Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
24 Haziran 2025 Salı 09:35 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Donald Trump
Recep Tayyip Erdoğan
Vladimir Putin
Binyamin Netanyahu
Fatih Altaylı
Serdal Adalı
Ayetullah Ali Hamaney
Yılmaz Tunç
Antonio Guterres
Mesud Pezeşkiyan
Yerel Haberler
Istanbul
Tahran
Ankara
Bursa
Kocaeli
Aydın
Samsun
Izmir
Antalya
Adana
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Aziz İhsan Aktaş kimdir? Aziz İhsan Aktaş kaç yaşında, nereli?

Aziz İhsan Aktaş kimdir? Son günlerde adı yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarıyla gündeme gelen Aziz İhsan Aktaş hakkında merak edilen birçok detay araştırılıyor. Özellikle İstanbul merkezli yürütülen soruşturmalarda sıkça adı geçen Aziz İhsan Aktaş kimdir, ne iş yapar ve kamuoyunun gündemine nasıl oturdu?
Haberler.com, 19.6.2025 13:14


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında 25'den fazla şüpheli etkin pişmanlık hükümlerinden faydalandı
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında 25'den fazla şüpheli etkin pişmanlık hükümlerinden faydalandı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ve görevinden uzaklaştırılan tutuklu başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında 25'den fazla şüpheli etkin pişmanlık...
İHA, 20.6.2025 22:32   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında 25'den fazla şüpheli etkin pişmanlık hükümlerinden faydalandı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ve görevinden uzaklaştırılan tutuklu başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında 25'den fazla şüpheli etkin pişmanlık hükümleri çerçevesinde ifade vererek tahliye edildi.
İHA, 20.6.2025 14:50   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




CHP'li Murat Emir: Dmm, Akın Gürlek'in Lüks Yat Gezmesini "Adalet Bakan Yardımcısı Sıfatıyla Yat Fuarında Nezaket Ziyareti" Diye Savunuyor
CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nin İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek için yaptığı açıklamaya ilişkin olarak, "DMM, Akın Gürlek’in lüks yat gezmesini "Adalet Bakan Yardımcısı sıfatıyla yat fuarında nezaket ziyareti" diye savunuyor. Alıcı gözle bakmamış, sadece gezmiş! Tıpkı Zafer Çağlayan’ın 240 bin euroluk rüşvet saatine "hediye" demesi, Mehmet Şimşek’in milyonluk araçlar için "çerez parası" yakıştırması, Erdoğan’ın "gemi ile gemicik" farkını anlatması gibi!" ifadesini kullandı.
ANKA, 17.6.2025 22:41   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'li Murat Emir: Dmm, Akın Gürlek'in Lüks Yat Gezmesini "Adalet Bakan Yardımcısı Sıfatıyla Yat Fuarında Nezaket Ziyareti" Diye Savunuyor
CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nin İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek için yaptığı açıklamaya ilişkin olarak, "DMM, Akın Gürlek’in lüks yat gezmesini "Adalet Bakan Yardımcısı sıfatıyla yat fuarında nezaket ziyareti" diye savunuyor. Alıcı gözle bakmamış, sadece gezmiş! Tıpkı Zafer Çağlayan’ın 240 bin euroluk rüşvet saatine "hediye" demesi, Mehmet Şimşek’in milyonluk araçlar için "çerez parası" yakıştırması, Erdoğan’ın "gemi ile gemicik" farkını anlatması gibi!" ifadesini kullandı.
ANKA, 17.6.2025 22:30   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Kadın Kolları Başkanı Asu Kaya:  Tutuklanan Her Kadınla, Toplumsal Çatışma Körükleniyor, Ortak Yaşama Dair Umutlar Zedeleniyor
CHP Kadın Kolları Başkanı Asu Kaya, "Bir kadını çocuğundan koparmak, işinden etmek, hangi vicdana sığar? Bir annenin emeğini cezalandırmak, hangi toplumsal düzeni korur? Tutuklanan her kadınla, toplumsal çatışma körükleniyor, ortak yaşama dair umutlar zedeleniyor. Hepimizi sessiz bir karanlığa sürüklemek istiyorsunuz. Ama biz inadına buradayız. Susmuyoruz, susmayacağız! Çünkü iradelerini yok saymaya çalıştığınız, seçtikleri belediye başkanlarını tutsak olarak hapse koyduğunuz, onlar için projeler üreten kadınları çocuklarından uzakta, ellerinde kelepçelerle güvensiz bıraktığınız biz kadınlar, her şeye rağmen ve inat birbirimize ve bu ülkenin geleceğine irademizle sahip çıkmaya söz verdik." dedi.
ANKA, 18.6.2025 21:35   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İBB Meclisi'nde Gündem ve Tutuklu Başkanlar
İBB Meclisi'nin oturumu, tutuklu belediye başkanları ve onlara dair iddialarla gündem oldu.
DHA, 16.6.2025 20:09   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İBB Meclisi'nde Tutuklu Belediye Başkanları Hatırlandı
İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Haziran ayı üçüncü oturumu, tutuklu belediye başkanlarının durumlarının gündeme gelmesiyle devam etti. Oturumda, tutuklu başkanların isimleri anıldı ve çeşitli iddialar dile getirildi.
DHA, 16.6.2025 19:58   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ekrem İmamoğlu İkinci Duruşmasında Mahkeme Karşısında
Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı'na yönelik sözleri nedeniyle yargılanıyor. Duruşma sırasında izdiham yaşandı ve İmamoğlu alkışlarla karşılandı.
ANKA, 16.6.2025 10:29   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel: "Kurultay Davasında Butlan ya da Kayyum Kararı Çıkarsa Tanımam"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin 38’inci Olağan Kurultayına ilişkin 30 Haziran’da görülecek davada butlan ya da kayyum kararı çıkarsa kararı tanımayacağını bildirerek, “Nasıl İBB'ye kayyum kararı çıktı, aslında kayyum niyeti çıktı, biz tanımadık bunu ve gittik iradeye sahip çıktık... Ben delegenin de üyenin de bize oy veren herkesin de iradesine sahip çıkarım. Butlan kararı çıkarsa benim gözümde o da butlandır, yok hükmündedir” ifadelerini kullandı.
ANKA, 15.6.2025 12:01   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İstanbul'da Yks'ye Girecek Öğrenciler İbb'ye Bağlı Toplu Ulaşım Araçlarından Ücretsiz Faydalanacak
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı toplu ulaşım araçları, 21 Haziran Cumartesi ve 22 Haziran Pazar yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrenci ve görevlilere ücretsiz hizmet verecek. İBB, ayrıca sınav günleri 39 ilçedeki 39 okulda öğrencilere kumanya dağıtacak.
ANKA, 19.6.2025 14:08   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'nin İlçe Belediye Başkanları Toplantısı... Gökan Zeybek: Ne Yaparlarsa Yapsınlar CHP'nin Tek Başına İktidara Gelmesini Asla Engelleyemeyecekler
CHP’nin nüfusu 100 binin üzerinde olan ilçelerin belediye başkanları, Balıkesir'in Bandırma ilçesinde düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Bandırma Belediyesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, “Göreceksiniz, gösterdiğimiz Cumhurbaşkanı adayımızla ve milletvekilleriyle birlikte, ilk seçimde Türkiye’de parlamentoda da sayısal çoğunluğa ulaşacak bir desteği milletimiz bize verecektir. Benim Anadolu’daki mitinglerden, İstanbul’daki mitinglerden, gittiğimiz her seçim çevresinde halk memnuniyetinden gördüğüm temel yaklaşım budur.Ne yaparlarsa yapsınlar, Cumhuriyet Halk Partimizin tek başına iktidara gelmesini asla engelleyemeyeceklerdir” dedi.
ANKA, 18.6.2025 14:24   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


