Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin  -  Yerel Haberler
29 Mart 2024 Cuma 17:16 

Haberlerinde Ara:
New Page 1
GİRESUN Haberleri
GİRESUN İlçeleri
ALUCRA
BULANCAK
ÇAMOLUK
ÇANAKÇI
DERELİ
DOĞANKENT
ESPİYE
EYNESİL
GÖRELE
GÜCE
KEŞAP
PİRAZİZ
ŞEBİNKARAHİSAR
TİREBOLU
YAĞLIDERE
Diğer Şehirler
Kişiler
 
 

 

TİREBOLU Haberleri

TİREBOLU haberleri için kaynağı.
Bu haberleri sitenize eklemek için tıklayın.

 

Sayfa: 1 2 3

 sonraki sayfa >>


Kara Yollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor
Kara yollarında yapılan yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle birçok kesimde yavaş gidilmesi ve trafik işaretlerine uyulması gerekmektedir. Kocaeli-Yalova yolunda orta refüj drenaj sistemleri temizlik çalışması yapılırken, İzmir-Aydın Otoyolu'nda üstyapı çalışmaları sebebiyle Aydın-İzmir istikametinde bazı şeritler ulaşıma kapatılmıştır. Mudurnu-Bolu yolunda köprü yapım çalışmaları devam ederken, Anamur-Aydıncık yolunda heyelan önleme çalışmaları sürmektedir. Samsun-Ordu yolunda Yunus Emre Tüneli'nin bakım ve onarım çalışmaları yapılmaktadır. Elazığ-Malatya yolunda üstyapı yenileme çalışmaları devam ederken, Siverek-Adıyaman yolunda heyelan nedeniyle kontrollü ulaşım sağlanmaktadır. Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunda deniz tahribatı sebebiyle bölünmüş yolun bir şeridi kullanıma kapatılmıştır. Kalkan-Kaş yolunda sahil kesiminde taş tahkimat çalışmaları devam ederken, Yenişehir-Bilecik yolunda yapım çalışmaları sürmektedir.
AA, 28.3.2024 08:47   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kara Yollarında Yavaş Gidilmesi ve Trafik İşaretlerine Uyulması Gerekiyor
Kara yollarında yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerde yavaş gidilmesi ve trafik işaretlerine uyulması gerektiği bildirildi. Birçok yolun tek şeritten veya kontrollü olarak kullanıldığı belirtildi.
AA, 28.3.2024 08:45   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler



Giresun'da uçurumdan düşen köpek AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı
Giresun'un Tirebolu ilçesinde uçurumdan düşerek mahsur kalan köpek, AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, ip yardımıyla köpeği çıkardı. Köpek, mama ve su verilerek beslendikten sonra köy merkezine götürüldü. Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, köpeğin kurtarılmasından dolayı AFAD görevlilerine teşekkür etti.
AA, 27.3.2024 14:09   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


