Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
4 Kasım 2025 Salı 00:06 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Recep Tayyip Erdoğan
Donald Trump
Hakan Fidan
Orkun Kökçü
Sergen Yalçın
Ismail Yüksek
Devlet Bahçeli
Numan Kurtulmuş
Emirhan Topçu
Binyamin Netanyahu
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Bursa
Izmir
Antalya
Kayseri
Samsun
Aydın
Diyarbakır
Konya
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Kadirli'de Vatandaşlar Ekim Ayı Enflasyonuna Tepki Gösterdi

TÜİK'in açıkladığı ekim ayı enflasyon oranı, Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde vatandaşların alışverişleri üzerindeki etkisini artırdı. Yüksek fiyatlardan şikayet eden yurttaşlar, enflasyon rakamlarının gerçekleri yansıtmadığını belirtti.
ANKA, 3.11.2025 13:54


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

Kadirli'de Yüksek Enflasyona Tepkiler
Kadirli'de vatandaşlar, TÜİK'in açıkladığı enflasyon oranlarına tepki gösterdi, fiyatların yüksekliğinden şikayet etti.
ANKA, 3.11.2025 14:06   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Trabzon'da Enflasyon Yorumları
Trabzon'da vatandaşlar, TÜİK'in enflasyon verilerini değerlendirerek fiyatların yüksekliğinden şikayetçi.
ANKA, 3.11.2025 18:08   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




Trabzon'da Enflasyon Tartışmaları: Vatandaşlar ve Esnafın Görüşleri
Trabzon'da vatandaşlar, TÜİK'in açıkladığı Ekim ayı enflasyon verisini değerlendirdi. Fiyatların yüksekliğinden ve alışkanlıklardan bahsedilirken, esnaf da zor zamanlardan geçtiklerini ifade etti.
ANKA, 3.11.2025 17:57   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Artvinliler enflasyon verilerine karşı!
TÜİK'in açıkladığı enflasyon oranları, Artvin'deki pazar fiyatlarıyla uyuşmuyor; vatandaşlar tepki gösterdi.
ANKA, 3.11.2025 13:44   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Artvinliler, Açıklanan Enflasyon Oranlarını Yetersiz Buldu
Artvin'de vatandaşlar, Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı enflasyon oranlarının gerçek fiyatlarla örtüşmediğini belirtti. Pazarda karşılaştıkları yüksek fiyatların enflasyon verilerini sorgulamasına neden olduğu ifade edildi.
ANKA, 3.11.2025 13:33   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ekonomide Adaletsizlik ve Yoksulluk Uyarısı
Zafer Partisi, AKP'nin ekonomik politikalarını eleştirerek yoksulluk ve adaletsizliğe dikkat çekti.
ANKA, 3.11.2025 21:05   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Zafer Partisi Sözcüsü Karamahmutoğlu:  Akp Tarafından Vicdansızca Açlığa ve Yoksulluğa Mahkum Edilenler Asgari Ücretliler ve Emekliler Olmuştur
Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu, "AKP hükumetinin Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yönetimindeki üç yıldır uygulanan istikrar programının yükü altında ezilenler, ekonomi yönetimi ve AKP tarafından vicdansızca açlığa ve yoksulluğa mahkum edilenler en başta bu iki kesim yani asgari ücretliler ve emekliler olmuştur. Bu gelişmelerle birlikte toplumun yüzde 80’inin gelir düzeyi açısından gelmiş olduğu seviye ise artık ülkemizde orta direk diye bir kesimin kalmadığını, gelir dağılımında çok büyük bir bozulma, adaletsizlik ve uçurum olduğunu ortaya koymaktadır. Ülkemizde sanayi küçülüyor. Türkiye sanayisizleşiyor, üretim ve istihdam geriliyor. AKP hükumetinin yarattığı bu olumsuz ürkütücü tablonun üstüne bir de gitgide yapısal özelliğe dönüşen vergi toplamadaki garabet ve adaletsizlik biniyor. Servet sahibinden değil, maaşlı çalışandan vergi alınıyor" dedi.
ANKA, 3.11.2025 20:53   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


