Özgür Özel: "Recep Tayyip Erdoğan Adayları Olsun, İstanbul Seçimlerini Yenileyelim Bugün, Hodri Meydan" CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarına ilişkin "İstanbul seçimlerini yenileyelim. Gelsin düzenleme getirsin. Meclis'ten bir şey geçirerek yenileyelim. Sadece İstanbul'u değil, istiyorsa hadi hodri meydan, Adana'yı da yenileyelim, Antalya'yı da yenileyelim. Nereye saldırıyorsa yenileyelim. Millet versin kararı. Güveniyorsa kendisine hodri meydan. İddia ediyorum Recep Tayyip Erdoğan adayları olsun ben de Ekrem Başkan aday yapacağım bir buçuk milyon fark açacağız hodri meydan. Bir milyonun altında farkla kazanırsak İstanbul'u, seçimlerin bir kere daha yenilenmesine onay vereceğiz" dedi.
ANKA,
1.11.2025 18:52
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu... Akça Cupolo'dan İyi Parti'li Usta'ya: Dışarıda Başka, İçeride Başka Bir Hamaset Satıyorlar, Kurtulmuş'un Kurduğu Bu Komisyon, Aldığı İnisiyatif İçin Teşekkür... TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda konuşan DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Ceylan Akça Cupolo, İYİ Parti Grubu Sözcüsü ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ve TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş arasındaki tartışmaya yönelik, "Bugün size Milli Birlik ve Dayanışma Komisyonu'nu kurduğunuz için saldıran kişiler söz alıp dediler ki: 'Mecliste bir komisyon kuruldu. Biz karşıyız ama iyi bir komisyon. Çok iyi de çalışıyor. Bu işler çözülecek. İçeriye giren herkes Anayasa'yı ihlal ediyor.' Dışarıda başka, içeride başka bir hamaset satıyorlar. O sebeple size kurduğunuz bu Komisyon, aldığınız bu inisiyatif için teşekkür ediyorum. Umuyorum ki bu ülke başka bir halkın dilini duyduğunda kalbi sıkışacak gibi olan insanların ülkesi olmaz. Onun yerine Diyarbakır'a gidip bir üniversitenin açılışında, 'Bi hev re bibin dil bi dil, dest bi dest; aştî li nav me ra best' diyorum" diye konuştu.
ANKA,
31.10.2025 20:17
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
İstanbul Adliyesi Önünde 'Savunma Nöbeti'... Özer: Pes Etmemekte Kararlıyız İBB Savunma Avukatlarının 'haksız ve hukuksuz şekilde gözaltına alınan, tutuklanan' avukatlar için her perşembe tuttuğu 'Savunma Nöbeti' İstanbul Adliyesi önünde tutuldu. Nöbette Ekrem İmamoğlu'nun ifade için getirildiği pazar günü adliye çevresinde yaşananları anlatan İstanbul Barosu Başkan Yardımcısı Rukiye Leyla Süren “Türkiye Barolar Birliği tarafından İstanbul Barosuna tahsis edilen Baro bölümüne ve adliyeye geçişim engellendi” dedi. Esenyurt’un tutuklu Belediye Başkanı Ahmet Özer’in avukat kızı Seraf Özer de “Bir yıl önce tam da bugün bir kabusa uyandım. Babamın haksız tutukluluğunun birinci senesi... Biz ilk değildik, yıllardır hukuksuzluğa uğrayan yüzlerce siyasi onlarca meslektaşımız bu görüntü karşısında gerçekten umutlu direnişimizi sürdürmek zor olsa da asla pes etmemekte kararlıyız” dedi.
ANKA,
30.10.2025 15:32
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Ekrem İmamoğlu'nun "Casusluk" Suçlamasıyla Tutuklanması Dünya Basınında CHP'nin tutuklu Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ ve Necati Özkan'ın “casusluk” iddiasıyla tutuklanması dünya basınında yer buldu. Alman, Fransız, İngiliz ve Katar basını olayları gündemine taşıdı. Haberlerde, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, en üst düzey rakibi muhalefet lideri üzerindeki baskıyı yoğunlaştırdı" şeklinde yorumlar yer aldı.
ANKA,
27.10.2025 17:38
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Özgür Özel: "Mücadeleyi Bir Üst Seviyeye Taşımak Durumundayız" CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun casusluk suçlamasıyla yeniden tutuklanmasının ardından partisinin stratejisine ilişkin, “Mücadeleyi gevşetemeyiz. Onlar da seviye yükseltiyorlar. Level atlattılar, bir üst seviyeye taşıdılar saldırganlığı, iftirayı, zulmü. Biz de mücadeleyi bir üst seviyeye taşımak durumundayız. Bir yandan da muhalefeti toplumsallaştırmayı başardığımız gibi, diğer siyasi partilerle dayanışmayı da sürdürmek için birtakım görüşmeler, tasarımlar geliştiriyoruz” dedi.
ANKA,
28.10.2025 13:10
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 4.11.2025 15:59:32