Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin  -  Yerel Haberler
3 Mayıs 2024 Cuma 07:48 

Haberlerinde Ara:
New Page 1
ERZURUM Haberleri
ERZURUM İlçeleri
AŞKALE
AZİZİYE
ÇAT
HINIS
HORASAN
ILICA
İSPİR
KARAÇOBAN
KARAYAZI
KÖPRÜKÖY
NARMAN
OLTU
OLUR
PALANDÖKEN
PASİNLER
PAZARYOLU
ŞENKAYA
TEKMAN
TORTUM
UZUNDERE
YAKUTİYE
Diğer Şehirler
Kişiler
 
 

 

KARAYAZI Haberleri

KARAYAZI haberleri için kaynağı.
Bu haberleri sitenize eklemek için tıklayın.

 

<< önceki sayfa

Sayfa: 1 2


Utku Çakırözer, 2023 Yılı Basın Özgürlüğü Raporu'nu Yayınladı: "10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Türkiye'de Gazeteciler Kara Bir Tabloyla Karşı Karşıya"
CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, 2023 yılı Basın Özgürlüğü Raporu'nu açıkladı. Çakırözer, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde Türkiye'de gazeteciler kara bir tabloyla karşı karşıya. 1 yıl içinde gazeteciler tam 553 kez hakim karşısına çıkarak haberini, sosyal medya paylaşımı savunmak zorunda bırakıldı. Türkiye'de 72 gazeteci gözaltına alınırken bunlardan 27'si yaptıkları haberler nedeniyle tutuklandılar. RTÜK iktidarın sopası olma rolünü 2023'te de oynadı. 59 kez ceza verdi, kanallar karartıldı, milyonlarca maddi para cezası kesildi toplam 6 kanala. Sansür yasası 2023 yılında uygulamaya geçti ve bu yasadan en büyük zararı gazeteciler gördü. 33 gazeteci hakkında 36 soruşturma açıldı. 6 gazeteci gözaltına alındı, bunlardan 4'ü tutuklandı" dedi.
ANKA, 9.1.2024 19:01   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Karayazı ilçesinde kan bağışında bulundu
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Karayazı ilçesinde düzenlenen kampanya kapsamında 41'inci kez kan bağışında bulundu. Çiftçi, kan vermenin önemine dikkat çekerek, vatandaşları kan bağışına davet etti. Ayrıca, Çiftçi, 40'ıncı bağışında aldığı altın madalya ve beratının ardından hedefinin 45'inci bağış olduğunu belirtti ve kampanyayı düzenleyenlere teşekkür etti.
AA, 29.12.2023 16:57   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler



Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi Karayazı'da Kan Bağışında Bulundu
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Karayazı ilçesinde düzenlenen kampanya kapsamında 41. kez kan bağışında bulundu. Çiftçi, kan vermenin önemine dikkat çekerek vatandaşları kan bağışına davet etti.
AA, 29.12.2023 16:55   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Erzurum Karayazı'da Süt Üreticileri İçin Süt Toplama Merkezi Kuruldu
Erzurum'un Karayazı ilçesinde, belediye desteğiyle kurulan süt toplama merkezi, çoğunluğu kadınlardan oluşan 312 süt üreticisinin geçim kaynağı haline geldi. İlçede bulunan yaklaşık 90 bin büyükbaş ve 125 bin küçükbaş hayvanın sütleri, proje kapsamında toplanarak Erzurum Ticaret Borsası ve çeşitli kurumlara satılıyor. Proje sayesinde üreticiler, hayvanlardan elde ettikleri sütü değerinde satabilirken aile bütçelerine de katkı sağlıyorlar.
AA, 29.12.2023 11:54   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Karayazı'da Kadınlar Geçimini Süt Üretiminden Sağlıyor
Erzurum'un hayvan varlığıyla öne çıkan Karayazı içesinde, belediye desteğiyle kurulan süt toplama merkezi, çoğunluğu kadınlardan oluşan 312 süt üreticisinin geçim kaynağı oldu.
AA, 29.12.2023 11:51   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Erzurum'da okullar tatil mi? 25 Aralık günü okul var mı, kaç gün tatil, ne zaman açılacak?
Erzurum'da okulların tatil olup olmadığı ve ne zaman açılacağı merak konusu oluyor. 25 Aralık Pazartesi günü okulların tatil olup olmadığı sorgulanıyor. Ülke genelinde yoğun kar yağışları nedeniyle Erzurum'da okul durumu merak ediliyor. Erzurum'da dün gün boyu etkili olan tipi ve kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Peki, Erzurum'da okullar tatil mi? 25 Aralık günü okul var mı, kaç gün tatil, ne zaman açılacak?
Haberler.com, 25.12.2023 09:58   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kar yağışı eğitimi etkiledi! Birçok il ve ilçede okullar tatil
Ülke genelinde etkisini sürdüren kar yağışı ve soğuk hava, eğitimde aksamalara yol açtı. Kar yağışı nedeniyle Ağrı, Ardahan, Kars, Erzincan, Bingöl Karlıova, Kastamonu, Bayburt, Karabük, Artvin, Van'ın 4 ilçesi ile Erzurum'un 10 ilçesi ve Giresun'un 4 ilçesinde eğitime ara verildi.
Haberler.com, 24.12.2023 22:48   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


 

<< önceki sayfa

Sayfa: 1 2

 

 
İlgili Kişiler
 -
 

 Tel: 505 6493946
 Celal Şaka
 KARAYAZI Belediye Başkanı

 Tel: 5412174
 
İlgili Siteler
karayazı Erzurum Ve Eğitim - karayazi.com.tr.tc -
Karayazı, Tekman, Karaçoban, Varto haritası, harit
YerelNET - [ Erzurum - Karayazı ]
YerelNET - [ Karayazı Belediyesi ]
Ahmet Kaya Karayazı lyrics
Rent A Car - Erzurum - Karayazı - Araba.Com.TR
Karayazı, Erzurum - Vikipedi
Kentimiz.net - Erzurum > Karayazı

Site Ekle >>

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 3.5.2024 07:48:25
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.