Ümit Özdağ: "Düşman Ceza Hukuku Çerçevesinde Tutuklu Olan Bütün İnsanlara Selamlarımı Yolluyorum"
Tutuklu bulunduğu Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan dün tahliye edilen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin genel merkezinde davul ve zurnalarla karşılandı. Özdağ, "Arkadaşlarımız burada gördüğünüz gibi büyük bir neşe içerisinde ve davulla zurnayla karşıladılar. Ancak ortada ne yazık ki davul ve zurnayla neşe içerisinde olabileceğimiz bir Türkiye manzarası yok. Birçok suçsuz insan haksız yere tutuklu olarak şu anda Silivri'de ve değişikçe cezaevlerinde kalıyorlar" dedi.
ANKA, 18.6.2025 16:04
TBMM Genel Kurulu... CHP'li Emir'den İktidara İsrail Eleştirisi: İç Cepheyi Güçlendirmenin Bir Yolu Vardır, O da Adalettir CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, "Siyasi iktidarın İsrail'i eleştirdiğini, İsrail'le ilgili her türlü güzel sözleri, her türlü meydanlarda nutukları attığını görüyoruz ama iş Amerika'ya gelince suspus oluyorlar. İsrail'e Filistin üzerinden giden 500 kat artmış olan dış ticareti mi durdurdunuz? Türk halkına diyorsunuz ki: 'İç cepheyi kuvvetlendirelim sırada Türkiye var.' Muhalefet sussun, demokrasi, adalet talep etmesin; biz bunu reddediyoruz. İç cepheyi güçlendirmenin bir yolu vardır, o da adalettir. Adaletsizliklerinizden, hukuksuzluklarınızdan vazgeçin, iç cephe o şekilde kuvvetlenecektir" dedi.
ANKA,
17.6.2025 19:03
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Ümit Özdağ, Özgür Özel'i Ziyaret Etti... Özel: "Muhalefetin Birbiriyle Sürtüşmesi Bir Kişiyi Memnun Eder" Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Özgür Özel’i CHP Genel Merkezi’nde ziyaret etti. Özel, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun CHP’li Meclis Başkanvekili Tekin Bingöl hakkındaki ifadelerine karşılık, “Muhalefetin böyle meselelerden dolayı birbiriyle çelişki, birbiriyle sürtüşme, sert dillerle birbirine cevap vermesinin hiçbirimizi değil, bir kişiyi memnun edeceğini biliyoruz. O kişi de bugün hepimize birden zulmeden kişidir. ‘Kimlerle müttefikse onlar hep birlikte, biz tekiz’ demesinler. Bizim karşımızda tek olan, Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran partinin ve son seçimlerin ve tüm anketlerin birinci partisinin dışında kendisini tutan birisi, milleti dışlamış olur. Müsavat Bey bunu hiç istemez” dedi.
ANKA,
19.6.2025 15:20
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Ümit Özdağ'ın Savunmasından: "Beraat Kararıyla İnsanların Adalet İçin Tekrar Umutlanmasını Sağlayacaksınız" Sosyal medya paylaşımları nedeniyle "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek" suçlamasıyla 149 gündür tutuklu bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, esas hakkındaki mütalaaya karşı savunma yaptı. Özdağ, siyasi bir soruşturma çerçevesinde tutuklu bulunduğunu, hakim ve savcılar üzerinde büyük bir baskı olduğunu ileri sürerek, "Sizin iyi bir hukukçu olduğunuzu, sizi tanıyan herkes söylüyor. Bugün vereceğiniz tek adil karar olan beraat kararı ile 86 milyon insana, merakla bu davanın sonucunu bekleyen Türk milletine, ülkemizde bağımsız yargı olmasa da bağımsız yargıçlar olduğu mesajını verecek ve insanların adalet için tekrar umutlanmasını sağlayacaksınız" dedi.
ANKA,
17.6.2025 12:17
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
İmamoğlu'ndan Gaziosmanpaşa Tepkisi: Adaletin Olmadığı Bir Memlekette, Ne Yatırım Ne Huzur Ne Gelecek Ne Refah Ne Bereket Ne de Zenginlik Olur CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’i tehdit ettiği iddiasıyla hakkında açılan davada Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe’nin yerine ilçe meclisince vekaleten seçilen kişinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tebrik edilme anlarını ve görüntülerini de eleştirdi. İmamoğlu, “Gasp edilmiş bir belediye başkanının yerine, mecliste seçilen bir başka kişi adına, sevinç naraları atılan, koltuk hırsının tavan yaptığı bir ortamın kutlamasını yapan bir ortamdayız, durumdayız... Bir ülkeyi ayakta tutan ne silah gücüdür ne servet birikimidir. O ülkeyi ayakta tutan tek şey adalettir, haktır ve hukuktur. Ve adaletin olmadığı bir memlekette, bilmeliyiz ki ne yatırım olur ne huzur olur ne gelecek olur ne refah olur ne bereket olur ne de zenginlik olur” dedi.
ANKA,
16.6.2025 15:48
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 26.6.2025 07:23:00