Ziraat Bankası Genel Müdürü Çakar "En Büyük Hayırsever Benim" Dedi, Cumhurbaşkanı Erdoğan "Ben Verdim Deme, Devlet Verdi" Yanıtını Verdi
Adıyaman'da düzenlenen 6 Şubat depremlerinin ikinci yılını anma ve anahtar teslim törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar arasındaki diyalog damga vurdu. Çakar, depremzedelere yapılan yardımlardan bahsederken "Burada en büyük hayırsever benim, en çok parayı ben verdim" dedi. Erdoğan da "Koskoca devlet bankası, bırak sen, ben verdim deme, devlet verdi" ifadelerini kullandı.
ANKA, 6.2.2025 23:42
İyi Parti Grup Toplantısı... Dervişoğlu: "Bu İktidar, Bu Ülkeyi Rehin Koyabileceği Bir Sermaye Olarak Sömürmektedir" İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "İktidarın akıl almaz işleri, devlet yönetme ciddiyetinden ve niyetinden uzak hal ve hareketleri, milletimize işsizlik, yoksulluk, umutsuzluk olarak geri dönmektedir. Adam kayırmacılığının, ben yaptım oldu anlayışlarının bedelini, yangınlarda, sellerde, türlü ihmal ve umursamazlık dolu hadiselerle, Yenidoğan Çetesi olayında olduğu gibi kaybettiğimiz bebeklerimizle kısaca vatandaşlarımı canlarıyla ödemektedir. Bir kez daha üzerine basa basa söylüyoruz ki, iktidar Türkiye’yi bırakın yönetememeyi, yönetmemektedir. Bu iktidar, bu ülkeyi rehin koyabileceği bir sermaye olarak sömürmektedir" dedi.
ANKA,
5.2.2025 14:28
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Yeni Yol Grup Toplantısı... Ahmet Davutoğlu: "Depremde Bu Halka Bu Cefayı Çektirenlerden Hesap Sorulacak" Yeni Yol’un grup toplantısında konuşan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 6 Şubat depremlerine ilişkin “Bu insanların duymak istediği biraz hüzün, biraz dert paylaşmak. Şov yapmak değil. Hesap sorulacak. Kimse böyle kalacak zannetmesin. Nasıl onlar 13 yıl önceki dosyaları açıp hesap soruyorlar, bir gün bu depremde bu halka bu cefayı çektirenlerden hesap sorulacak. Geriye doğru istemediğiniz kişiye davaları açıyorsunuz. Sanıyor musunuz ki bu davalar açılmayacak. Sanıyor musunuz ki o ilahi divanda size soru sorulmayacak. Kolonları yıkanlara, inşaat malzemesinden çalan müteahhitlere ve onlara izin verenlere sorulmayacak mı sanıyorsunuz, sorulacak” dedi.
ANKA,
5.2.2025 14:03
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 12.2.2025 20:55:02