MHP'den Turizm İşletmeleri için Yılda 2 Kez Denetim Teklifi
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, tüm turizm işletmelerinin yılda 2 kez denetlenmesine ilişkin kanun teklifini TBMM'ye sunduklarını açıkladı. Bu teklif, yangın güvenliği açısından önem taşıyor.
DHA, 3.2.2025 19:19
CHP Grup Toplantısı... Özgür Özel: "Kartalkaya Soruşturma Komisyonu'na İmza Atan Milletvekili Sayısı 260'ı Geçti" CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bolu Kartalkaya'daki yangın faciasına ilişkin Meclis'te Soruşturma Komisyonu kurulması için toplanan imzanın 260'a ulaştığını belirterek, "Grubu bulunanların tamamı attı, grubu bulunmayan milletvekilleri attı, bağımsızlar atıyor 260'ın üzerinde ilerliyoruz. 301'i bulursak Yüce Divan'a gidip gitmesini Meclis soruşturacak. Savcı gibi istediği her belge gelecek Meclis'e. Ama bizim 35-40 tane ettiği yemine sadık, torununun gözüne bakınca utanmayacak, evladına hesap verme kapasitesi olan, komşusundan utanacak, ilkokul öğretmeninden utanacak 40 milletvekiline ihtiyacımız var daha. Bunun için AK Parti ve MHP gruplarını ziyaret edeceğiz. Gerekirse bütün milletvekillerini teker teker ziyaret edeceğiz ve bu vicdani sorumluluğu hatırlatacağız" ifadesini kullandı.
ANKA,
11.2.2025 14:52
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
CHP Grup Toplantısı... Özgür Özel: "Kültür ve Turizm Bakanının Yargılanması İçin Partilerle Görüşeceğiz" CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kartalkaya yangın faciasına ilişkin olarak, "CHP olarak bir soruşturma komisyonu önerisini hazırladık. Bu hafta içinde önce bütün muhalefet grup yönetimlerine ziyaretlerde bulunacağız. Onlardan 279 rakamını sağlayana kadar ortaklaşmak için çaba sarfedeceğiz. Ardından 21 tane vicdanlı, oy aldığı Anadolu'nun temiz insanlarından korkacak milletvekiline ihtiyacımız var. Milletvekillerine teker teker ulaşıp 'bu ayıba ortak olmayın, bu bakanı Yüce Divan'a yollayalım. Anayasa Mahkemesinde açık bir şekilde bu çark nasıl kurulmuş, bu evlatlar nasıl yanmış hep beraber bakalım' diyeceğiz" dedi.
ANKA,
4.2.2025 15:02
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 13.2.2025 00:26:42