AFAD Ekipleri Uçurumdan Düşen Köpeği Kurtardı
Giresun'un Tirebolu ilçesinde uçurumdan düşerek mahsur kalan köpeği AFAD ekipleri kurtardı. Köpek, beslenmesi yapıldıktan sonra köy sakinlerine teslim edildi.
AA, 27.3.2024 14:07   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Dalgaların Etkisiyle Taşlar Yola Sürüklendi, Ulaşımda Aksamalar Yaşandı
Giresun'un Tirebolu ilçesinde rüzgarın etkisiyle oluşan dalgalar, Karadeniz Sahil Yolu'na taşları sürükledi. Bu durum, Giresun yönünde ulaşımda aksamalara neden oldu. Polis ekipleri güvenlik önlemi alırken, Karayolları ekipleri yolu temizleyerek kontrollü ulaşım sağlıyor.
AA, 27.3.2024 00:21   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Dalgalar Nedeniyle Taşlar Yola Sürüklendi, Ulaşımda Aksamalar Yaşanıyor
Giresun'un Tirebolu ilçesinde rüzgarın etkisiyle oluşan dalgalar nedeniyle taşlar Karadeniz Sahil Yolu'na sürüklendi. Ulaşımda aksamalar meydana gelen yolda polis ekipleri güvenlik önlemi aldı ve Karayolları ekipleri tarafından taşlar temizlenerek ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.
AA, 27.3.2024 00:19   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Bülent Kara kimdir? İYİ Parti Giresun Tirebolu Belediye Başkan adayı Bülent Kara kimdir?
İYİ Parti'nin aday tanıtım toplantıları ile yeni 31 Mart 2024 yerel seçim adaylarını açıklamaya devam ediyor. Peki, Bülent Kara kimdir İYİ Parti Giresun Tirebolu Belediye Başkan adayı Bülent Kara kimdir?
Haberler.com, 25.3.2024 23:29   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Adil Patanoğlu kimdir? Zafer Partisi Giresun- Tirebolu Belediye Başkan adayı Adil Patanoğlu kaç yaşında, nereli?
Adil Patanoğlu kimdir? Zafer Partisi Giresun- Tirebolu Belediye Başkan adayı Adil Patanoğlu kaç yaşında, nereli? Zafer Partisi'nin Giresun- Tirebolu Belediye Başkan adayı olan Adil Patanoğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli olduğu merak konusu oldu. Patanoğlu'nun biyografisi ve politik hayatı hakkında detaylar araştırılıyor.
Haberler.com, 25.3.2024 15:57   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kara yollarında yapılan çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor
Kara yollarında yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. İstanbul-Ankara yolunda yapım çalışmaları sebebiyle sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor. Aydın-Denizli Otoyolu'nda şev kayması nedeniyle emniyet şeridi ve sağ şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım orta ve sol şeritlerden devam ediyor. Ankara-Kırıkkale yolunda şerit daraltması ve aktarması yapılarak, ulaşım ikişer şeritten kontrollü sürdürülüyor. Tarsus-Adana Otoyolu bağlantı yolunda ulaşıma kontrollü izin veriliyor. Zonguldak-Devrek yolunda şev temizliği ve çelik ağ uygulama çalışmaları sebebiyle Zonguldak istikameti kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılıyor. Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunda deniz tahribatı nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor. Akseki-Manavgat yolunda yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sürdürülüyor. Bandırma-Biga yolunda kavşak düzenleme çalışmaları sebebiyle sol şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım sağ şeritten kontrollü devam ediyor. Tokat-Niksar yolunda şev tanzimi, Refahiye-İliç yolunda ise yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.
AA, 25.3.2024 08:45   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kara Yollarında Ulaşım Kontrollü Sağlanıyor
Yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam eden kesimlerde ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. İstanbul-Ankara yolunda yapım çalışmaları nedeniyle sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor. Aydın-Denizli Otoyolu'nda şev kayması sebebiyle emniyet şeridi ve sağ şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım orta ve sol şeritlerden devam ediyor. Ankara-Kırıkkale yolunda şerit daraltması ve aktarması yapılarak, ulaşım kontrollü sürdürülüyor. Tarsus-Adana Otoyolu bağlantı yolunda ulaşıma kontrollü izin veriliyor. Zonguldak-Devrek yolunda şev temizliği ve çelik ağ uygulama çalışmaları sebebiyle Zonguldak istikameti kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılıyor. Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunda deniz tahribatı nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor. Akseki-Manavgat yolunda yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sürdürülüyor. Bandırma-Biga yolunda kavşak düzenleme çalışmaları sebebiyle sol şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım sağ şeritten kontrollü devam ediyor. Tokat-Niksar yolunda şev tanzimi, Refahiye-İliç yolunda ise yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.
AA, 25.3.2024 08:43   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kara yollarında yapılan çalışmalar nedeniyle dikkatli olunmalı
Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. İstanbul-Ankara yolunun 3-6. kilometrelerindeki Kozluk Kavşağı mevkisinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanıyor. Aydın-Denizli Otoyolu'nun 19-22. kilometrelerinde şev kayması sebebiyle ulaşıma Aydın-Denizli istikametinde orta ve sol şeritlerden izin veriliyor. Ankara-Niğde Otoyolu'nun Emirler Kavşağı bağlantı yolu 1-2. kilometrelerinde bakım onarım çalışmaları dolayısıyla Ankara ve Niğde istikametlerinde sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü gerçekleştiriliyor. Anamur-Aydıncık yolunun 44-45. kilometrelerinde heyelan önleme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Samsun-Ordu yolunun Ünye Çevre Yolu 6-8. kilometrelerinde Yunus Emre Tüneli'nin Samsun istikametindeki tüpünde yapılan bakım onarım çalışmaları sebebiyle ulaşım, diğer tüpten iki yönlü sürdürülüyor. Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunun 61. kilometresinde deniz tahribatı dolayısıyla bölünmüş yolun Tirebolu-Espiye istikametinde ulaşım tek şeritten kontrollü devam ediyor. Fethiye-Seydikemer-Kaş yolunun 20-39. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor. Harmancık-Tavşanlı-Kütahya yolunun 2-10. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor. Zonguldak-Devrek yolunun 4-5. kilometresinde şev temizliği ve çelik ağ uygulama çalışmaları dolayısıyla Zonguldak istikameti kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılıyor. Refahiye-İliç yolunun 22-52. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü sürdürülüyor.
AA, 22.3.2024 08:31   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kara Yollarında Yavaş Gidilmesi ve Trafik İşaretlerine Uyulması Gerekiyor
Kara yollarında yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam eden kesimlerde yavaş gidilmesi ve trafik işaretlerine uyulması gerektiği bildirildi. İstanbul-Ankara, Aydın-Denizli, Ankara-Niğde, Anamur-Aydıncık, Samsun-Ordu, Piraziz-Giresun-Tirebolu, Fethiye-Seydikemer-Kaş, Harmancık-Tavşanlı-Kütahya, Zonguldak-Devrek ve Refahiye-İliç yollarında çeşitli nedenlerle ulaşım kontrollü şekilde sağlanıyor.
AA, 22.3.2024 08:29   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kara yollarında yapılan çalışmalar nedeniyle dikkatli olunmalı
Kara yollarında yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam eden kesimlerde sürücülerin yavaş gitmeleri ve trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan yol durumu bültenine göre, birçok otoyol ve yol kesiminde üstyapı onarımı, yenileme çalışmaları, şev kayması, bağlantı yolu yapımı ve diğer çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. Sürücülerin bu kesimlerde dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları önemlidir.
AA, 19.3.2024 08:33   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kara Yollarında Yavaş Gidilmesi ve Trafik İşaretlerine Uyulması Gerekiyor
Kara yollarında yapılan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin yavaş gitmeleri ve trafik işaretlerine uymaları gerekmektedir. Birçok yol kesiminde şerit daraltma ve kontrollü ulaşım uygulanmaktadır.
AA, 19.3.2024 08:31   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Giresun'da Tombul Fındıkla Lezzetlenen Kadayıf Tatlıları Ramazanda İlgi Görüyor
Giresun'da üretilen tombul fındıkla lezzetlendirilen sütlü kadayıf ve coğrafi işaret tescilli fındık ezmeli kadayıf tatlısı, ramazanda damakları tatlandırıyor. Kentte yıl boyunca üretilen kadayıf tatlısının tüketimi, yaz mevsiminde turist ve gurbetçilerin, ramazanda ise yöre halkının ilgisiyle artıyor. Kadayıf ve fındık ezmesinin yoğurulup kıvam verilmesiyle üretilen fındık ezmeli kadayıf tatlısı, Giresun Ticaret ve Sanayi Odasının başvurusu üzerine 2021'de Türk Patent ve Marka Kurumunca tescil edildi. Sütlü kadayıf ise kıyılmış fındık, süt ve tereyağı kullanılarak yapılıyor. Ramazanda tatlı satışları 4 kat artıyor.
AA, 17.3.2024 10:49   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Giresun'da Tombul Fındıkla Lezzetlenen Sütlü Kadayıf ve Fındık Ezmesiyle Tatlı Damakları Tatlandırıyor
Giresun'da üretilen tombul fındıkla lezzetlendirilen sütlü kadayıf ve coğrafi işaret tescilli fındık ezmeli kadayıf tatlısı ramazanda damakları tatlandırıyor. Kadayıf ve fındık ezmesinin yoğurulup kıvam verilmesiyle üretilen fındık ezmeli kadayıf tatlısı, Giresun Ticaret ve Sanayi Odasının başvurusu üzerine 2021'de Türk Patent ve Marka Kurumunca tescil edildi.
AA, 17.3.2024 10:47   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kara Yollarında Ulaşım Kontrollü Sağlanıyor
Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. TEM Otoyolu'nun Babaeski-Lüleburgaz kavşakları güney taşıma yolunda üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları yapılacak. Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü dahil) Kesimi Otoyolu'nun Lapseki-Çanakkale kavşakları 0-1. kilometrelerinde bakım ve onarım çalışması sebebiyle Tekirdağ istikametinde bant aktarması yapılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü devam ediyor. Diğer yollarda da benzer şekilde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.
AA, 13.3.2024 09:38   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kara Yollarında Ulaşım Kontrollü Sağlanıyor
Kara yollarında yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. TEM Otoyolu, Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu, Ankara-Niğde Otoyolu ve diğer birçok yol kesiminde çalışmalar devam ediyor.
AA, 13.3.2024 09:36   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kara Yollarında Ulaşım Kontrollü Sağlanıyor
Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. TEM Otoyolu'nun Doğu Hereke-Batı Hereke kavşakları, Selçuk-Ortaklar-Aydın yolunun 0-3. kilometreleri, Ankara-Kırıkkale yolunun 25-27. kilometreleri ve diğer bazı kesimlerde yapılan çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.
AA, 10.3.2024 08:41   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kara Yollarında Ulaşım Kontrollü Sağlanıyor
Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. TEM Otoyolu, Selçuk-Ortaklar-Aydın yol, Ankara-Kırıkkale yol ve diğer birçok yol kesiminde çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü olarak devam ediyor.
AA, 10.3.2024 08:39   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


