Filistin'e mi gidiyor? Bakan Fidan'dan gündem yaratacak açıklamalar Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Başkanı Donald Trump'ın ''Gazze'den Filistinlilerin tehcir edilmesi'' ile ilgili açıklamaları konusunda ''Filistin tehciri kabul edilemez. Bu türden tekliflerin ciddiye alınması gerektiğini düşünmüyoruz'' dedi. Filistin'e bir ziyaret gerçekleştirmek istediğini de kaydeden Fidan, ''Şartlar müsait olursa benim gelmemde bir sıkıntı yok'' diye konuştu.
ANKA,
9.2.2025 21:13
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Filistin'e mi gidiyor? Bakan Fidan'dan gündem yaratacak açıklamalar Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Başkanı Donald Trump'ın "Gazze'den Filistinlilerin tehcir edilmesi" ile ilgili açıklamaları konusunda "Filistin tehciri kabul edilemez. Bu türden tekliflerin ciddiye alınması gerektiğini düşünmüyoruz" dedi. Filistin'e bir ziyaret gerçekleştirmek istediğini de kaydeden Fidan, "Şartlar müsait olursa benim gelmemde bir sıkıntı yok" diye konuştu.
ANKA,
9.2.2025 21:02
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Fatih Erbakan: "Cumhurbaşkanı'nın 'Dostum Trump'a' İki Çift Söz Edilmediğini Üzülerek Görüyorum" Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ABD Başkanı Trump'ın "Gazze'deki Filistinlileri yerinden etme planı"na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sessiz kaldığını öne sürdü. Erbakan, "Peki ya bizim hükümetimiz ne diyor? Türkiye'miz ne diyor? Sayın Cumhurbaşkanı'ndan bugüne kadar bu konuyla ilgili 'dostum Trump'a' iki çift söz edilmediğini üzülerek görüyorum. Açık ve net çağrımızı yapıyorum. Bu saldırgan ve Siyonist plan karşısında; Türkiye’deki tüm Amerikan üslerini ve radarlarını kapatın. İsrail’e, petrol başta olmak üzere tüm ticari ve stratejik sevkiyatı kesin. İsrail ile tüm diplomatik ilişkileri sıfırlayın" dedi.
ANKA,
9.2.2025 13:10
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 12.2.2025 14:58:53