TBMM İhtisas Komisyonları Belirlendi
TBMM'de ihtisas komisyonları başkanları ve üyeleri seçildi. AK Parti vekilleri öne çıktı.
DHA, 17.6.2025 18:46   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


TBMM İhtisas Komisyonları Başkanları Belirlendi
TBMM Genel Kurulu, 28'inci Yasama Dönemi'nin ikinci devresinde ihtisas komisyonlarının başkan, başkan vekili, sözcü ve katip üyelerini seçti. Birçok komisyonda AK Parti milletvekilleri göreve getirildi.
DHA, 17.6.2025 18:35   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ümit Özdağ kimdir? Ümit Özdağ kaç yaşında, nereli?
Ümit Özdağ kimdir? Türk siyasetinin dikkat çeken isimlerinden biri olan Ümit Özdağ, akademik geçmişi, düşünce kuruluşlarıyla öne çıkışı ve milliyetçi çizgideki siyasi duruşuyla tanınan bir liderdir. Siyasi gelişmelerle birlikte "Ümit Özdağ kaç yaşında, nereli?" gibi sorular da sıkça araştırılıyor.
Haberler.com, 19.6.2025 11:23   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İmamoğlu'ndan Gaziosmanpaşa Tepkisi: Adaletin Olmadığı Bir Memlekette, Ne Yatırım Ne Huzur Ne Gelecek Ne Refah Ne Bereket Ne de Zenginlik Olur
CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’i tehdit ettiği iddiasıyla hakkında açılan davada Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe’nin yerine ilçe meclisince vekaleten seçilen kişinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tebrik edilme anlarını ve görüntülerini de eleştirdi. İmamoğlu, “Gasp edilmiş bir belediye başkanının yerine, mecliste seçilen bir başka kişi adına, sevinç naraları atılan, koltuk hırsının tavan yaptığı bir ortamın kutlamasını yapan bir ortamdayız, durumdayız... Bir ülkeyi ayakta tutan ne silah gücüdür ne servet birikimidir. O ülkeyi ayakta tutan tek şey adalettir, haktır ve hukuktur. Ve adaletin olmadığı bir memlekette, bilmeliyiz ki ne yatırım olur ne huzur olur ne gelecek olur ne refah olur ne bereket olur ne de zenginlik olur” dedi.
ANKA, 16.6.2025 15:48   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ekrem İmamoğlu'nun Başsavcıyı Tehdit İddiasıyla Yargılanmasına Devam Edildi
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek ve ailesini tehdit ettiği iddiasıyla yargılandığı davada savunma yapmaya başladı. İddianamede İmamoğlu'nun 7 yıl 4 aya kadar hapis cezasıyla karşı karşıya olduğu belirtiliyor.
İHA, 16.6.2025 13:53   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İBB Başkanı İmamoğlu'nun Davasında İkinci Celse Başladı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek ve ailesini tehdit iddiasıyla yargılanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun davasının ikinci celsesi Silivri'de başladı. 7 yıl 4 aya kadar hapis cezası talep ediliyor.
İHA, 16.6.2025 10:42   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Süleyman Demirel: Türk Siyasi Tarihine İz Bırakan Lider
Türkiye'nin 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, 17 Haziran 2015'te 91 yaşında hayatını kaybetti.
AA, 15.6.2025 11:18   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Haftanın tarihine bakış
Türk siyasetinin fötr şapkalı "baba"sı Süleyman Demirel, 17 Haziran 2015'te 91 yaşında hayata gözlerini yumdu.
AA, 15.6.2025 11:07   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 24.6.2025 09:35:04
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.