 

Sayfa: 1 2 3

 sonraki sayfa >>

 

 
İlgili Kişiler
 Burhan Takır
 

 Tel: 4114016 Faks: 4112077
 Fahrettin Göncü
 

 Tel: 505 4664032
 
İlgili Siteler
TİREBOLU WEB SAYFALARI
Tirebolu Tanıtım Sitesi - tirebolu.ilcesi.com - ww
Tirebolu Online | Ana Sayfa
Tirebolu Belediyesi Resmi Web Sitesi
Giresun İli Tirebolu İlçesi IŞIKLI KÖYÜ Web Sitesi
test rychlosti
.....::::: TIREBOLU \\\\||||//// M. Y . O. :::::..
Tirebolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
YerelNET - [ Tirebolu Belediyesi ]
Tirebolu, Giresun - Vikipedi
Tirebolu Belediyesi Resmi Web Sitesi
Tirebolu
Tirebolu Dumlupınar İlköğretim Okulu | www ...
Karadeniz - Türkiye - Bafra Burnu - Tirebolu
Tirebolu
Giresun, Giresun şehri, Giresun ili, Giresunlular,
Sahibinden ayranci tirebolu' da
Mietwagen Tirebolu: cizgirentacar.com, Meta-Preisv
:.TCTİREBOLU KAYMAKAMLIĞI.:

Site Ekle >>

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 29.3.2024 17:16:58
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.