TÜİK Verilerine Tepki
CHP'li Öztürk, TÜİK'in enflasyon verilerini eleştirerek işçi, memur ve emeklilerin maaşlarını etkilediğini belirtti.
ANKA, 3.11.2025 18:32   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'li Öztürk'ten TÜİK'e Tepki: 'Emekçilerin Cebinden Çalınıyor'
CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, TÜİK'in enflasyon verilerine tepki göstererek, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in açıklamalarını eleştirdi. Öztürk, emekçilerin, memurların ve işçilerin zarara uğratıldığını vurgulayarak, TÜİK'in verilerinin halkın gerçekleriyle örtüşmediğini belirtti.
ANKA, 3.11.2025 18:21   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Van'da Enflasyon Rakamlarına Tepki
Vatandaşlar, TÜİK'in açıkladığı enflasyon rakamlarını gerçeklerle örtüşmediğini belirtti.
ANKA, 3.11.2025 16:46   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Vanlılar TÜİK'in Enflasyon Rakamlarını Eleştirdi
Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı enflasyon verileri sonrası Van'da vatandaşlar resmi rakamların gerçeği yansıtmadığını belirterek tepki gösterdi. Enflasyonun halkın yaşadığı ekonomik gerçeklikle uyuşmadığını ifade eden vatandaşlar, pazar fiyatları ile açıklanan TÜİK verileri arasındaki farkın giderek büyüdüğünü vurguladı.
ANKA, 3.11.2025 16:35   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Rizeli Vatandaşlar Ekonomiyi Değerlendirdi
Rizeli emekli ve balıkçılar, enflasyon ve ekonominin kötüye gittiğinden endişeli.
ANKA, 3.11.2025 16:33   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Rizeli Vatandaşlar TÜİK'in Enflasyon Verilerini Değerlendirdi: Ekonomi Kötüye Gidiyor
Rize'de vatandaşlar, TÜİK'in açıkladığı enflasyon verilerini yorumladı. Emekliler ve esnaf, hayat pahalılığından ve artan yiyecek fiyatlarından şikayet ederek halkın yoksullaştığını vurguladı.
ANKA, 3.11.2025 16:22   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kadirli'de Ekonomik Zorluklar Artıyor
Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde vatandaşlar pahalılıktan şikayet ediyor, ekonomi dayanılmaz hale geldi.
ANKA, 1.11.2025 11:11   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Osmaniye'de Halk Pahalılıktan Şikayetçi
Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde vatandaşlar, artan yaşam maliyetleri ve pahalılıktan dolayı dert yanıyor. Hem üniversite öğrencileri hem de emekliler, geçimlerini sağlamakta zorlandıklarını belirtiyor. Yurt parası, giyim, gıda gibi temel ihtiyaçların fiyatlarının aşırı yükselmesi, halk arasında isyan ve umutsuzluk yaratıyor.
ANKA, 1.11.2025 11:00   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Artvin Pazarı'nda Satışlar Düşük
Artvin halk pazarında kışlık ürünler tezgahlarda, ancak alım gücünün düşmesi satışları olumsuz etkiliyor.
ANKA, 29.10.2025 10:54   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Artvin Halk Pazarında Kışlık Ürünler Tezgahlarda, Alım Gücü Düşük
Artvin'de kurulan halk pazarında kışlık ürünler satışa sunulurken, pazarda alım gücünün düşük olması esnafı olumsuz etkiliyor. Pazarcılar, vatandaşa alım gücünün artması gerektiğini vurguluyor.
ANKA, 29.10.2025 10:43   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Milyonları ilgilendiren ''emekli maaşı'' anketi: Sonuç tam da beklendiği gibi
Asal Araştırma'nın anketine göre, vatandaşların %78,9'u 2026'da en düşük emekli maaşının asgari ücret kadar olması gerektiğini savundu. Katılımcıların %13,6'sı buna karşı çıkarken, %7,5'i fikir belirtmedi.
Haberler.com, 27.10.2025 17:53   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Milyonları ilgilendiren "emekli maaşı" anketi: Sonuç tam da beklendiği gibi
Asal Araştırma'nın anketine göre, vatandaşların %78,9'u 2026'da en düşük emekli maaşının asgari ücret kadar olması gerektiğini savundu. Katılımcıların %13,6'sı buna karşı çıkarken, %7,5'i fikir belirtmedi.
Haberler.com, 27.10.2025 17:53   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 4.11.2025 00:06:07
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.