Ali Babacan: "Evine Ekmek Götürmekte Zorlanan, Ay Sonunu Getiremeyen İnsanların Ülkesine Dönüştük" DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Bugün ülkemizde milyonlarca aile artık sadece deprem korkusuyla değil, büyük bir geçim korkusuyla da yaşamaya çalışıyor. Bıçak kemiğe dayandı. Edirne’den Hakkari’ye milletimiz feryat ediyor. Milletimiz ‘bıktık artık’ diyor. Evine ekmek götürmekte zorlanan, ay sonunu getiremeyen insanların ülkesine dönüştük. Aileler pazara gidip fileyi dolduramıyor. Markete gidip sadece etiket okuyup çıkıyorlar” dedi.
ANKA,
2.11.2025 17:02
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
İzmir'de Meslek Örgütlerinden Sağlık Kuruluşlarına Yeni Harçlar Öngören Kanun Teklifine Tepki İzmir Tabip Odası, İzmir Diş Hekimleri Odası ve İzmir Barosu, sağlık kuruluşlarına yeni harç öngören vergi paketine tepki gösterdi. Açıklamada, "Hekim ve diş hekimi muayenehaneleri, poliklinikler, kamu hizmeti sunan, kamusal amaca hizmet eden işyerleridir. Özel sağlık kuruluşlarının kamusal niteliğini yok sayan, sıradan ticari işletmeler gibi sınıflandıran anlayışı reddediyoruz. anayasal meşruiyeti olmayan harç uygulamasından geri adım atılmalı, bir daha gündeme gelmemek üzere teklif geri çekilmelidir" denildi.
ANKA,
31.10.2025 15:53
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
İzmir'de "Her Çocuğun Hakkı: Şiddet, İhmal ve İstismardan Korunma" Paneli CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, çocuklara güvenli bir ülke hazırlamak istediklerini belirterek, "Çocukların ihmal, şiddet, istismar gibi kötü muamelelerle karşılaşmaması; yaşam, eğitim, sağlık, barınma, beslenme ve erişim haklarından mahrum kalmaması için çalışmaya devam ediyoruz" dedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka da "İktidara geldiğimizde bir ulusal çocuk koruma eylem planı hazırlayacağız. Cumhuriyet yeniden kimsesizlerin kimsesi olacak, güven içinde yaşadığı bir ülke olacak" diye konuştu.
ANKA,
30.10.2025 17:33
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
İzmir'de Fener Alayı Yürüyüşü Düzenlendi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında İzmir'de düzenlenen fener alayı yürüyüşünde kalabalık, Konak Saat Kulesi önünde toplanarak Alsancak yönüne yürüdü. Yürüyüşte 350 metrelik Türk bayrağı taşındı ve etkinlikler havai fişek gösterisi ve Haluk Levent konseriyle sona erdi.
DHA,
29.10.2025 23:10
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 9.11.2025 01:04:53