AK Parti Genel Başkanvekili Ala, Karabağ Zaferi'nin 5. yılını kutladı
AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, "Azerbaycan Cumhuriyeti'nin Karabağ savaşında kazandığı şanlı zaferin yıl dönümünü tebrik ediyor, bu mücadelede şehit olanları rahmet ve minnet, gazileri ise saygıyla anıyoruz.
AA, 7.11.2025 23:16
Kars'ta, Azerbaycan'ın Karabağ Zaferi'nin 5. Yılı Coşkuyla Kutlandı Azerbaycan’ın Karabağ Zaferi'nin 5. yılı, Kars'ta düzenlenen programla kutlandı. Azerbaycan'ın Kars Başkonsolosu Zamin Aliyev, "30 yıllık işgalin ardından 44 gün süren vatan savaşı sonrası, Azerbaycan Başkomutanı İlham Aliyev’in önderliğindeki cesur Azerbaycan ordusunun, parlak bir zafer kazanarak vatan topraklarını geri almıştır ama bağımsızlığı korumak, onu kazanmaktan daha zordur" dedi.
ANKA,
8.11.2025 13:19
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu... Kurtulmuş'tan "Terörsüz Türkiye" Mesajı: ya Biz Başaracağız ya Emperyalistler Başaracak TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda milletvekillerinin sorularını yanıtladı. Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu çalışmalarına ilişkin, "Bu sürecin başından bu yana kadar Anayasa’nın ilk 4 maddesiyle ilgili hiçbir tartışma gündeme gelmemiş ve getirilmemiştir. Bu sürecin hiçbir yerinde federasyon, ayrı bir devlet kurmak gibi konular gündeme getirilmemiştir. Asla konuşulmamıştır. Bu sefer mutlaka başaracağız, başka çaremiz yoktur. Ya biz başaracağız ya emperyalistler başaracak" dedi.
ANKA,
31.10.2025 21:16
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 8.11.2025 16:16:05