Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
27 Aralık 2025 Cumartesi 04:01 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Yerel Haberler
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Savcı, Ahmet Özer'in 15 Yıla Kadar Hapsini İstedi... Avukat Seraf Özer: "Bu Mütalaa Barış Sürecinin Tamamen Ruhuna Aykırıdır"

Bir yıl önce tutuklanarak yerine kayyum atanan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer hakkındaki “Kent Uzlaşısı” davasında savcılık, esas hakkında mütalaasını açıkladı, 15 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi. Özer'in kent dışına çıkış yasağı şeklinde adli kontrol kaldırıldı. Yurt dışı çıkış yasağı devam eden Özer'in tutukluluğu, "Aziz İhsan Aktaş" dosyası kapsamında devam ediyor. Silivri'deki Marmara Cezaevi salonunda yapılan duruşma sonrası açıklama yapan Özer’in avukatı ve kızı Seraf Özer, “Ahmet Özer, başından beri barış sürecini amasız, fakatsız desteklediğini açıklamış olsa da verilen bu mütalaa barış sürecinin tamamen ruhuna aykırıdır. Bu sürecin samimiyetine inanarak bu dosyadan bir beraat kararı alacağımıza inancım tamdır” açıklamasını yaptı.
ANKA, 3.11.2025 12:25


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler
İlişkili güncel haber bulunamadı..

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 27.12.2025 04:01:45
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.