklu Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt'taki mitingde gönderdiği mesajda, Türkiye'yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. İmamoğlu, iktidarın baskıcı yöntemlerle muhalefeti saf dışı bırakmaya çalıştığını vurguladı ve milletin iradesine sahip çıkacaklarını ifade etti.
ANKA, 30.10.2025 20:39   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'den İmamoğlu'na Destek Mesajı
Deniz Yücel, asılsız suçlamaların CHP'yi güçlendireceğini belirtti, Ekrem İmamoğlu'na destek verdi.
ANKA, 27.10.2025 18:24   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Sözcüsü Yücel: "Hiçbir Suça, İftiraya, İddianameye Sığdıramadığınız İmamoğlu'nu Casuslukla Suçlayıp 86 Milyonun Gözünde İtibarsızlaştıramazsınız"
CHP Sözcüsü Deniz Yücel, “Ne Ekrem Başkan'dan ne de CHP’den casus çıkmaz. Hiçbir suça, hiçbir iftiraya, hiçbir iddianameye sığdıramadığınız Ekrem İmamoğlu'nu vatan hainliğiyle, casuslukla suçlayıp 86 milyonun gözünde itibarsızlaştıramazsınız. Bu asılsız iddialar olsa olsa Ekrem İmamoğlu'nu ve CHP’yi daha da büyütür. Kurtuluşun ve kuruluşun partisi CHP’yi ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nu bu çirkin iftiralarınızla yıpratma ve itibarsızlaştırma çabanızdan elinizde kalan kocaman bir sıfır olacaktır. Biz haklıyız, biz güçlüyüz, biz mücadeleden geri durmayacağız” dedi.
ANKA, 27.10.2025 18:13   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 4.11.2025 00:21:07
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.