Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya
yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.
Konuyla ilgili diğer haberler
Böbrek Hastası Çocuklardan Farkındalık Kitapları Tanıtıldı Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar, 'Böbreğim Bir Varmış Bir Yokmuş' ve 'Böbreğim Geldi Dile' adlı kitapları tanıttı. KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, kitapların böbrek sağlığı farkındalığına katkı sağlamak amacıyla hazırlandığını belirtti. Proje çerçevesinde 7 ilkokulda 1500 kişi faydalandı.
AA,
3.11.2025 17:30
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Cumhuriyet Bayramı'nda Mangala Turnuvası Düzenlendi Muş'un Korkut ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen mangala turnuvasına 10 okuldan 50 öğrenci katıldı. Katılımcılar, eğlenceli bir yarışma içinde şampiyonluk için mücadele etti. Etkinlik, gençlerin zeka oyunlarına olan ilgisini artırmayı ve Cumhuriyet değerlerini pekiştirmeyi amaçlıyor.
AA,
28.10.2025 13:06
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
KTÜ'de Öğrenciler İçin 3 Ton Hamsi Pişirildi Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen 'KTÜ'ye Hoş Geldin' etkinliğinde öğrencilere 3 ton hamsi ikram edildi, sosyal faaliyetler tanıtıldı ve horon oynandı. Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, etkinliğin sosyalleşmenin önemine vurgu yaparak her yıl düzenlenmesini planladıklarını belirtti.
AA,
27.10.2025 15:30
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 4.11.2025 17:35:15